ρε φιλε με ολο το θαρρος... μηπως παρα εισαι ψειρας ;ρε φιλε γιατι δεν πας να γινεις tester?δηλαδη πως σκεφτηκες να δωσεις τερμα τη φωτεινοτητα για να δεις αν εχει bleeding το bezel;κραταμε ενα πολυ καλο κινητο στα χερια μας και ασχολουμαστε με βλακειες επειδη μαλλον δεν εχει βγει ακομη το jb. γιατι οταν βγει και ολοκληρωθει το πακετο ολοι θα το εξυμνουμε.Επισης παρατηρησα κε ο αναμεσα οθονη και besel και υπαρχει ελαχιστο φως εκει σε υψηλη φωτεινοτητα κκαι σε σκτεινο μερος παρατηρειτε...απογοητευση το τηλεφωνομπορω να πω καθε μερα κ πιο πολυ.
φιλε μου το τι λεει ο καθενας ειναι σχετικο. δεν βγαζω κανεναν τρελο. εγω απλα δεν το πιστευω. αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι το μαυρο απο κακη χρηση θα κανει αποχρωματισμο στο bezel. αυτο ναι το πιστευω γιατι το εχω δει. αλλα εχει προκληθει πανικος ανευ λογου... οπως καθε χρονο αλλωστε. ναι και στο 4 υπηρχε θεμα με το σημα αλλα ολα τα τηλεφωνα με εσωτερικη κεραια κανουν death grip αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο αλλα ολοι σταθηκαν στο iphone.<br /><br />Μάλιστα!<br />Δηλαδή δεκάδες μέλη του φόρουν λένε ψέματα ή απλά τρελάθηκαν.<br />Όπως και χιλιάδες ανά τον κόσμο.
Τελευταία επεξεργασία από: ichbin, 26/11/2012 - 20:45