Για το πρωτο που ειπες το θεωρω πολυ δυσκολο να γινει. Εαν εχεις καποιο παραδειγμα να μου πεις ή να μου δειξεις μονο τοτε θα με πεισεις. Πιστευεις οτι τετοιες θυγατρικες εταιριες θα αφηνουν ετσι ακαλυπες τις βασεις τους;
Για το δευτερο μπορεις να ζητησεις οπως λες να σου δωσουν καταλογο με τις κλησεις (εισερχομενες και εξερχομενες) ομως για να σου πουνε τα νουμερα που εχουν αποκρυψη χρειαζεται εισαγγελικη αποφαση οπως ειπα πιο πριν. Αλλιως θα σου λεει απλως οτι σε πηρε καποιος με αποκρυψη. Σας το λεω αυτο γιατι το εχω ψαξει. Εχω παρει τηλεφωνα στην vodafone και στον ΟΤΕ συγκεκριμενα και αυτοι μου τα εχουν πει...
Για το δευτερο μπορεις να ζητησεις οπως λες να σου δωσουν καταλογο με τις κλησεις (εισερχομενες και εξερχομενες) ομως για να σου πουνε τα νουμερα που εχουν αποκρυψη χρειαζεται εισαγγελικη αποφαση οπως ειπα πιο πριν. Αλλιως θα σου λεει απλως οτι σε πηρε καποιος με αποκρυψη. Σας το λεω αυτο γιατι το εχω ψαξει. Εχω παρει τηλεφωνα στην vodafone και στον ΟΤΕ συγκεκριμενα και αυτοι μου τα εχουν πει...
για τα αρχεία τόσο μεγάλων εταιριών δεν είμαι σίγουρος αλλά και πάλι μπορεί... Αλλά το θέμα δεν είναι να ξέρεις να ψάξεις αλλά να ξέρεις τι να ψάξεις
για το 2ο οκ πάω πάσο γιατί δεν το έχω ψάξει.