iPad mini στην Ελλάδα
Δημοσίευση 29/11/2012 - 02:57
Για 30€ δεν αξιζει η αναμονη, πιστεψτε με
Ad
Δημοσίευση 29/11/2012 - 03:03
Τι να πω δεν ξέρω! Προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ από το groupon και ούτε σκοπεύω να το κάνω!!
Δημοσίευση 29/11/2012 - 12:40
Χρώμα λευκό, το πήρα από Madstore χωρίς να έχω δει κανένα από τα δύο... Το λευκό είναι πάντα η επιλογή μου απ'όταν υπάρχει διαθέσιμο ως χρώμα στα iPads, γιατί διαβάζω πολύ στη συσκευή και το λευκό πλαίσιο το θεωρώ πιο ξεκούραστο για ανάγνωση.
Σχετικά με την οθόνη, είμαι πολύ ικανοποιημένη, οι photos δείχνουν τέλειες, δεν χρειάζεται να κατεβάζω αρχεία βίντεο τεράστιας ανάλυσης για να τα ευχαριστηθώ και σε γενικές γραμμές, στις εφαρμογές που δουλεύω πάρα πολύ εγώ, όπως Flipboard, Facebook και Tapatalk, δεν με ενοχλεί η κατώτερη οθόνη. Εκεί που καταλαβαίνεις διαφορά, αλλά κυρίως λόγω μεγέθους, είναι στο Safari και συγκεκριμένα στα διάφορα sites που δεν έχουν mobile version, όπου χρειάζεται συχνά να κάνεις zoom in για να διαβάσεις καθαρά. Αυτό όμως, είναι ένας συμβιβασμός που θα πρέπει να κάνεις είτε έχεις mini με Retina, είτε χωρίς, αν σε ενδιαφέρει πολύ το pocket size. Εγώ δεν έχω μετανιώσει λεπτό που το πήρα.
Να σε ρωτήσω κάτι καθώς φαίνεται να το χρησιμοποιείς πολυ και να είσαι και ευχαριστημένη: έχεις και iPhone? Και αν ναι, όταν είσαι έξω, αν έχεις και τα δυο μαζί, ποιο προτιμας να χρησιμοποιείς;
Δημοσίευση 29/11/2012 - 12:51
Ναι, έχω και το 4s, το οποίο ήθελα να αλλάξω για το 5. Μόλις πήρα το mini όμως, άλλαξα γνώμη και ανέβαλα την αγορά, γιατί έπεσε δραματικά ο χρόνος που χρησιμοποιώ πια το κινητό, σε σημείο να χρειάζεται φόρτιση μία και όχι δύο φορές τη μέρα.Να σε ρωτήσω κάτι καθώς φαίνεται να το χρησιμοποιείς πολυ και να είσαι και ευχαριστημένη: έχεις και iPhone? Και αν ναι, όταν είσαι έξω, αν έχεις και τα δυο μαζί, ποιο προτιμας να χρησιμοποιείς;
Δουλεύω πάρα πολύ imessage και chatting υπηρεσίες γενικότερα και στο μεγάλο iPad, αυτή η χρήση ήταν σχεδόν απαγορευτική για μένα, με κούραζε και δεν με βόλευε το πληκτρολόγιο για σύνταξη κειμένων με τίποτα... Οπότε χρησιμοποιούσα αποκλειστικά το iPhone για επικοινωνία.
Τώρα στο mini, γράφω πιο γρήγορα απ´ότι έγραφα στο iPhone και το δεύτερο χρησιμοποιείται αποκλειστικά on the road για κλήσεις, whatsapp και viber, δεν θα τολμούσα να βγάζω φόρα παρτίδα το mini στην Ελλάδα, σε ΜΜΜ κλπ σημεία Αλλά όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες, αναζητώ πάντα το mini πλέον και όχι το iPhone.
Ελπίζω να σε κάλυψα
Δημοσίευση 29/11/2012 - 13:01
Ναι, έχω και το 4s, το οποίο ήθελα να αλλάξω για το 5. Μόλις πήρα το mini όμως, άλλαξα γνώμη και ανέβαλα την αγορά, γιατί έπεσε δραματικά ο χρόνος που χρησιμοποιώ πια το κινητό, σε σημείο να χρειάζεται φόρτιση μία και όχι δύο φορές τη μέρα.
Δουλεύω πάρα πολύ imessage και chatting υπηρεσίες γενικότερα και στο μεγάλο iPad, αυτή η χρήση ήταν σχεδόν απαγορευτική για μένα, με κούραζε και δεν με βόλευε το πληκτρολόγιο για σύνταξη κειμένων με τίποτα... Οπότε χρησιμοποιούσα αποκλειστικά το iPhone για επικοινωνία.
Τώρα στο mini, γράφω πιο γρήγορα απ´ότι έγραφα στο iPhone και το δεύτερο χρησιμοποιείται αποκλειστικά on the road για κλήσεις, whatsapp και viber, δεν θα τολμούσα να βγάζω φόρα παρτίδα το mini στην Ελλάδα, σε ΜΜΜ κλπ σημεία Αλλά όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες, αναζητώ πάντα το mini πλέον και όχι το iPhone.
Ελπίζω να σε κάλυψα
Να το χαρείς !!! είναι πολύ λειτουργικό μηχάνημα
Δημοσίευση 29/11/2012 - 13:14
Σ´ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι απίστευτο πώς μπορεί η αλλαγή διαστάσεων σε ένα μηχάνημα, να αλλάξει τόσο πολύ τον τρόπο που το χρησιμοποιείςΝα το χαρείς !!! είναι πολύ λειτουργικό μηχάνημα
Δημοσίευση 29/11/2012 - 14:16
Τι παίζει τελικά ξέρει κανείς αν είναι ελληνική έκδοση της Cosmote;
http://www.isquare.gr/resellers
Μην την πατήσουμε και δεν είναι Ελληνικά!
Δημοσίευση 29/11/2012 - 14:18
Τι ρόλο παίζει το αν είναι ελληνικό ένα iPad?Η iSquare λέει ότι ο Γερμανός είναι authorised retailer μόνο στα iPod...
Ειδικά αν είναι το wifi κανέναν απολύτως.
Αλλά και cellular να είναι, δεν πρόκειται να φέρουν το μοντέλο Αμερικής. Το ευρωπαϊκό θα φέρουν.
Δημοσίευση 29/11/2012 - 14:20
Γιατί αν δεν είναι Ελληνικό πια η διαφορά; Δεν είναι τηλέφωνο για να είναι κλειδωμένο. Δε θα υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα μήπως;Η iSquare λέει ότι ο Γερμανός είναι authorised retailer μόνο στα iPod...
Δημοσίευση 29/11/2012 - 14:38
Τι ρόλο παίζει το αν είναι ελληνικό ένα iPad?
Ειδικά αν είναι το wifi κανέναν απολύτως.
Αλλά και cellular να είναι, δεν πρόκειται να φέρουν το μοντέλο Αμερικής. Το ευρωπαϊκό θα φέρουν.
Εχω ξαναγραψει οτι στην Γερμανια π.χ. σε Ipad υπαρχει το Α1459 και Α1460 που καλυπτουν διαφορετικες μπαντες LTE .Αρα τι θα πει Ευρωπιακο ??
Δημοσίευση 29/11/2012 - 14:38
Έχω όλα τα ipad μέχρι και το 3 και χωρίς να έχω δει live ακόμη το mini συμφωνώ μαζί σου, μόλις πήρα το iphone 5 και το βάρος αν και λίγο μειώθηκε κάνει διαφορά. Φαντάσου το mini που έπεσε στο μισό. Το 3 είναι απίστευτη συσκευή με οθόνη διαμάντι αλλά δεν κρατιέται πολύ ώρα με το ένα χέρι κακά τα ψέματα. Αν είχα τα χρήματα θα το έπαιρνα αμέσως.οταν βλεπω το 9.7'' με πιανουν τα γελια............ μπαουλο
Διαβαζω πολυ, η οθονη του δεν κουραζει καθολου
Οποιος εχει και τα δυο μπορει να με καταλαβει
.
.
αυτο που θα ηθελα, δεν ειναι η retina, αλλα 1GB μνημη
Δημοσίευση 29/11/2012 - 14:54
μαζί σου 100%, νιώθω να περιγράφεις την πορεία μου στην τεχνολογία από mpx220 έως i600 (π.χ. για κινητά) ,ώσπου είδα το iphone και είδα το φως. jb μέχρι και το 3GS και μετά stop οι πειρατισμοί. το ipad το 2ο φως και στο iphone 5 συνεχίζουμε . υποψιαζόμουν ότι κάπως έτσι θα είναι η εμπειρία του mini, μ' "έψησες" με τις περιφραφές σου να αρχίζω να το σκέφτομαι.Χαχα, μακάρι να με πλήρωνε η Apple Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα, θα πω 5 πράγματα... Η τεχνολογία είναι το χόμπι μου από πολύ μικρή ηλικία, έχω περάσει από όλα τα λειτουργικά mobile και μη... Φίλοι που μπορεί να έχουν πρόβλημα hardware ή software με τον υπολογιστή τους ή το κινητό τους απευθύνονται πρώτα σε μένα για βοήθεια. Το iPad το χρησιμοποιώ σαν consuming device στην καθημερινότητά μου γιατί αυτά που κάνει τα κάνει τέλεια, δεν έχω πια το χρόνο να πειραματίζομαι και έχω κουραστεί κιόλας, για να είμαι ειλικρινής
Αυτά,για να καταρριφθεί και λίγο ο μύθος ότι εμείς οι γυναίκες δεν ξέρουμε τι μας γίνεται από τεχνολογία :ppp
Δημοσίευση 29/11/2012 - 15:07
Χαχα, εγώ είχα φάει τρελό κάψιμο με το jailbreak του iPhone 2G μου όταν το είχα φέρει απο US, δεν το άφηνα σε ησυχία και κάθε τόσο τα ξαναέκανα όλα από την αρχή, οπότε όταν κυκλοφόρησε επίσημα στη χώρα μας το 3G έκανα τούμπες από τη χαρά μου που θα ήταν και επίσημα ξεκλείδωτο και φυσικά, ούτε ξαναασχολήθηκα ποτέ με αυτό το θέμα, παρά μόνο για συσκευές άλλων.μαζί σου 100%, νιώθω να περιγράφεις την πορεία μου στην τεχνολογία από mpx220 έως i600 (π.χ. για κινητά) ,ώσπου είδα το iphone και είδα το φως. jb μέχρι και το 3GS και μετά stop οι πειρατισμοί. το ipad το 2ο φως και στο iphone 5 συνεχίζουμε . υποψιαζόμουν ότι κάπως έτσι θα είναι η εμπειρία του mini, μ' "έψησες" με τις περιφραφές σου να αρχίζω να το σκέφτομαι.
Στο θέμα μας, πιστεύω ότι το mini θα το λατρέψεις, είναι τέτοιο το form factor του που δεν αφήνει περιθώρια για το αντίθετο...
Δημοσίευση 29/11/2012 - 16:58
εχω επιδοτηση απο την κοσμοτε και θελω να το παρω, αλλα θελω το απλο γιατι σκεφτομαι να κανω tethering απο το iphone!
στην κοσμοτε και στον γερμανο απ'οτι ρωτησα ομως θα φερουν μονο το 3G!
αν καποιο παιδι θελει να το αγορασει να του εδινα την επιδοτηση μου ωστε να μπορουσα εγω να το παρω απο καποιο αλλο καταστημα που εχει το απλο!
στην ουσια δηλαδη θελω να μπορεσω να μετατρεψω σε ρευστο την επιδοτηση μου για να το παρω απο αλλου!
ειναι 10000% εξυπηρετηση προς εμενα!
αν καποιος θα ηθελε ας μιλησει.....αλλιως θα ψαξω να σκεφτω καποιον αλλον τροπο!
ευχαριστω!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες