Τελικα υπάρχουν τα προβληματα που ακουγονται στο iphone 5?
Δημοσίευση 07/01/2013 - 21:02
Το τελευταίο που θέλω να ρωτήσω ειναι αν τελικά μου πούνε για ανακατασκεβασμενο λέτε να μπορώ να πω να μου δώσουν άλλο χρώμα απο μαύρο άσπρο?εχει κανένας κάνει κάτι ανάλογο?
Ευχαριστώ πολυ για ολα!!! Τελευταία ανακάλυψα αυτο το φόρουμ εχω γίνει φανατικός γτ βοηθάνε ολοι
Ad
Δημοσίευση 07/01/2013 - 21:11
Όλα τα καλά μαζί....Χειρότερο δεν παίζει να πάρεις,....Δεν πειράζει ρε παιδιά ηταν κ λιγο κίτρινη η οθόνη αν κ δεν με πήραζε αυτο το πρόβλημα μου ηταν οτι μπορεί να έπαιρνα τρεις φορές κάποιον για να με ακούει καλα οπότε αποκλείεται να ειναι χειρότερο απο το προηγούμενο!!!
Το τελευταίο που θέλω να ρωτήσω ειναι αν τελικά μου πούνε για ανακατασκεβασμενο λέτε να μπορώ να πω να μου δώσουν άλλο χρώμα απο μαύρο άσπρο?εχει κανένας κάνει κάτι ανάλογο?
Ευχαριστώ πολυ για ολα!!! Τελευταία ανακάλυψα αυτο το φόρουμ εχω γίνει φανατικός γτ βοηθάνε ολοι
Δημοσίευση 07/01/2013 - 21:35
Δημοσίευση 08/01/2013 - 14:01
Δημοσίευση 09/01/2013 - 00:07
Λοιπόν παρατήρησα στο 5αράκι μου τα εξής:
1) ¨Εκανα κλήση μέσω face time και ενώ με άκουγαν δεν άκουγα εγώ.Τους είπα και με κάλεσαν αλλά συνέχιζα να μην ακούω.Στις κανονικές κλήσεις ακούω και με ακούνε μιά χαρά.Καμιά ιδέα?
2) Μερικές φορές για κάποιον λόγο (δεν τον έχω βρει ακόμα) όλα μεγενθύνονται στην οθόνη μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο παρά μόνο εαν κάνω hard reset.Επίσης καμιά ιδέα?
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 09/01/2013 - 00:30
Το θέμα με το Zoom λύθηκε, ευχαριστώ!!
Δημοσίευση 09/01/2013 - 01:21
Το ανακατασκεασμενο που θα πάρεις θα είναι το ίδιο χρωμα με αυτο που είχες, δεν αλλάζει δυστυχώςΔεν πειράζει ρε παιδιά ηταν κ λιγο κίτρινη η οθόνη αν κ δεν με πήραζε αυτο το πρόβλημα μου ηταν οτι μπορεί να έπαιρνα τρεις φορές κάποιον για να με ακούει καλα οπότε αποκλείεται να ειναι χειρότερο απο το προηγούμενο!!!
Δημοσίευση 09/01/2013 - 22:35
'Οχι δεν έχω κομμένη simΡυθμίσεις - γενικά - επαναφορά - ρυθμίσεις δικτύου.
Μήπως έχεις κομμένη SIM?
Δημοσίευση 10/01/2013 - 23:19
Δημοσίευση 10/01/2013 - 23:31
Σε λίγο καιρό θα πάρω ένα iphone 5 μάλλον σε μαύρο. Μια απλή ερώτηση, υπάρχει ακόμα πιθανότητα μετά από τόσους μήνες που κυκλοφορεί να μου τύχει να έχει γρατσουνιές out of the box? Ή έχει βελτιωθεί το quality control εκεί στην china?
μπορει να σου τυχει. καλυτερη επιλογη ειναι να πας σε καταστημα που εχει DOA κ να το ανοιξεις επιτοπου μπροστα τους κ να το κοιταξεις, ετσι ωστε αν εχει κατι να στο αλλαξουν επιτοπου.
Δημοσίευση 10/01/2013 - 23:44
Δημοσίευση 11/01/2013 - 00:18
Σε λίγο καιρό θα πάρω ένα iphone 5 μάλλον σε μαύρο. Μια απλή ερώτηση, υπάρχει ακόμα πιθανότητα μετά από τόσους μήνες που κυκλοφορεί να μου τύχει να έχει γρατσουνιές out of the box? Ή έχει βελτιωθεί το quality control εκεί στην china?
Οι αναφορές για τα φαινόμενα αυτά με την πάροδο του χρόνου έχουν μειωθεί σημαντικά.
Οπότε μάλλον δύσκολο να σου τύχει κάτι τέτοιο.
Όσο για τα καταστήματα skroutz που λες, δε νομίζω ότι οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες ώστε να θυσιάζεις το DOA.
Μπορεί να έχει κάποιο άλλο θέμα. Συσκευή είναι.
Άσε που σε πολλά από τα μαγαζιά αυτά λένε ότι είναι ετοιμοπαράδοτα αλλά δεν είναι, ειδικά τα iPhone 5.
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 11/01/2013 - 00:18
Δημοσίευση 11/01/2013 - 02:02
Είμαι επαρχία και είναι λίγο δύσκολο αυτό. Εγώ είχα σκοπώ να πάρω από κάποιο κατάστημα από το σκρουτζ όσο το δυνατόν φτηνότερα. Ο Γερμανός-vodafone έχουν DOA? το έχουν και τσιμπημένο στον Γερμανό-voda
Το πιο φτηνό iPhone 5 στο skroutz είναι στα 699€ δεν αξίζει τον κόπο για 40€.
Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα άνοιξε το εκει να το δείς και αν είναι εντάξει πάρε το και φύγε.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες