Τελικα υπάρχουν τα προβληματα που ακουγονται στο iphone 5?
Δημοσίευση 05/01/2013 - 16:39
Για την τιμη των 739 ευρω ειναι απλα τρισαθλιο και δεν μπορω να κατανοησω μερικα προβλημα σε 2-3 μεχρι στιγμης που πηρα μηπως και πειστω οτι επεφτα σε προβληματικα ....Τελικα ολα ειναι προβληματικα ..
Το κουμπι on/off μια πιανει μια δεν πιανει..
Βγαζω φωτο και οπου εχει μπολικο φως βγαινει μωβ γυρω γυρω... ( ενα galaxy s2 -galaxy s3 -htc one X που ειχα δεν συγκρινετε κανενα τους στις φωτο)
ανοιγω χαρτες και μετα οποτε τους κλεινω ο ηχος κλειδωματος και ξεκλειδωματος αυτοματα χαμηλωνει σε σημειο που ισα ισα ακουγετε
Σηκωνω το τηλεφωνο και περιμενω να πω γεια ναι παρακαλω και μετα να με ακουσουνε...
ΕΛΕΟΣ με την apple... πραγματικα την λατρευω αλλα ειμαι σε φαση του να παρω 3gs λευκο 32ρι ...και να ζησω τον ερωτα παλι ..
Ad
Δημοσίευση 05/01/2013 - 16:51
Προβληματα δεν υπαρχουν φοβερα. Θα το ξαναπω σε πλαισιο εχω δει το demo και δεν εχει ουτε ενα σημάδι
Δημοσίευση 05/01/2013 - 17:07
και σε σενα ολα αυτα συνεβησαν στα τηλ που αγορασες?....μην ξαναπαρεις apple.Το κινητο το χω πει και θα το πω παλι πολλες φορες...ειναι τελειο εινια απαιχτο εινια κινηταρα...αν η τιμη του σταματουσε στα 400 ευρω περιπου..
Για την τιμη των 739 ευρω ειναι απλα τρισαθλιο και δεν μπορω να κατανοησω μερικα προβλημα σε 2-3 μεχρι στιγμης που πηρα μηπως και πειστω οτι επεφτα σε προβληματικα ....Τελικα ολα ειναι προβληματικα ..
Βγαζω φωτο και οπου εχει μπολικο φως βγαινει μωβ γυρω γυρω... ( ενα galaxy s2 -galaxy s3 -htc one X που ειχα δεν συγκρινετε κανενα τους στις φωτο)
ανοιγω χαρτες και μετα οποτε τους κλεινω ο ηχος κλειδωματος και ξεκλειδωματος αυτοματα χαμηλωνει σε σημειο που ισα ισα ακουγετε
Σηκωνω το τηλεφωνο και περιμενω να πω γεια ναι παρακαλω και μετα να με ακουσουνε...
ΕΛΕΟΣ με την apple... πραγματικα την λατρευω αλλα ειμαι σε φαση του να παρω 3gs λευκο 32ρι ...και να ζησω τον ερωτα παλι ..
Δημοσίευση 05/01/2013 - 17:16
Γιατί απο τοτε που αγόρασα το iPhone 5 (1μηνα) τα έχω ξεχάσει!!!
Δημοσίευση 05/01/2013 - 17:37
Δημοσίευση 05/01/2013 - 18:02
Δημοσίευση 06/01/2013 - 00:54
Δημοσίευση 06/01/2013 - 12:50
Το κινητο το χω πει και θα το πω παλι πολλες φορες...ειναι τελειο εινια απαιχτο εινια κινηταρα...αν η τιμη του σταματουσε στα 400 ευρω περιπου..
Ακριβως αν ηταν λιγο πιο κατω δεν θα κατηγορουσε κανεις το 5αρι.
Προβληματα δεν υπαρχουν φοβερα. Θα το ξαναπω σε πλαισιο εχω δει το demo και δεν εχει ουτε ενα σημάδι
ρε χαλια λεμε, ουτε 200 ευρω....πλαστικουρα κ παλι πλαστικουρα λεμε...απαπαπαπαπαπα
Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:06
Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:24
Βασικά την Παρασκευή το πήρα οπότε μέχρι σήμερα ισχύει το DOA.
Απο περιεργεια, στο αλλαξαν τελικα;
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:39
για μενα δεν υπαρχει τηλεφωνο που αξιζει πανω απο 500 ευρω...απο εκει και περα το iphone σε σχεση με τους αλλους ανταγωνιστες του ειναι κανα 50αρικο πιο ακριβο..αμα ηταν στα περσινα επιπεδα οι τιμες θα ταν μια χαρα. τωρα για τα προβληματα που λες..εχω 11 φιλους με το 5αρι, δεν εχει κανεις κανενα απολυτως προβλημα, ισα ισα που παιζει και ατομο που ειχε s3 και δεν ξαναπιανει android. δε λεω οτι δεν υπαρχουν προβληματα σε συσκευες, αλλα δε διαφερει πολυ απο κατασκευες αλλων κωλοκινητων που εχω παρει, εχουν βγει @@ιρες και δε δεχονταν και να κανουν αντικατασταση(τουλαχιστον η apple κανει)..μιλαω για samsung omnia, για galaxy s1, galaxy s2 και Ν900. και το δικο μου 5αρι δουλευει αψογα, δεν εχει απολυτως κανενα μα κανενα προβλημα..το μονο που βλεπω επειδη μας γκαστρωσαν στο ιντερνετ με τις πληρωμενες δυσφημισεις της samsung για το iphone ειναι που μωβιζει ελαχιστα οταν παω να τραβηξω φωτο τον ηλιο!!!(το οποιο ειναι απολυτα λογικο, δεν υπαρχει καμερα σε κινητο που μπορει να βγαλει καλη τετοια φωτογραφια).Το κινητο το χω πει και θα το πω παλι πολλες φορες...ειναι τελειο εινια απαιχτο εινια κινηταρα...αν η τιμη του σταματουσε στα 400 ευρω περιπου..
Δημοσίευση 07/01/2013 - 00:45
Επίσης επέμεναν μετα από 2 τηλεφωνήματα μου,πως το DOA δεν ισχύει για τα iPhone,οπότε η μόνη περίπτωση να μου το αλλάξουν είναι εαν τους κυνηγήσω για αυτό(DOA),αφού στο site τους το γράφουν (έχω κρατήσει και screenshot).
Ακόμα υπάρχει η περίπτωση να πάω να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω όπως με συμβούλεψε ο φίλος el3ctronick αλλά εφόσον το τηλέφωνο θα τσεκαριστεί πρωτού το δώσω,θα δουν τη γρατζουνιά και θα αρχίσουν τα δικά τους.
Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:11
Δεν έχω προλάβει να το πάω (έφυγα και για μερικές μέρες την Πρωτοχρονιά) και έτσι όπως φαίνεται δε λέει να τους το πάω μετά από σχεδον 2 εβδομάδες και να τους πω αλλάξτε μου το.
Επίσης επέμεναν μετα από 2 τηλεφωνήματα μου,πως το DOA δεν ισχύει για τα iPhone,οπότε η μόνη περίπτωση να μου το αλλάξουν είναι εαν τους κυνηγήσω για αυτό(DOA),αφού στο site τους το γράφουν (έχω κρατήσει και screenshot).
Ακόμα υπάρχει η περίπτωση να πάω να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω όπως με συμβούλεψε ο φίλος el3ctronick αλλά εφόσον το τηλέφωνο θα τσεκαριστεί πρωτού το δώσω,θα δουν τη γρατζουνιά και θα αρχίσουν τα δικά τους.
Συμβιβαστηκες λοιπον, κακως κατ'εμε.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:15
για μενα δεν υπαρχει τηλεφωνο που αξιζει πανω απο 500 ευρω...απο εκει και περα το iphone σε σχεση με τους αλλους ανταγωνιστες του ειναι κανα 50αρικο πιο ακριβο..αμα ηταν στα περσινα επιπεδα οι τιμες θα ταν μια χαρα. τωρα για τα προβληματα που λες..εχω 11 φιλους με το 5αρι, δεν εχει κανεις κανενα απολυτως προβλημα, ισα ισα που παιζει και ατομο που ειχε s3 και δεν ξαναπιανει android. δε λεω οτι δεν υπαρχουν προβληματα σε συσκευες, αλλα δε διαφερει πολυ απο κατασκευες αλλων κωλοκινητων που εχω παρει, εχουν βγει @@ιρες και δε δεχονταν και να κανουν αντικατασταση(τουλαχιστον η apple κανει)..μιλαω για samsung omnia, για galaxy s1, galaxy s2 και Ν900. και το δικο μου 5αρι δουλευει αψογα, δεν εχει απολυτως κανενα μα κανενα προβλημα..το μονο που βλεπω επειδη μας γκαστρωσαν στο ιντερνετ με τις πληρωμενες δυσφημισεις της samsung για το iphone ειναι που μωβιζει ελαχιστα οταν παω να τραβηξω φωτο τον ηλιο!!!(το οποιο ειναι απολυτα λογικο, δεν υπαρχει καμερα σε κινητο που μπορει να βγαλει καλη τετοια φωτογραφια).
Κι ομως φιλε μου σε 5 κινητα μεχρι στιγμης τα 4 εχουν τετοια θεματακια ...ειδικα με το θεμα του οταν σε παιρνουν και το σηκωνεις που εχει καθυστερηση ολα....
Δημοσίευση 07/01/2013 - 01:25
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 41
0 μέλη, 41 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες