Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το πανηγύρι κάθε φορά...Και πέρυσι με το 4S τα ίδια και χειρότερα η Apple δεν έβγαλε το 5άρι αλλά αναβαθμισμένο 4άρι και κράζαμε ,φέτος μια από τα ίδια..Ίσως φταίει ότι μας έχει συνηθήσει σε κάτι super duper ίσως φταίει η κρίση που ψάχνουμε κάποιον στην γωνία να ξεθυμάνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε ......Ίσως είναι βέβαια ότι ο ανταγωνισμός έχει ξεφύγει και ποια ότι και να πάρεις πάνω από τα 450 Ευρώ κάνει παπάδες και λες μήπως είμαι μακάκας να δώσω τα ποιο πολλά για να πάρω Apple αφού με μια συσκευή πολλά Ευρά λιγότερα κάνω τα ίδια ίσως και παραπάνω...?
Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα και εγώ ένας από εσάς μέχρι πριν πάρω το 5άρι τα ίδια έλεγα.
Μάλιστα είχα σκεφτεί να πάρω και μια άλλη συσκευή να δω πως είναι .....Αλλά είπα και έκατσα και σκέφτηκα ....
1. Να πάνε όλες μου οι ώρες χαμένες που έχω αφιερώσει να το μάθω αυτό ...?
2.Να ξανά μαθαίνω από την αρχή μια πλατφόρμα δεν είναι και ότι καλύτερο.
3.Δεν υπάρχει ποια ο χρόνος ο ελεύθερος που είχα παλιά εξού και δεν με πολύ βλέπετε (οι ποιο παλιοί ξέρουν).
4.Αφού με καλύπτει το iOS και δεν ζητάω κάτι παραπάνω γιατί να το αλλάξω..?
Αυτά και άλλα πολλά με έκαναν να μείνω και προς το παρόν να περάσω έναν ακόμη χρόνο με την Apple...;-)
Κάπως έτσι θα πρέπει να σκεφτόμαστε ...Και προ πάντων να λέμε πράγματα χωρίς να κατηγορούμε κάποιον όπως βλέπω εδώ μέσα που αρχίζουν ορισμένοι να κράζουν κάποιον που αγόρασε κάποια άλλη συσκευή πέραν του iOS.
Καλή συνέχεια σε όλους και όλες .....KostasRodos29...;-)
Σωστός έχω ακριβώς τις ίδιες σκέψεις