Λίγο πολυ στα περισσότερα πρεπει να εχει απο ενα έστω ελάχιστο ψεγαδι το οποίο να χρειάζεται πολυ επιμονή για να το προσεξεις...με τον καιρό θα γίνουν και αλλα και θα ξεχαστούν τα πρώτα ...😉φιλε θεμα τυχης,εγω το πηρα αλλα επειδη ειμαι ψειρας ειδα 2 πραγματακια,αλλοι δεν τα ειδαν καν
Τελικα υπάρχουν τα προβληματα που ακουγονται στο iphone 5?
Δημοσίευση 26/11/2012 - 14:48
Ad
Δημοσίευση 26/11/2012 - 17:03
Δημοσίευση 26/11/2012 - 17:59
τελικα εχω μπερδευτει!να αγορασω το 5αρι ή να παραμεινω με το 4s?σκεφτομαι οτι ειναι τζοκερ ολη η υποθεση και ειμαι και λιγο γκαντεμης!
Είναι δικο σου θεμα καθαρα.ειχα το 4s και ημουν τρελα ευχαριστημενος.Το ιδιο ευχαριστημενος ειμαι και το με 5,και δεν στο κρυβω οτι αν δεν το ειχα πουλησει το 4s πριν ανακοινωθει το 5 θα το ειχα μεχρι και σημερα...
Δημοσίευση 26/11/2012 - 18:22
Δημοσίευση 26/11/2012 - 18:22
Επισης παρατηρησα κε ο αναμεσα οθονη και besel και υπαρχει ελαχιστο φως εκει σε υψηλη φωτεινοτητα κκαι σε σκτεινο μερος παρατηρειτε...απογοητευση το τηλεφωνομπορω να πω καθε μερα κ πιο πολυ.
Επισης παρατηρησα κε ο αναμεσα οθονη και besel και υπαρχει ελαχιστο φως εκει σε υψηλη φωτεινοτητα κκαι σε σκτεινο μερος παρατηρειτε...απογοητευση το τηλεφωνομπορω να πω καθε μερα κ πιο πολυ.
Δημοσίευση 26/11/2012 - 18:27
τελικα εχω μπερδευτει!να αγορασω το 5αρι ή να παραμεινω με το 4s? σκεφτομαι οτι ειναι τζοκερ ολη η υποθεση και ειμαι και λιγο γκαντεμης!
φιλε αν η ταχυτητα του 4s σου αρκει γνωμη μου να μην αναβαθμισεις στο 5 και να περιμενεις το επομενο που θα ειναι και πιο προσεγμενο (χωρις γρατζουνιες, green glow, τζογους)
Τελευταία επεξεργασία από: jimthb, 26/11/2012 - 18:27
Δημοσίευση 26/11/2012 - 19:13
(Δεν εμφανίζει ομως κανένα κενό μεταξύ οθόνης και σασί, απλα μπαίνει ελάχιστα μέσα στην πίεση)
Τελευταία επεξεργασία από: sotzyg, 26/11/2012 - 19:14
Δημοσίευση 26/11/2012 - 19:14
Πρώτα συμπτώματα τζόγου;Εχετε παρατηρήσει μια ελαφριά κίνηση της οθόνης προς τα μέσα κάθε φορα που την πιέζεται στις γωνίες;, δεν μιλάω για κάποιο θόρυβο στην πίεση που λένε κάποιοι φίλοι αλλα απλα ελαφριά κίνηση προς τα μέσα στην πίεση.
Δημοσίευση 26/11/2012 - 19:17
Εύχομαι πως οχι, μου δίνει την εντύπωση ότι το γυαλί του είναι απλα μια φλίδα και οχι το στηβαρο γυαλί του iPhone 4Πρώτα συμπτώματα τζόγου; :P
Δημοσίευση 26/11/2012 - 19:39
Τι εβδομάδα παραγωγής είναι? Από όσα λες μου φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τζόγο... Αν προλαβαίνεις πήγαινέ το για αντικατάσταση, αν δεν σε πειράζει το κρατάς..Εύχομαι πως οχι, μου δίνει την εντύπωση ότι το γυαλί του είναι απλα μια φλίδα και οχι το στηβαρο γυαλί του iPhone 4
Δημοσίευση 26/11/2012 - 20:00
αντιθετως εγω καθε μερα που περναει μου αρεσει περισσοτερο το 5...Steve αυτα που λες τα τεσταρα εξ'αρχης και δεν εχω δει κατι αν και αυτο που λες μου φαινεται υπερβολικοΑυτο που δεν μπορω να τεσταρω ειναι η αντοχη στη βαφη με το να μπαινοβγαζω τη πολυ σκληρη θηκη που του φοραω.2 φορες που εχει μπει βγει δεν παρατηρησα κατι.Λογικα αν το σκισω στο μπασε βγαλε κατι θα κανει δεν μπορει.Οποτε το απολαμβανω μεσα στην κατα αλλα τελεια θηκη.Επισης παρατηρησα κε ο αναμεσα οθονη και besel και υπαρχει ελαχιστο φως εκει σε υψηλη φωτεινοτητα κκαι σε σκτεινο μερος παρατηρειτε...απογοητευση το τηλεφωνομπορω να πω καθε μερα κ πιο πολυ.
Επισης με μια φορτιση μονο η μπαταρια κινειται καπου εκει.
Δημοσίευση 26/11/2012 - 20:10
Δημοσίευση 26/11/2012 - 20:17
Το πήρα πριν 4 ημέρες και είναι 45η εβδομάδα.Τι εβδομάδα παραγωγής είναι? Από όσα λες μου φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τζόγο... Αν προλαβαίνεις πήγαινέ το για αντικατάσταση, αν δεν σε πειράζει το κρατάς..
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κάτι ενοχλητικό, αν δεν διάβαζα αυτα που γράφουν εδω οι φίλοι του φόρουμ δεν θα είχα καταλάβει τιποτα. Με το που το πήρα άρχιζα να το πιέζω και να προσπαθώ να δω αν κουνιεται η οθόνη....
Και κάποια αλλα iPhone 5 που έπιασα στα χέρια μου κάνουν ακριβώς το ίδιο στις άκρες τους (στην πίεση με το δάκτυλο μια ελάχιστη κίνηση προς τα μέσα)
Πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση δεν το βλέπω ως ελάττωμα και δεν νομίζω ότι αξίζει η ταλαιπωρία (ψυχική...) της αντικατάστασης.
Δημοσίευση 26/11/2012 - 20:20
http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/119856-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-iphone-5/page__st__870#entry1218067ποια θηκη χρησιμοποιεις;
Δημοσίευση 26/11/2012 - 20:34
φιλε μου εισαι υπερβολικος... τιποτα απο ολα αυτα που λενε δε ισχυει.... εκτος των μωβ αποχρεωσεων που πλοι αργα η γρηγορα παρατηρουν. εγω δεν πιστευω οτι υπηρξε iphone 5 που βγηκε γρατζουνισμενο απο το κουτι...τελικα εχω μπερδευτει!να αγορασω το 5αρι ή να παραμεινω με το 4s? σκεφτομαι οτι ειναι τζοκερ ολη η υποθεση και ειμαι και λιγο γκαντεμης!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες