Πέτρο είχες απόλυτο δίκιο.Με έσωσες!!!Έχει 2 εκδόσεις και εγώ είχα κατέβασει την unlocked version μιας και το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο.Βεβαιώθηκα όταν είδα το μήνυμά σου ότι είχα κατεβάσει την unlocked και ξαναέκανα τη διαδικασία όπως πρότεινε και ο Νίκος με τα ίδια όμως αποτελέσματα.Κατέβασα την 1η έκδοση τη normal και μέχρι να κατέβει έκανα restore στην 4.2.1 έτσι για να τη δω και να βεβαιωθώ ότι το τηλέφωνο λειτουργεί.Το τηλέφωνο λειτουργούσε και ήταν αρκετά γρήγορο στην καθαρή μορφή του χωρίς κανένα application.
Μόλις κατέβηκε και η normal έκδοση του whited00r την εγκατέστησα και όλα καλά.Το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα.Τώρα πρέπει να βρω μερικές εφαρμογές να κατεβάσω και κανένα παιχνίδι.Να δω πως να ξαναεγκαταστήσω το BossPrefs με τη συντόμευση που εξυπηρετούσε πολύ να ενεργοποιείς το WiFi, BT να κάνεις respring με το drop down menu της οθόνης και κανένα customization σε θέματα.
Οι εντυπώσεις μου ,μέχρι στιγμής πάντα ,ανάμεσα στην whited00r 3.1.3 και την "καθαρή" 4.2.1, είναι ότι και οι 2 φαίνονται εξίσου γρήγορες.Λείπει ο φάκελλος utilities της 4.2 στην whited00r 3.1.3 που είναι κάτι σαν το categories στην 2.2 μαζεύοντας σε ένα φάκελλο πολλές εφαρμογές.Στην 4.2 έχω την εντύπωση ότι λείπει το backgrounder με 2πλο πάτημα στο home button που έχει η whited00r 3.1.3 για εναλλαγή ενεργών αφαρμογών.Νομίζω ότι η 4.2 έχει λίγο καλύτερη ταχύτητα στο σερφάρισμα με safari και λήψη καλύτερου σήματος παρόχου.Επίσης κάνει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας από την whited00r 3.1.3 στην οποία η μπαταρία κυριολεκτικά μειώνεται εν ριπή οφθαλμού.Επίσης δεν φαίνεται να δουλεύει το icloud στην whited00r 3.1.3.
Θα συνεχίσω το σετάρισμα του τηλεφώνου και αφού το φτάσω σε καλό σημείο θα φτιάξω ένα αναλυτικό οδηγό με τη διαδικασία για όσους τον χρειαστούν.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθειά σας...
Ναι δεν υπαρχει multitasking στην 4.2.1 (δεν το εβαλε η apple στο 3G σε αντιθεση με τα 3GS/4)
Να ξερεις ομως οτι ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που εχει, ουσιαστικα ειναι πραγματα απο το cydia που τα εχει αλλαξει λιγο.. Δηλαδη οντως οι φακελοι που λες, ειναι το categories.. Οπως και το icloud που λεει, δεν ειναι αυτο που εχουν οι νεοτερες συσκευες απο iOS5 και μετα, αλλα το datadeposit απο cydia που το εχει αλλαξει και το ονομαζει icloud..
Η μπαταρια οντως δεν ειναι και στα καλυτερα επιπεδα που θα μπορουσε να ειναι, αλλα απο θεμα ταχυτητας γενικοτερα -και αν βαλεις και το "φορτωμα" του whited00r με χαρακτηριστικα που δεν εχουν οι αλλες εκδοσεις- τοτε ειναι πολυ μπροστα το whited00r σε σχεση με το iOS4 αλλα ισως και την 3.1.3 (η οποια οπως και να χει βεβαια τρεχει πολυ καλα στο 3G)