σου λεει οτι αν εχεις town hall lvl 4 + δεν γινεται..
Αν το account sto android ειναι level 4 δεν γινεται. Διαβασε πιο προσεκτικά. Οπότε συνδέεις το λογαριασμό που έχεις τώρα με ένα νεο gmail το περνας στο bluestacks και είσαι έτοιμος
Δημοσίευση 17/10/2014 - 11:50
σου λεει οτι αν εχεις town hall lvl 4 + δεν γινεται..
Αν το account sto android ειναι level 4 δεν γινεται. Διαβασε πιο προσεκτικά. Οπότε συνδέεις το λογαριασμό που έχεις τώρα με ένα νεο gmail το περνας στο bluestacks και είσαι έτοιμος
Δημοσίευση 17/10/2014 - 16:40
iphone 4s
Δημοσίευση 17/10/2014 - 16:50
οκ παιδια ευχαριστω..θα το δοκιμασω και θα σας πω..
Δημοσίευση 20/10/2014 - 11:48
Παιδια μια ερωτηση , ξεκινησα το παιχνιδι πριν καμια βδομαδα στο iphone.
Τωρα εχω ιος 8.02 κ σημερα που θα βγει το 8.1 θελω να κανω αναβαθμιση.
Κανω ομως παντα restore και set up as new δεν θελω επαναφορα απο backup κτλ.
Πως θα γινει να ξαναεχω το παιχνιδι χωρις να χαθουν η προοδος κτλ κτλ?
Δημοσίευση 20/10/2014 - 11:55
Παιδια μια ερωτηση , ξεκινησα το παιχνιδι πριν καμια βδομαδα στο iphone.
Τωρα εχω ιος 8.02 κ σημερα που θα βγει το 8.1 θελω να κανω αναβαθμιση.
Κανω ομως παντα restore και set up as new δεν θελω επαναφορα απο backup κτλ.
Πως θα γινει να ξαναεχω το παιχνιδι χωρις να χαθουν η προοδος κτλ κτλ?
Κάνεις sign in με το gamecenter σου και αποθηκεύεται εκεί. Οπότε μπορείς να παίζεις μετά και σε περισσότερες από μία συσκευές.
Δημοσίευση 20/10/2014 - 14:20
Κάνεις sign in με το gamecenter σου και αποθηκεύεται εκεί. Οπότε μπορείς να παίζεις μετά και σε περισσότερες από μία συσκευές.
οποτε κανω ρεστορ κτλ μετα βαζω 8.1 κ κατεβαζω παλι το παιχνιδι κ μετα κανω sign in στο game center και μετα ανοιγω το παιχνιδι?
Δημοσίευση 21/10/2014 - 20:14
οποτε κανω ρεστορ κτλ μετα βαζω 8.1 κ κατεβαζω παλι το παιχνιδι κ μετα κανω sign in στο game center και μετα ανοιγω το παιχνιδι?
Δημοσίευση 28/10/2014 - 22:48
ή μόνο σε μένα συμβαίνει ή κάτι δεν πάει καλά..
μετά από καθαρή αναβάθμιση από 7.1.2 σε 8.1 κάθε φορά που πάω σε ατακ μου βγάζει τον αντίπαλο μέτα απο 1 λεπτό και τις περισσότερες φορές κολλάει στο search...και μου πετάει connection lost..
αυτό γίνεται μόνο όταν είμαι σε wifi, με 3g όλα καλά - ελάχιστα δεύτερα το κόκκινο κυκλάκι του loading..
Δημοσίευση 29/10/2014 - 15:20
Μόνο σε εσένα το κανει... Κανε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύουή μόνο σε μένα συμβαίνει ή κάτι δεν πάει καλά..
μετά από καθαρή αναβάθμιση από 7.1.2 σε 8.1 κάθε φορά που πάω σε ατακ μου βγάζει τον αντίπαλο μέτα απο 1 λεπτό και τις περισσότερες φορές κολλάει στο search...και μου πετάει connection lost..
αυτό γίνεται μόνο όταν είμαι σε wifi, με 3g όλα καλά - ελάχιστα δεύτερα το κόκκινο κυκλάκι του loading..
Δημοσίευση 06/11/2014 - 19:08
Δημιουργησαμε μια νεα συμμαχια με ονομα Dominators (GR) οποιος θελει,εχει ορεξη να ασχοληθει με το παιχνιδι,και ενδιαφερεται πραγματικα να βοηθησει να γινουμε δυνατη και αξιοπρεπεης συμμαχια ας κανει μια αιτηση να μπει.... υπαρχει και σχετικη κλειστη ομαδα στο Facebook για επικοινωνια των μελων της συμμαχιας εκτος παιχνιδιου....
το ονομα αυτης Dominators (GR) Clash of clans.....
οι βασικοι οροι ειναι δυο πολυ απλα πραγματακια, 1) Σεβασμος στη συμμαχια και τα μελη αυτης
2) Ελληνικη σημαια στη βαση
Το ονομα μου στο παιχνιδι ειναι montecristo (για να βρειτε πιο ευκολα τη συμμαχια)
Ευχαριστω και σας περιμενουμε!!!!
My life's goal is only to fight
Δημοσίευση 06/11/2014 - 23:24
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 07/11/2014 - 00:00
καμια σχέση... Δες το vainglory για κάτι που μοιάζει σε lol, μπορείς να το κατέβασε θα από το αυστραλεζικο AppStore για την ώρα, δεν ξέρω ποτέ θα βγει παντού... Πάντως είναι ωραία (μόνο για iPad)Να ρωτήσω θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα είδος lol για κινητό αυτο;
Δημοσίευση 07/11/2014 - 00:15
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 09/02/2015 - 12:40
Αργησα λιγο αλλα το ξεκινησα και εγω.
Τα σπαει το παιχνιδακι.
1 γρηγορη ερωτηση.
Μετα απο κανα restore δε πιστευω να χανεται η προοδος? Εχω συνδεθει στο gamecenter. Θελει καποια διαδικασια?
Δημοσίευση 09/02/2015 - 12:59
Αργησα λιγο αλλα το ξεκινησα και εγω.
Τα σπαει το παιχνιδακι.
1 γρηγορη ερωτηση.
Μετα απο κανα restore δε πιστευω να χανεται η προοδος? Εχω συνδεθει στο gamecenter. Θελει καποια διαδικασια?
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες