Το εχω το τηλεφωνο εδω και μια βδομαδα. Απο την πρωτη μερα που το πηρα το κοιταω συνεχεια αμα εχει κτυπηματκια.
Αρχικα βρηκα ενα πολυ μικρο (στο κατω μερος του τηλεφωνου) που αμα δεν το ξερεις δεν το καταλαβαινεις καν σχεδον δε φαινεται.
Οσο περνανε οι μερες βρησκω ακομα περισσοτερα οπως στην ενωση της κεραιες εχει ξεβαψει ελαχιστα (αυτο ειναι και το μεγαλυτερο) και στα πλαγια που κανει γωνια εχει φυγει λιγο το χρωμα (σχεδον δεν φαινεται). Αυτα μπορει να υπηρχαν και να μην τα ειχα δει καν την πρωτη μερα.
Ελπιζω να μεινουν μονο εκει και να μην μεγαλωσουν αλλο.
Εχω δει και αλλα 4 μαυρα που και αυτα εχουν μικρα σημαδακια (μην φανταστειτε πολλα 1 με 2) οπου αυτοι που τα ειχαν ουτε καν τα ειχαν δει.
Πιστευω οτι ολα τα μαυρα εχουν ενα μικρο θεματακι με το χρωμα. Για καποιον που ειναι ψυρας θα του πεσει το ματι εκει αμεσως. Αλλα και παλι ξαναλεω οτι ειναι σχεδον ανυπαρχτα. Πρεπει να ψαξεις να τα βρεις.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ η απλα ετσι ερχονται τα κινητα απο το εργοστασιο και τελειωνει εκει το πραγμα.
Και κατι τελευταιο το κινητο πρεπει να το μπαινοβγαζω στην θηκη απειρες φορες την ημερα και δεν εχω δει καποιο σημαδι να οφειλεται απο αυτο το πραγμα. Οτι σημαδι ειχε ηταν απο την μαμα του.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Θα συμφωνήσω μαζί σου για το χρώμα ! Ωστόσο για να κάνω και το συνήγορο του δεβιλ ,εφόσον δίνεις τόσα λεφτά δε σου κάθεται λίγο στραβά το οτι εχει εστω κι ενα μικρο σημαδάκι ?