Evernote 5
Δημοσίευση 04/11/2012 - 12:47
Δείτε το βίντεο και ενημερωθείτε για την αντίστοιχη μεγάλη αναβάθμιση στην έκδοση του Evernote 5 για Mac.
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 04/11/2012 - 17:53
Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 04/11/2012 - 17:53
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:52
Αναλυτικά, τα νέα χαρακτηριστικά όπως αναφέρονται στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής στο App store:
- New home screen features quick access to notes, notebooks, tags, places, and Premium features
- Create new notes with fewer taps using home screen quick note buttons
- Note list redesigned with new card style to showcase note content
- Added ability to quickly create new notebooks from the Notebooks list
- Places displays notes on a zoomable map
- Evernote Premium view lets you access Premium features and account status
- New unified shared notebook list shows your notebooks and ones shared with you
- (iPad) Added notebook stack support in Notebooks view
- (iPad) List of recently viewed, edited and created notes appear on the home screen for easy multi-tasking
Δημοσίευση 08/11/2012 - 16:56
Δημοσίευση 08/11/2012 - 17:20
Ειναι ό,τι καλυτερο εχω δει.. Συγχρονιζεται και αψογα με iphone,ipad,macbook pro
Το κακό είναι πώς μου έχει τύχει να κρασάρει η εφαρμογή και να χάνεται η σημείωση. Επιπλέον, η Προ έκδοση είναι υπερκοστολογημένη.
Δημοσίευση 08/11/2012 - 18:42
Τι είναι αυτή η συνδρομή που έβαλαν;
Δημοσίευση 08/11/2012 - 19:53
Καλά αυτή δεν ήταν δωρεάν;
Τι είναι αυτή η συνδρομή που έβαλαν;
Πάντα είχε Premium account ως επιλογή.
Δημοσίευση 08/11/2012 - 20:39
Έχεις δίκιο, τώρα κάτι αρχίζω να θυμάμαι..Πάντα είχε Premium account ως επιλογή.
Αν δεν κάνω λάθος ήταν για να σου αυξήσει τον διαθέσιμο χώρο..
Κάτι που βέβαια δεν χρειάζεσαι και τόσο εκτός και αν χρησιμοποιείς φωτογραφίες, ηχογραφήσεις κτλ
Δημοσίευση 09/11/2012 - 06:48
Και για να βλέπεις offline τις σημειώσεις σου,πολυ σημαντικόΈχεις δίκιο, τώρα κάτι αρχίζω να θυμάμαι..
Αν δεν κάνω λάθος ήταν για να σου αυξήσει τον διαθέσιμο χώρο..
Κάτι που βέβαια δεν χρειάζεσαι και τόσο εκτός και αν χρησιμοποιείς φωτογραφίες, ηχογραφήσεις κτλ
Δημοσίευση 09/11/2012 - 07:51
Δημοσίευση 26/02/2013 - 12:09
Χθες χρειαστηκε να κανω επεξεργασια σε μια σημειωση απο το iphone. Οταν γυρισα στο σπιτι την ανοιξα απο το ipad και ειδα να μου εχει προσθεσει μια γραμμη που ελεγε οτι εγινε επεξεργασια την ταδε ωρα και ταδε μερα.
Επισης τωρα που την ανοιξα απο το μακ ειδα οτι ειχε το κειμενο (στην ιδια σημειωση) δυο φορες. Μια πριν την επεξεργασια και μια μετα. Ειναι φυσιολογικο?
Δημοσίευση 02/03/2013 - 21:48
H Evernote [iTunes link] ανακοίνωσε πριν λίγο ότι ανακάλυψε ίχνη συντονισμένης επίθεσης κατά του δικτύου της που πιθανόν άφησε εκτεθειμένους προσωπικές πληροφορίες χρηστών, όπως usernames, e-mails, κωδικούς κτλπ. Παρόλο που δεν έχει εντοπιστεί παραβίαση στο περιεχόμενο των χρηστών η εταιρεία εφάρμοσε επαναφορά των κωδικών όλων των μελών της και έτσι θα πρέπει να εισέλθετε στο evernote.com και να αλλάξετε τον κωδικό σας άμεσα για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά τις εφαρμογές της εταιρείας.
[via Evernote]
Follow me on twitter
Δημοσίευση 02/03/2013 - 22:16
H Evernote [iTunes link] ανακοίνωσε πριν λίγο ότι ανακάλυψε ίχνη συντονισμένης επίθεσης κατά του δικτύου της που πιθανόν άφησε εκτεθειμένους προσωπικές πληροφορίες χρηστών, όπως usernames, e-mails, κωδικούς κτλπ. Παρόλο που δεν έχει εντοπιστεί παραβίαση στο περιεχόμενο των χρηστών η εταιρεία εφάρμοσε επαναφορά των κωδικών όλων των μελών της και έτσι θα πρέπει να εισέλθετε στο evernote.com και να αλλάξετε τον κωδικό σας άμεσα για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά τις εφαρμογές της εταιρείας.
Χμμμ φαουλ απο την evernote.Ηδη αλλαξα τον κωδικο μου...
Δημοσίευση 02/03/2013 - 22:37
Επειδή ειμαι νέος στην παρέα πιστεύετε είναι χρήσιμο να το εγκαταστήσω?
Δημοσίευση 02/03/2013 - 22:39
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες