Τελικα υπάρχουν τα προβληματα που ακουγονται στο iphone 5?
Δημοσίευση 11/11/2012 - 08:26
Ad
Δημοσίευση 11/11/2012 - 08:33
Δημοσίευση 11/11/2012 - 11:48
Αν μου το αντικαταστήσουν με ένα άλλο χωρίς το πρόβλημα θα είμαι κατενθουσιασμένος.
Αυτό που παρατήρησα είναι οτι γενικά το γυαλί έχει ένα απειροελάχιστο χάσμα στην ένωση με το σώμα του κινητού. Στην κάτω δεξιά γωνία βρήκα λίγη κόλλα να εξέχει απο την ένωση και γενικά έχω την εντύπωση οτι για να το σταθεροποιήσουν πρέπει να το κολλάνε. Μη φανταστείτε κόλλες στιγμής. Ελαστικές κόλλες σιλικόνης είναι. Μάλλον στην παραγωγή απο τη βιασύνη να βγάλουν όσα περισσότερα γίνεται, τους ξεφεύγουν μερικά με ελλιπείς κολήσεις. Φαντάζομαι αν το κρατήσω δε θα έχω ποτέ πρόβλημα αλλά μου τη σπάει να μη μου δίνει την αίσθηση συμπαγούς συσκευής. Σε όλα τα άλλα i που είχα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...
Δημοσίευση 11/11/2012 - 12:13
. Βάζω και ταινίες μέσα (οι περισσότερες σειρές που βλέπω είναι ήδη .mp4)
Eixa όλα τα iPhones αλλά δε μπόρεσα ποτέ να δω ταινίες σε κανένα ούτε τώρα στο 5. Δε με βολεύουν καθόλου οι τόσο μικρές οθόνες.μονο το iPad mou 3 για αυτό. Με εντυπωσιάζουν όσοι μπορούν lol
Δημοσίευση 11/11/2012 - 12:18
Δημοσίευση 11/11/2012 - 14:04
Εγώ πέρα απο το κλικ κλικ του τζαμιού στην πάνω αριστερή γωνία, δεν έχω βρει άλλα μεγάλα προβλήματα. Πέρα απο ένα τρελό κόλλημα του safari οταν πήγα να μπω στο www.balloons.gr. Μπορει να το κοιτάξει κάποιος άλλος?
Αν μου το αντικαταστήσουν με ένα άλλο χωρίς το πρόβλημα θα είμαι κατενθουσιασμένος.
Αυτό που παρατήρησα είναι οτι γενικά το γυαλί έχει ένα απειροελάχιστο χάσμα στην ένωση με το σώμα του κινητού. Στην κάτω δεξιά γωνία βρήκα λίγη κόλλα να εξέχει απο την ένωση και γενικά έχω την εντύπωση οτι για να το σταθεροποιήσουν πρέπει να το κολλάνε. Μη φανταστείτε κόλλες στιγμής. Ελαστικές κόλλες σιλικόνης είναι. Μάλλον στην παραγωγή απο τη βιασύνη να βγάλουν όσα περισσότερα γίνεται, τους ξεφεύγουν μερικά με ελλιπείς κολήσεις. Φαντάζομαι αν το κρατήσω δε θα έχω ποτέ πρόβλημα αλλά μου τη σπάει να μη μου δίνει την αίσθηση συμπαγούς συσκευής. Σε όλα τα άλλα i που είχα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...
Δυστυχώς φίλε μου το πρόβλημα με το γυαλί το έχω και εγώ. Κάτω αριστερά στο τελείωμα του γυαλιού. Αύριο το πάω cosmote να δώ τι θα πούνε. Δεν έχω και πολλές ελπίδες για νέο και δεν νομίζω να φτιάχνεται εύκολα. Και εγώ νομίζω είναι θέμα κολλήματος συσκευής και γυαλιού.
Tο πήρα Τετάρτη από eshop cosmote. Και εγώ βλέπω την κόλλα ανάμεσα στο τζάμι και στο μέταλλο. Και μόνο αυτό είναι απαράδεκτο. Εδωσα 855 για 32άρι λευκό και με πονέσανε. Τουλάχιστον να ήταν σωστό το τηλ. Έχω χαλαστεί τι και αν όλα τα άλλα είναι εντάξει?
Δημοσίευση 11/11/2012 - 14:23
Τελευταία επεξεργασία από: Dimsu, 11/11/2012 - 14:30
Δημοσίευση 11/11/2012 - 14:29
Δυστυχώς φίλε μου το πρόβλημα με το γυαλί το έχω και εγώ. Κάτω αριστερά στο τελείωμα του γυαλιού. Αύριο το πάω cosmote να δώ τι θα πούνε. Δεν έχω και πολλές ελπίδες για νέο και δεν νομίζω να φτιάχνεται εύκολα. Και εγώ νομίζω είναι θέμα κολλήματος συσκευής και γυαλιού.
Tο πήρα Τετάρτη από eshop cosmote. Και εγώ βλέπω την κόλλα ανάμεσα στο τζάμι και στο μέταλλο. Και μόνο αυτό είναι απαράδεκτο. Εδωσα 855 για 32άρι λευκό και με πονέσανε. Τουλάχιστον να ήταν σωστό το τηλ. Έχω χαλαστεί τι και αν όλα τα άλλα είναι εντάξει?
Να το πας εκεί που το πήρες και να απαιτήσεις αντικατάσταση με σφραγισμένο.
Μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο. Πόσο μέρες το έχεις?
Δημοσίευση 11/11/2012 - 14:33
Εννοείται ότι ζητάς αντικατάσταση, αν είσαι εντός των 10-15 ημερών τότε είσαι καλυμμένος!
Δημοσίευση 11/11/2012 - 14:34
Δημοσίευση 11/11/2012 - 14:59
Φωτογραφία από iphone 5 σήμερα το πρωί...ο ήλιος βγαίνει μωβ όντως...Και θα ήθελα αυτή η μπαταρία με το wifi ανοικτό κ την φωτεινότητα τέρμα να μην τελείωνε τόοοσο εύκολα...Αυτά!!
Δημοσίευση 11/11/2012 - 15:46
Δεν ξέρω δυστυχώς πόσες μέρες έχω για DOA. Ένα χαρτί που έδωσαν με την απόδειξη γράφει κάποιεσν μέρες για όλουσ τους κατασκευαστές και στο iPhone και iPad είναι κενό!!!! Το πήρα Τετάρτη μεσημέρι με courier και το πρόβλημα το ανακάλυψα την Παρασκευή που έπαιζα μαζί του. Δεν είχα καταλάβει ότι σε αυτό το σημείο τρίζει γιατί είναι σχεδόν στο τελείωμα του γυαλιού.
Δημοσίευση 11/11/2012 - 15:47
τι εβδομαδα παραγωγης ειναι φιλε μου?στο γερμανο πάντως είναι 3 εργασιμες το DOAΔεν ξέρω παιδιά αν το δέχονται επισήμως σαν πρόβλημα ή όχι. Εννοήται ότι είναι κατασκευαστικό λάθος και ακόμη και να δεκτώ ότι όσο και να το προσέχω θα φάει τις γρατζουνιές του το δέχομαι. Είναι συσκευή που την έχουμε όλη την ώρα μαζί μας. Της έχω θήκη όσο και να χάνει αισθητικά. Αλλά το να έχει από τη μάνα του πρόβλημα συναρμολόγησης δεν φταίμε εμείς που έχουν τους εργάτες να δουλεύουν εξοντωτικά για να βγεί παραγωγή όπως όπως! Θα πάω αύριο το πρωί και ο Θεός βοηθός τι θα ακούσω.
Δεν ξέρω δυστυχώς πόσες μέρες έχω για DOA. Ένα χαρτί που έδωσαν με την απόδειξη γράφει κάποιεσν μέρες για όλουσ τους κατασκευαστές και στο iPhone και iPad είναι κενό!!!! Το πήρα Τετάρτη μεσημέρι με courier και το πρόβλημα το ανακάλυψα την Παρασκευή που έπαιζα μαζί του. Δεν είχα καταλάβει ότι σε αυτό το σημείο τρίζει γιατί είναι σχεδόν στο τελείωμα του γυαλιού.
Τελευταία επεξεργασία από: andreashadji, 11/11/2012 - 15:48
Δημοσίευση 11/11/2012 - 15:52
Δημοσίευση 11/11/2012 - 16:10
Είναι 42 εβδομάδα. Να δούμε η Cosmote τι πολιτική έχει για αυτό το θέμα.
Cosmote είπες? Μάλιστα.Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά θα τα βρείς πάααρα πολύ σκούρα....και εγώ αυτό το θέμα είχα για ένα απειροελάχιστο σημαδάκι...........καλή τύχη......
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες