Xρώμα; Μήπως έχεις δει και το άλλο χρώμα από αυτό που πήρες; Ποιό σου αρέσει περισσότερο; Σχετικά με την οθόνη, τί άποψη έχεις;
Χρώμα λευκό, το πήρα από Madstore χωρίς να έχω δει κανένα από τα δύο... Το λευκό είναι πάντα η επιλογή μου απ'όταν υπάρχει διαθέσιμο ως χρώμα στα iPads, γιατί διαβάζω πολύ στη συσκευή και το λευκό πλαίσιο το θεωρώ πιο ξεκούραστο για ανάγνωση.
Σχετικά με την οθόνη, είμαι πολύ ικανοποιημένη, οι photos δείχνουν τέλειες, δεν χρειάζεται να κατεβάζω αρχεία βίντεο τεράστιας ανάλυσης για να τα ευχαριστηθώ και σε γενικές γραμμές, στις εφαρμογές που δουλεύω πάρα πολύ εγώ, όπως Flipboard, Facebook και Tapatalk, δεν με ενοχλεί η κατώτερη οθόνη. Εκεί που καταλαβαίνεις διαφορά, αλλά κυρίως λόγω μεγέθους, είναι στο Safari και συγκεκριμένα στα διάφορα sites που δεν έχουν mobile version, όπου χρειάζεται συχνά να κάνεις zoom in για να διαβάσεις καθαρά. Αυτό όμως, είναι ένας συμβιβασμός που θα πρέπει να κάνεις είτε έχεις mini με Retina, είτε χωρίς, αν σε ενδιαφέρει πολύ το pocket size. Εγώ δεν έχω μετανιώσει λεπτό που το πήρα.