iPhone 5 στην Ελλάδα: Κυκλοφορία στις 2 Νοεμβρίου με ΕΛΑΧΙΣΤΑ κομμάτια
Δημοσίευση 31/10/2012 - 15:52
Ad
Δημοσίευση 31/10/2012 - 15:53
ρε παιδια δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα....εδω τριιπολη πχ...εχουνε 2 γερμανοι...απο ενα δικο τουσ και μ ειπε οτι τηα φερει 4-5 κομματια ....δν μπορει αν ειναι τοσο τραγικα οσοσ τα λετε.....
ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ
Δημοσίευση 31/10/2012 - 15:55
ρε παιδια δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα....εδω τριιπολη πχ...εχουνε 2 γερμανοι...απο ενα δικο τουσ και μ ειπε οτι τηα φερει 4-5 κομματια ....δν μπορει αν ειναι τοσο τραγικα οσοσ τα λετε.....
Live demo υπάρχουν σε καταστήματα. Προς πώληση δεν έχουν. πάντως αυτό για το Γερμανό το άκουσα και από αλλού για άλλο κατάστημα. Δεν ξέρω μήπως δεν έχουν κάποια τελευταία ενημέρωση ή ξέρουν κάτι που όλοι οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε
Τελευταία επεξεργασία από: katsulas, 31/10/2012 - 15:56
Δημοσίευση 31/10/2012 - 15:55
Δημοσίευση 31/10/2012 - 15:57
Δημοσίευση 31/10/2012 - 15:57
Δημοσίευση 31/10/2012 - 16:01
Είχε πάρει ένας γνωστός golden-i πριν λίγο να ρωτήσει(είναι πελάτης πολύ καιρό) και του είπαν ότι αν πληρώσει με πιστωτική πέμπτη ,παρασκευή πρωί θα το έχει Πάτρα.
Έτσι το είχα πάρει κι εγώ πέρυσι.
Θα έχουν οι APR αλλά θα τηρούν προτεραιότητα.
Αυτό πάλι εμένα γιατί μου ακούγεται τρελό? Δηλαδή πρώτα να έχουν οι APR και μετά οι Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
Κάθομαι και σκεφτομαι το εξής. Για να τα έχουν οι APR πρέπει να τα έχουν παραλάβει από την iSquare, δηλαδή Infoquest. Σε προσωπική μου επικοινωνία με τον Product Manager των προϊόντων της Apple τα μόνα που περιμένουν είναι τα νέα imac και Macbook με Retina. Έτσι και αλλιώς η infoquest παραδοσιακά δεν τα έχει και πρώτη.
Εγώ έχω και άμεση πρόσβαση στο Online σύστημα για μεταπωλητές από την Quest δεν υπάρχει ούτε κωδικός για iPhone 5 μέσα...
Δημοσίευση 31/10/2012 - 16:02
Δημοσίευση 31/10/2012 - 16:05
Αυτό πάλι εμένα γιατί μου ακούγεται τρελό? Δηλαδή πρώτα να έχουν οι APR και μετά οι Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
Κάθομαι και σκεφτομαι το εξής. Για να τα έχουν οι APR πρέπει να τα έχουν παραλάβει από την iSquare, δηλαδή Infoquest. Σε προσωπική μου επικοινωνία με τον Product Manager των προϊόντων της Apple τα μόνα που περιμένουν είναι τα νέα imac και Macbook με Retina. Έτσι και αλλιώς η infoquest παραδοσιακά δεν τα έχει και πρώτη.
Εγώ έχω και άμεση πρόσβαση στο Online σύστημα για μεταπωλητές από την Quest δεν υπάρχει ούτε κωδικός για iPhone 5 μέσα...
Σου λέω τι του είπαν. Μπορεί να έχουν πληροφόρηση ότι θα παραλάβουν Χ κομμάτια και να διαθέτουν τα Χ-Υ σε αυτούς που θέλουν και είναι πελάτες για να τους ευχαριστήσουν.
Μπορεί να τα παραλάβουν και αύριο ποιος ξέρει. Ότι θα έχουν είναι σίγουρο.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 16:05
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 31/10/2012 - 16:11
και ξαναρωτω nano sim εχουν;
Κανονικα φιλε ολοι οι παροχοι
Δημοσίευση 31/10/2012 - 16:12
Δημοσίευση 31/10/2012 - 16:13
Παραπονο μου εμεινε οτι δεν εμαθα για εκεινη την περιφημη παρτιδα που ειχες αναφερει οτι βρισκοταν σε ελληνικο εδαφος...δε μας ειπες ποτε τι απεγινεΠριν λίγη ώρα είχα συνάντηση με στέλεχος της Cosmote σε ότι αφορά την εταιρική επιδότηση της εταιρίας που εργάζομαι.
Πρόκειται να κάνουμε ανανέωση και ώς είναι ευνόητο τους καλούς πελάτες τους προσέχουν λίγο περισσότερο.
Έτσι λοιπόν αυτό που μου είπε είναι πως ακόμα δεν έχουν φτάσει στη Cosmote οι συσκευές . Επίσης μέσα στο σύστημα που παραγγέλνουν τα καταστήματα Cosmote στην Cosmote iPhone 5 ναι μεν έχουν βάλει από τη Δευτέρα προπαραγγελίες συσκευές (το ένα κομμάτι που λέμε) αλλά δεν το βγάζει ακόμα διαθέσιμο αλλά σαν αναμονή. Το είδα πριν λίγη ώρα με τα μάτια μου από φίλο σε κατάστημα Cosmote, συνεπώς αυτό σημαίνει πως η θεωρία οι πάροχοι είναι ψιλοαπίθανο να διαθέσουν συσκευές την παρασκευή.
Το στέλεχος της Cosmote με ενημέρωσε πως όντος περιμένουν πολύ άμεσα δεύτερη παρτίδα και πως " ίσως " να τα βγάλουν όλα μαζί , δηλαδή πρώτης και δεύτερης παρτίδας μαζί.
Τώρα μεταφέρω ακριβώς ότι μου είπε. Θα έχω πάλι μια συνάντηση μαζί του την Παρασκευή , γιατί θα μου φέρει και τις ανανεώσεις για υπογραφές οπότε και ίσως να γνωρίζουμε περισσότερα. Μακάρι να μην βγει αληθινός αλλά όλα εκεί δείχνουν, πως δηλαδή δεν θα υπάρχουν κομμάτια την παρασκευή 2/11.
Επίσης μου ψιλοεπιβεβαίωσε το πλήθος των τεμαχίων που αναφέραμε. Δηλαδή πως η Cosmote έχει σε πρώτη φάση 2000 τεμάχια και αντίστοιχο νούμερο και η Vodafone και πως περίπου 1000 είναι για τη Wind. Θα ενημερώσω αν έχω κάτι νεότερο...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες