Ρε stevo, ειλικρινα, τρως την ψηχη σου καθε μερα με τα gates του iphone. Δε ξερω αν το πηρες, αλλα αν το παρεις θα το χαλασεις ψιριζοντας το!
ρε παιδια συγγνωμη δωσατε 740 ευρω και δεν σας νοιαζει αν εχει σοβαρα προβληματα;οκ ειμαι ψυχακιας κραξτε πειτε οτι θελετε!εγω σεβομαι τον κοπο μου να βγαλω αυτα τα χρηματα και δεν δεχομαι να με κοροιδευει ενας πεθαμενος (steve) και ενας νεος ceo tim και να λενε οτι ειναι το καλυτερο iphone απο την εποχη του iphone!!!ελεος!!σε τι ειναι καλυτερο;που 4.3'' ειχε το galaxy s2 απο το 2011;που ειχε 1gb ram; σε τι;;;το αλουμινιο με το γυαλι που σε καποια δεν εφαρμοζει καλα;που ειναι χτυπημενα;που γραντζουνιεται και με την πορδη;που εχει πρασινες χλεπες η οθονη;που αλλες ειναι κιτρινες αλλες λευκες;αναλογα με το φουρνισμα;;;τι συζηταμε τωρα;;;το αυτονοητο;;;οτι θα επρεπε να ειναι τελειο;;;;;;;;
ενταξει μην γελιομαστε το πειραμε γιατι στο μυαλο μας υπαρχει η αναμνηση του πρωτου iphone που ειχαμε παθει σοκ και απο τοτε ακολουθουμε πιστα το καθε ενα που βγαινει....εγω το παραδεχομαι..αλλα μετα απο το 5αρι δεν νομιζω να ακολουθησω κατι αλλο αν δεν πληρει της αξιοσεις μου...τα θελω μου...και οχι να το πληρωνω οσο κοστιζουν 700 λιτρα πετρελαιο(εχω αφαιρεσει την επιδοτηση των 0.28 λεπτων/λιτρο!!!)οσο ειναι ενας μικτος μισθος,οσο κοστιζει ενα μηχανακι, οσο στοιχιζει μια επεμβαση και να μου λετε οτι ελα μωρε λιωστο και μην σκας!!κινητο ειναι!!εχετε αναρωτηθει ομως πως το παιρνει ο καθενας και το τι θελει και τι περιμενει απο την εταιρεια αυτη;;;
και φυσικα τα ξεχναμε ολα...βγηκε το new ipad 3rd gen και η εκδοση wifi και τι δεν ειχε!!!light bleeding...wifi issues....η εταιρεια δεν ειπε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...απλα αλλαξτε τα μωρε σε οσους γκρινιαζουν...να τους βουλωσουμε τα στοματα....
εγω κυριοι θα το ψαχνω λοιπον οσο δεν παει και φυσικα θα κραζω και θα αναφερω οτι τυχον πεσει στην αντιληψη μου.αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ,να παρατηρουμε,να αναφερουμε,να κανουμε γνωστο στους υπολοιπους και οχι να χαιδευουμε τα αυτια των εταιρειων που απο εμας εχουν γινει νουμερο 1 και εμεις εχουμε παραμεινει στην ιδια θεση ισως και ανεργοι καποιοι.....
χαλαρωστε λοιπον και αφηστε το οτι θελω ειδικο...θελω χαπια και γιατρους...
αν θελετε αδιαφορειτε αν θελετε συμβιβαζεστε αν θελετε αναφερετε προβληματα ή οτι αλλο νομιζετε πως βοηθησει καποιους που ισως οτι λεμε να τους ενδιαφερει...
ευχαριστω και καλη σας μερα...
Μην αρπάζεσαι ρε ... Αργκο ειναι .. Τους λεμε ετσι γιατι αργα η γρήγορα θα πατησουν καθε κουμπακι και UI element με καθε δυνατο συνδυασμο ακομη κι αν δεν υπαρχει απολυτως κανενα νοημα σε αυτο !!!
There you go !
ρε δεν αρπαζομαι....!!!
stevo respect πραγματικα ομως απο απορια καθαρα και μονο , πως σκεφτηκες να δοκιμασεις κατι τετοιο? παντως δεν το δοκιμασα ακομα , θα το τεσταρω το απογευμα.
ημουν με σβηστο φως στην κρεβατοκαμαρα και ενω ειχα αθορυβο το κινητο και χαμηλωμενη τερμα την ενταση...ακουσα κατι και λεω ιδεα μου ειναι...και ετσι πλησιασα το κινητο στο αυτι και διαπιστωσα οτι το κανει σε παιχνιδια....βιντεο....και οτι αλλο πολυμεσο εχει ηχο και εικονα...το δοκιμασα και σε 4s αλλα δεν το κανει...
αρα καποιο θεμα υπαρχει....