εάν είναι θέμα software άντε να το δεχτώ αλλά αν είναι θέμα συσκευής, είναι απαράδεκτογενικα εχει προβλημα με το wifi και οταν λεμε προβλημα ενοουμαι οτι δεν πιανει τοσα πολλα δικτυα οταν ανιχνευει.θεμα ομως που οπως λεενε στην apple οτι θα λυθει με την ελευση της επερχομενης εκδοσης λογισμικου 6.1........
Τελικα υπάρχουν τα προβληματα που ακουγονται στο iphone 5?
Δημοσίευση 05/12/2012 - 01:03
Ad
Δημοσίευση 05/12/2012 - 01:04
απο οτι εχω ακουσει μαλλον θεμα software ειναι....εάν είναι θέμα software άντε να το δεχτώ αλλά αν είναι θέμα συσκευής, είναι απαράδεκτο
Δημοσίευση 05/12/2012 - 04:28
http://cl.ly/image/3z0z2v0E3X0R
http://cl.ly/image/1v2W0y24120A
αν παρατηρήσετε στο κέντρο περίπου των φωτογραφιών (στη δεύτερη είναι πιο ξεκάθαρο, στο κέντρο του μήλου) υπάρχει ένα dead pixel. αυτό συνέβη ξαφνικά σήμερα το πρωί. μέχρι χθες το βράδυ ό,τι φωτογραφία τραβούσα έβγαινε κανονικά. το μοναδικό που συνέβη -που και πάλι αν με ρωτάτε δεν δικαιολογείται- είναι ότι χθες το βράδυ ήμουν σε ένα πάρτυ που είχε laser εφέ. πόσο φυσιολογικό είναι να κάψει πίξελ στην κάμερα μία δέσμη laser; που και πάλι καμία από τις φωτογραφίες που έχω από το πάρτυ δεν έχουν το στίγμα αυτό.
επίσης σήμερα το απόγευμα το κινητό μου έφυγε από τα χέρια (δεν ήταν η μέρα του προφανώς) και ΦΥΣΙΚΑ χτυπήθηκε το bezel (ήταν "γυμνό" μια και η θήκη που έχω παραγγείλει δεν έχει φτάσει ακόμη). αλλά χτυπήθηκε άσχημα. πουθενά αλλού. μόνο στο bezel. κατέληξα τελικά ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που επιλέγω κινητό το οποίο είναι κατασκευασμένο από τέτοια υλικά.
ωστόσο επειδή η αγορά έγινε -και η ζημιά επίσης- λέω να το προσπαθήσω λιγάκι. γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ΚΑΠΟΙΑ περίπτωση να βρω ΚΑΠΟΙΑ εταιρία που να μπορέσει να μου αντικαταστήσει το κύριο σώμα της συσκευής (με πληρωμή φυσικά);
Δημοσίευση 05/12/2012 - 04:36
Πάντως κρίμα πραγματικά... Θέλει προσοχή ότι και smartphone να πάρεις με οθόνη αφής...
Δημοσίευση 05/12/2012 - 04:43
δυστυχώς φίλε μου είναι. και είναι και σε πολλά σημεία. οπότε δε νομίζω ότι θα μπορέσει κάποιος -όσο καλή διάθεση και να έχει- να το περάσει στην εγγύηση. ευτυχώς τουλάχιστον είναι από την πίσω πλευρά και δεν τα βλέπω συνέχεια. κάτι είναι κι αυτό. και με τη θήκη δεν θα τα αισθάνομαι κιόλας..Πολλά τα λεφτά ρε φίλε μου να το κανείς μόνος αλλαγή... Ειναι τόσο εμφανής η πτώση στο bezel?? Αν όχι δοκίμασε να το πας πίσω μήπως το περάσουν στην εγγύηση! Βάλε καμμιά φωτό από το bezel αν θες να δούμε!
Πάντως κρίμα πραγματικά... Θέλει προσοχή ότι και smartphone να πάρεις με οθόνη αφής...
το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο το χτύπημα -που με τον άλφα ή βήτα τρόπο λύνεται. το βασικό θέμα είναι το πίξελ το οποίο είναι ενοχλητικό. γι αυτό υπάρχει άραγε λύση;
Δημοσίευση 05/12/2012 - 05:08
Δημοσίευση 05/12/2012 - 05:35
φαντάζομαι αυτή η διαδικασία δεν γίνεται από το κατάστημα. λογικά θα πρέπει να το στείλουν στο service και από εκεί να αποφασίσουν αν θα το αντικαταστήσουν ή όχι. οπότε καλό νέο έτος το iPhone ξανά στα χέρια μου...αφου εχει καμενο pixel τοτε μπορει να εισαι τυχερος στην ατυχια σου και να σου το περασουν στην εγγυηση για το pixel
Δημοσίευση 05/12/2012 - 05:46
Δημοσίευση 05/12/2012 - 06:24
εμενα παντος δεν μου φενεται καμενο πιξελ σε τετοιο μεγεθοςδείτε αυτές τις φωτογραφίες:
http://cl.ly/image/3z0z2v0E3X0R
http://cl.ly/image/1v2W0y24120A
αν παρατηρήσετε στο κέντρο περίπου των φωτογραφιών (στη δεύτερη είναι πιο ξεκάθαρο, στο κέντρο του μήλου) υπάρχει ένα dead pixel. αυτό συνέβη ξαφνικά σήμερα το πρωί. μέχρι χθες το βράδυ ό,τι φωτογραφία τραβούσα έβγαινε κανονικά. το μοναδικό που συνέβη -που και πάλι αν με ρωτάτε δεν δικαιολογείται- είναι ότι χθες το βράδυ ήμουν σε ένα πάρτυ που είχε laser εφέ. πόσο φυσιολογικό είναι να κάψει πίξελ στην κάμερα μία δέσμη laser; που και πάλι καμία από τις φωτογραφίες που έχω από το πάρτυ δεν έχουν το στίγμα αυτό.
επίσης σήμερα το απόγευμα το κινητό μου έφυγε από τα χέρια (δεν ήταν η μέρα του προφανώς) και ΦΥΣΙΚΑ χτυπήθηκε το bezel (ήταν "γυμνό" μια και η θήκη που έχω παραγγείλει δεν έχει φτάσει ακόμη). αλλά χτυπήθηκε άσχημα. πουθενά αλλού. μόνο στο bezel. κατέληξα τελικά ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που επιλέγω κινητό το οποίο είναι κατασκευασμένο από τέτοια υλικά.
ωστόσο επειδή η αγορά έγινε -και η ζημιά επίσης- λέω να το προσπαθήσω λιγάκι. γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ΚΑΠΟΙΑ περίπτωση να βρω ΚΑΠΟΙΑ εταιρία που να μπορέσει να μου αντικαταστήσει το κύριο σώμα της συσκευής (με πληρωμή φυσικά);
εκτος αν ειναι καμια δεκαρια μαζι
Δημοσίευση 05/12/2012 - 09:30
εχω iphone 5 και οταν ανοιγω την δονηση μου δειχνει οτι ενεργοποιειται
και με το σημα της καμπανας στην οθονη αλλα και με μια δονηση.
οταν με παιρνουν τηλεφωνο ομως δεν λειτουργει η δονηση.....
εκανα hard reset αλλα και παλι τιποτα.
ξερει κανεις τιποτα ?
ευχαριστω
Δημοσίευση 05/12/2012 - 13:02
για παραδειγμα με το 4αρι στο σπιτι μου με ανοιχτο το 3G εχω 3-4 γραμμες σημα ενω με το 5 1-2.
Δημοσίευση 05/12/2012 - 13:03
στο μηνυματα και γενικα σε αλλες ειδοποιησεις βλεπω οτι εχει δονηση.
μονο στις κλησεις δεν εχει...
σκεφτηκα οτι ισως ειναι bug τις 6.01
Δημοσίευση 05/12/2012 - 13:04
Δημοσίευση 05/12/2012 - 13:13
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 44
0 μέλη, 44 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες