Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Γίνεται στο 3GS?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Mariakl

Mariakl

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 23/11/2009 - 11:41

Καλημέρα παιδιά!

Εχω μια ερώτηση! Εχω ένα 3G με OS 3.1.2. Ηθελα wallpapers κ ακολού8ησα τα βήματα που βρήκα σε ένα post σας - πολύ διαφωτιστικό: κατέβασα το blackra1n->cydia->winterboard έτοιμο. Οντως δεν γινόταν πιο εύκολο! Κι έχω τώρα μια απορία... Μπορώ να κάνω το ίδιο σε 3GS με το ίδιο ΟS; θα δουλέψει ή υπάρχει κάποια διαφορά;;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2009 - 11:46

Οτι γινεται γινεται.Αλλα πριν το κανεις πες μου λιγο το 3GS ητανε με προεγκατεστημενη την 3.1.2?Στο λεω γιατι θα πρεπει να προσεξεις κατι σημαντικο.

ezgif_com_crop_2.gif

#3   Mariakl

Mariakl

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 24/11/2009 - 01:35

Δεν το'χω κοιτάξει... Να το δω πρώτα λες; Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, είπα να ρωτήσω πριν κάνω καμιά πατάτα!!!

#4   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2009 - 03:06

Πατάτα δεν γίνεται απλά θα πρέπει αν η συσκευή είναι αγορασμένη με την OS 3.1.2 προεγκατεστημένη να φροντίσεις να είσαι δίπλα σε υπολογιστή.Όπως θα είδες στης συσκευές με προεγατεστημένη την 3.1.2 χρειάζεται μόλις κλείσει η συσκευή να τρέξεις πάλι το blackra1n ώστε να ανοίξει ξανά.

ezgif_com_crop_2.gif

#5   theoss

theoss

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 24/11/2009 - 13:15

Πατάτα δεν γίνεται απλά θα πρέπει αν η συσκευή είναι αγορασμένη με την OS 3.1.2 προεγκατεστημένη να φροντίσεις να είσαι δίπλα σε υπολογιστή.Όπως θα είδες στης συσκευές με προεγατεστημένη την 3.1.2 χρειάζεται μόλις κλείσει η συσκευή να τρέξεις πάλι το blackra1n ώστε να ανοίξει ξανά.

deν ειναι ετσι νομιζω.μονο στις τελευταιες συσκευες γινετε αυτο δεν γινετε σε ολεσ με την 3.1.2,πρεπει να κοιταξει το serial nymber (settings/general/about)& να δει που τελειωνουν τα πρωτα 7 νουμερα που εχει αν ειναι σε 38 δεν εχει αυτο το προβλημα αν ειναι 40 & μεγαλυτερο 42 τοτε το εχεις.

#6   nikoss123

nikoss123

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 24/11/2009 - 17:45

deν ειναι ετσι νομιζω.μονο στις τελευταιες συσκευες γινετε αυτο δεν γινετε σε ολεσ με την 3.1.2,πρεπει να κοιταξει το serial nymber (settings/general/about)& να δει που τελειωνουν τα πρωτα 7 νουμερα που εχει αν ειναι σε 38 δεν εχει αυτο το προβλημα αν ειναι 40 & μεγαλυτερο 42 τοτε το εχεις.

Οσα ειναι με προεγκατεστημενα με 3.1.2 ειναι απο τα καινουργια.Απο 39 και πανω

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες