Τελικα υπάρχουν τα προβληματα που ακουγονται στο iphone 5?
Δημοσίευση 02/12/2012 - 16:10
Αυτό που διαβάζω σε διάφορα forums είναι ότι στο λευκό το αλουμίνιο δεν είναι βαμμένο και έτσι δεν ξαφλουδίζει από χτυπήματα ή από κάποια σκληρή θήκη
Ad
Δημοσίευση 02/12/2012 - 16:12
Δημοσίευση 02/12/2012 - 17:55
Δημοσίευση 02/12/2012 - 17:57
καθαρο αλουμινιο δεν ειναι φιλαρακι!! παρατηρησε το λιγο καλυτερα!! καθαρο αλουμινιο ειναι μονο στο 4/4s!!!βαμμενο σαμπανιζε ειναι!!!το λευκό δε κάνει σημάδια καθόλου γιατί είναι καθαρό αλουμίνιο το γύρω γύρω. το μαύρο κάνει λόγο του ότι είναι χρωμιομένο και απλά φεύγει το μαύρο χρώμα και φαίνεται το φυσικό χρώμα του αλουμινίου.. Πάρε λευκό και μην ακούς τους άλλους..
Δημοσίευση 02/12/2012 - 18:07
εσυ μιλάς περιμετρικά και εγω μιλάω γυρω γυρω στη χαραγή.. εκει ειναι που εχει το θεμα το μαυροκαθαρο αλουμινιο δεν ειναι φιλαρακι!! παρατηρησε το λιγο καλυτερα!! καθαρο αλουμινιο ειναι μονο στο 4/4s!!!βαμμενο σαμπανιζε ειναι!!!
Δημοσίευση 02/12/2012 - 18:13
Δημοσίευση 02/12/2012 - 18:14
Εγώ πχ που ίσως σε πολλούς δεν αρέσει έχω θήκη τύπου πουγκί και συγκεκριμένα αυτήν .
Εκεί λοιπόν που μιλούσα με το που κλείνω το τηλέφωνο και το βάζω στην θήκη το δευτερόλεπτο εκείνο τρέχει ένα παιδάκι δίπλα μου που κυνηγούσε ένα άλλο και απογειώνεται το τηλέφωνο μαζί με την θήκη από τα χέρια μου και σκάει δέκα μέτρα παραπέρα.
Έντρομος το βλέπω τίποτα ούτε γρατζουνιά η θήκη είχε κάνει πολύ καλά την δουλειά της και πραγματικά χάρηκα που το είχα μέσα σε αυτήν.
Το ηθικό δίδαγμα όμως είναι αν σου κάτσει .Αν είσαι δηλαδή τυχερός γιατί δεν είναι μόνο ότι εκείνη την στιγμή το είχα σε αυτήν την θήκη αλλά θα μπορούσε να μιλάω και να μην το είχα σε θήκη και τώρα να ήταν για ανταλλακτικά το τηλέφωνο.
Οπότε απολαύστε την συσκευή που έχετε .Αν γρατζουνιστεί πολύ αλλάζετε το γύρω γύρω σε λίγο θα βγει και σε διάφορα χρώματα ...;-)
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 02/12/2012 - 18:17
Δημοσίευση 02/12/2012 - 18:23
Υπεροχη θήκη !
Έχωντας ξεκινήσει να βάζω θήκες στην συλλογή μου από πλαστικές διάφανες(χάλια σκληρές πολύ) , Belkin θήκη με πλάτη διάφανη και το γύρω γύρω να μοιάζει με bumper(αρκετά καλή για τα λεφτά της) μέχρι χειροποίητες ξύλινες (πραγματικά απογοητεύτικα) μπορώ να πω ότι αυτή για καθημερινή χρήση με πολλά βάλε βγάλε θα την αλλάξω πολύ δύσκολα.
Έρχονται και άλλες δύο τρεις που μου αρέσουν πολύ θα τις δοκιμάσω και αυτές και ελπίζω να είναι και αυτές πολύ καλές όπως της sgp.;-)
PS.Bumper ακόμα δεν έχω πάρει είναι νωρίς προσπαθώ να το χαρώ όπως το έβγαλε η μαμά του (γέλια) και γι αυτό ακόμα προτιμώ τις θήκες πουγκί .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 02/12/2012 - 18:26
Δημοσίευση 02/12/2012 - 18:44
ειναι πολυ βολικες γιατι οπως ειπες συνδυαζουν προστασια και naked use.
Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy08, 02/12/2012 - 18:45
Δημοσίευση 02/12/2012 - 23:59
την ίδια θήκη έχω κι εγω φιλαρακι σε μαυρη ✌✌Το θέμα είναι να μην σου πέσει κάτω ή αν σου πέσει να παρακαλάς να έχεις σωστή θήκη να στο προστατέψει.
Εγώ πχ που ίσως σε πολλούς δεν αρέσει έχω θήκη τύπου πουγκί και συγκεκριμένα αυτήν .
Εκεί λοιπόν που μιλούσα με το που κλείνω το τηλέφωνο και το βάζω στην θήκη το δευτερόλεπτο εκείνο τρέχει ένα παιδάκι δίπλα μου που κυνηγούσε ένα άλλο και απογειώνεται το τηλέφωνο μαζί με την θήκη από τα χέρια μου και σκάει δέκα μέτρα παραπέρα.
Έντρομος το βλέπω τίποτα ούτε γρατζουνιά η θήκη είχε κάνει πολύ καλά την δουλειά της και πραγματικά χάρηκα που το είχα μέσα σε αυτήν.
Το ηθικό δίδαγμα όμως είναι αν σου κάτσει .Αν είσαι δηλαδή τυχερός γιατί δεν είναι μόνο ότι εκείνη την στιγμή το είχα σε αυτήν την θήκη αλλά θα μπορούσε να μιλάω και να μην το είχα σε θήκη και τώρα να ήταν για ανταλλακτικά το τηλέφωνο.
Οπότε απολαύστε την συσκευή που έχετε .Αν γρατζουνιστεί πολύ αλλάζετε το γύρω γύρω σε λίγο θα βγει και σε διάφορα χρώματα ...;-)
Δημοσίευση 03/12/2012 - 12:33
Επισης, οταν σερφαρω στο safari, δεν γυριζει σε landscape η εικονα, οταν γυριζω το κινητο μου.Καμμια καλη ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει
Δημοσίευση 03/12/2012 - 12:43
Πάτα το Home Button και το Power Button μαζί για δέκα δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί το μήλο (αγνόησε το Slide to Power off ) και λογικά θα φτιάξει..Παιδια, 2 ερωτησεις:Μετα το restore που εκανα στο κινητο μου και ππεταξα μεσα το back up μου, παρατηρησα οτι δεν μου δουλευει το Navigon (αγορασμενο original, οχι σπασμενο.).
Επισης, οταν σερφαρω στο safari, δεν γυριζει σε landscape η εικονα, οταν γυριζω το κινητο μου.Καμμια καλη ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει
Δημοσίευση 03/12/2012 - 12:51
Σ'ευχαριστω Σπυρο.Πραγματι, το landscape στο safari, εφτιαξε.Το θεμα στο Navigon, παραμενει.Λες να μην ειναι compatible με το 5αρι?Μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο, αλλα λεω τωρα..........Πάτα το Home Button και το Power Button μαζί για δέκα δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί το μήλο (αγνόησε το Slide to Power off ) και λογικά θα φτιάξει..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 54
0 μέλη, 54 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες