Σεβαστη η γνωμη σου φυσικα και δεν σου εναντιονομαι ομως επειδη ειχα υπαρξει εγω οπως εσυ και πολλοι αλλωστε αρχαριοι στον κοσμο του android μπορω οσα εχω αντιμετοπισει να πω οτι το android αν το μαθεις και ασχοληθεις,ειναι μια συσκευη που μπορεις "να την φορτωνεις και παραλληλα να γινεται πιο γρηγορη!"
Εδω υπαρχει μια μεγαλη παρενθεση ομως γτ ιος εχει μονο το iphone,ενω ανδροιντ εχει htc,samsung,lg,motorola,sonny ericsson κλπ κλπ. Αρα αλλαζει η εμπειρια χρησης για τον καθενα αναλογα με την συσκευη...
Να τονισω ομως οτι μονο φετος το ιος εχει αντιπαλο σε smoothness και stability και αυτο ειναι το νοτε 2. (se στοκ firmwares αναφερομια)
Δυστηχως ουτε το ς3 ηταν αξιος αντιπαλος του ιφον και μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν νο1,
δεν λαμβανω υποψιν οτι ιφον ειναι οπως ειναι με δυπηρινο και 1gb ram ενω το νοτε με 4πυρινο κι 2gb ραμ γτ μιλαμε και software και οχι για hardware.
Εν τελει η προσωπικη ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι ο νικητης ειναι το λογισμικο το οποιο εξυπηρετει τον καθενα καλυτερα και μονο σε αυτο στειριζομαι παντα.
Να συμπληρωσω οτι την ποιοτητα κατασκευης δεν μπορεις να την συγκρινεις γιατι την πληρωνεις. υπαρχει μεγαλο ευρος τιμων μεταξυ των 2 συσκευων και ενας σημαντικος παραγοντας σιγορα ειναι τα υλικα κατασκευης,νομιζω ολοι το κατανοουν και συμφωνουν με αυτο.
Λοιπόν σεβαστή η άποψη σου όσο αφορά όμως τα δυο λογισμικά το ένα είναι κλειστού και το άλλο ανοιχτού κώδικα και τα δυο στηρίζονται κάπου !! πχ το Android στα Linux και το iOS σε Mac OS X για εμένα το iOS όπως και για τον περισσότερο κόσμο υπερτερεί και είναι πολλή καλύτερο από το Android το οποίο είναι ένα λογισμικό ένα πράγμα σαν App Store και Cydia μαζί δηλαδή απλά ένα μπάχαλο !!! δεν είναι μόνο το App Store του Android αλλά είναι και τα ROMS δηλαδή περνάς κάτι ROMS που είναι για μένα ότι ποιο ελεεινό έχω δει στο Android έχω δει κάτι έξαλλα Roms !! ήμουν και εγώ χρήστης Android παλιά και ομόλογο πως τα σιχάθηκα !!! ποιο συγκεκριμένα είχα το Sony Ericsson X10 Mini δεν ξέρω αν φταίει η συσκευή αλλά τα σιχάθηκα είχα βάλει και σε αυτό κάτι Roms κάτι με ένα μπλε Robot αν δεν κάνω λάθος Cyanogenmod κάπως έτσι λεγόταν που είχε σαν λογότυπο το σύμβολο τον Android πάνω σε ένα πατίνι μπλε !! είχε την έκδοση 2.2 παραπάνω δεν πήγαινε νομίζω δεν τα θυμάμαι καθόλου αλλά αυτό μου είχε αφήσει την χειρότερη εμπειρία και ομόλογο πως 1000 φορές θα προτιμούσα τα απλά τα κινητακια τις Sony Ericsson παρά αυτά πραγματικά