Τελικα υπάρχουν τα προβληματα που ακουγονται στο iphone 5?
Ad
Δημοσίευση 22/01/2013 - 18:21
σ ενα 4ς που ειχα ηταν υγρασια αυτο..δυστυχως..απο την αλλη δοκιμασε με μια απαλη οδοντοβουρτσα να καθαρισεις το lightning port μηπως παιζει βραχυκυκλωμα απο βρωμιες..εχει τυχει και αυτο! Good luck!Καλησπέρα, πήρα το 5άρι μου πριν 1-1,5 μήνα και δεν έχω αντιμετωπίσει ως τώρα κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Σήμερα όμως έχει αρχίσει εδώ και λίγη ώρα να κάνει reboot από μόνο του (το παρατήρησα ενώ ήμουν στο safari αλλά πλέον μου το κάνει 1 περίπου λεπτό αφού ανοίξω κάποια εφαρμογή). Μόλις έκανα update από 6.0.1 σε 6.0.2 μήπως λυνόταν το θέμα αλλά μάταια. Τι μπορεί να φταιει?
Δημοσίευση 22/01/2013 - 18:37
Λοιπόν,
Σήμερα πρωί πήγα στο κατάστημα cosmote με τη συσκευή στο κουτί.
Το έδειξα στην υπέυθυνη του καταστήματος και κατευθείαν μου το άλλαξε με καινουργιο μαύρο σφραγισμένο.Το κοιταξα στις ακμές και δεν φαινόταν τίποτα..
Εφυγα χαρούμενος και πήγα σπίτι να το ενεργοποιήσω..Αφου το το εβγαλα απο το κουτί εβαλα την nano sim και ξεκίνησα το σετάρισμα.Οπως το περιεργαζόμουν μπρος πίσω στο πλαινο μερος του bezel ,στο πάνω μέρος που εχει μια διακοσμητική ενωση ειδα κάτι σε καφέ χρώμα .Το κοιτάω καλύτερα και είναι σαν να μην εχει πέσει χρώμα η σαν σκουριά .Οπως είμαι ξαναπάω πίσω τους το δείχνω,το δέχονται μου φέρνουν την τελευταία σφραγισμένη συσκευή.
Ζητάω να ανοιχτεί μπροστά τους ,σε αυτό η βαφή ήταν καλή αλλα είχε γρατζουνιά στο πλαινο μέρος .
Αλλη συσκευη δεν υπήρχε και παρήγγειλαν απο αλλο κατάστημα και θα έρθει αυριο η μεθαύριο..
Εχω ξενερώσει απίστευα και σκεφτομαι ειλικρινά να πάω ξανά σε Samsung,δεν εχω ξανασυναντήσει ποιο αθλιο ποιοτικο ελεγχο η τελικα η βαφή είναι προβληματική..
Προσοχή σε όσους θα προβούν σε αγορά μαύρου
Tελικά σήμερα τελείωσε η <περιπέτεια> μου,μετά απο ΤΕΣΣΕΡΙΣ συσκευές οι οποίες είχαν η κτύπημα η κακή βαφή στις ενώσεις του bezel παρέλαβα μια αριστη (προς το παρόν..)Στην cosmote στην Γλυφάδα πρέπει να τα είδαν όλα μαζί μου,έκανα DOA 4 συσκευες,τους τελείωσα τα μαύρα,Μάρτιο πάλι..
Ολες οι προβληματικές συσκευές είχαν παραχθεί απο το factory C2 την 51η εβδομαδα του 2012.
Αυτή που τελικά πήρα σήμερα έχει παραχθεί απο το factory C9 την 49η εβδομάδα.
Φαίνεται τελικά οτι παίζουν ρόλο και τα factories,το C2 πρέπει να είναι για τον π@##@$ο
Τελευταία επεξεργασία από: giannik, 22/01/2013 - 18:39.
Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:03
Δημοσίευση 22/01/2013 - 20:05
Δημοσίευση 24/01/2013 - 02:56
Μετά διαβάζω για ακόμα 3 iPhone(μέχρι στιγμής τουλάχιστον) που θα βγούν μέσα στο 2013...
Δημοσίευση 24/01/2013 - 02:59
Πάντα θα διαβάζεις για προβλήματα και πάντα θα υπάρχουν φήμες!!!
Δημοσίευση 24/01/2013 - 04:11
Καλα σου λέει ο Νίκος. Δεν θα βγει κάποιος να πει ότι είναι τέλειο.Όλο στο τσακ είμαι να πάω σε iPhone 5 και με αυτά που διαβάζω όλο το αναβάλω...
Μετά διαβάζω για ακόμα 3 iPhone(μέχρι στιγμής τουλάχιστον) που θα βγούν μέσα στο 2013...
Σε ένα φόρουμ θα διαβάζεις για προβλήματα και τις λύσεις τους. (Όχι ότι δεν έχουν πει παιδιά ότι είναι τέλειο, απλα είναι λίγα)
Εγώ πήγα 5αρια έχω δει ήταν άψογα και τα περισσότερα demo.
Πιστεύω πως πλέον τα προβλήματα μειώθηκαν.
Δημοσίευση 24/01/2013 - 04:17
Εγώ φυσιολογικό το βλέπω!
Δημοσίευση 24/01/2013 - 04:23
Την έβγαλες τη φατσα που είχες βάλει. Αυτό με μπερδεψε.Πολύ καλά μου φαίνεται. Τέτοιοι χρόνοι στο 4S ούτε με το δίκανο δεν τους έπιανες..
Γενικά δε χρήση σε πόση ώρα ρίχνει 1%; αν έχεις δει.
Δημοσίευση 24/01/2013 - 04:28
Οκ απλά συγκρίνω λίγο μπαταρίες και όποιον βρω ρωτάω.Μπήκε κατά λάθος και το είδα μετά..
Σε χρήση εξαρτάται. Σε κλήση παρατήρησα ότι πέφτει περίπου 1% κάθε 5 λεπτο στο περίπου..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες