iPad mini στην Ελλάδα
Ad
Δημοσίευση 19/12/2012 - 20:23
Δεν καταλαβα,θα μας περιορισετε που κ ποτε θα κανουμε ποστ?Με το ζορι να βγαλετε το Μινι καλυτερο απο το iPad Retina?
Ε αφου δεν ειναι καλυτερο του Ρετινα ρε φιλε,πως θα γινει δλδ?Τα Specifications του ειναι μακραν χειροτερα απο το Ρετινα..
Στο μονο πραγμα που υπερτερει ειναι η φορητοτητα του κ το βαρος του,πραγμα που καθολου δεν με ενοχλει στο Ρετινα!
Ελεος το mini δεν ειναι καλύτερο απο το retina!! απλά ειναι πιο μικρό, πιο φορητό και πιο ελαφρύ! Είναι συσκευή που πήγε να κτυπίσει τα 7ρια και όχι τα 10ρια του ανταγωνισμού. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Στο τέλος θα συγκρίνουμε ipοd touch με ipad!
Μπορείς να συγκρίνεις το Audi A6 με το A3?Όχι..
Γι αυτό μη συγκρίνετε ανόμοια και ανούσια πράγματα. Ο καθένας παίρνει ότι τον βολεύει.
για ξαναδιαβαστε τη γραφω ρε σεις γιατι θα με τρελανετε!
Δημοσίευση 19/12/2012 - 20:27
ναι πιο πολυ για τους αλλους πηγαινε sorryΤι διαφορετικό λέω;
Δημοσίευση 19/12/2012 - 20:31
Δεν μπορεί κανείς να πει ότι το mini έχει καλύτερο hardware από το retina γιατί δεν ισχύει αλλά μπορεί να πει ότι τον βολεύει καλύτερα.
Δεν μπορείς να κουβαλάς στην τσέπη το retina αλλά το mini εύκολα μπορείς.
Ομολογώ ότι αν το mini είχε καλύτερη οθόνη θα έπαιρνα κι εγώ αυτό.
Δημοσίευση 19/12/2012 - 20:33
αυτο ακριβως!Νο problem.. Ο καθένας παίρνει αυτό που τον βολεύει με τα υπέρ και τα κατά του.
Δεν μπορεί κανείς να πει ότι το mini έχει καλύτερο hardware από το retina γιατί δεν ισχύει αλλά μπορεί να πει ότι τον βολεύει καλύτερα.
Δεν μπορείς να κουβαλάς στην τσέπη το retina αλλά το mini εύκολα μπορείς.
Ομολογώ ότι αν το mini είχε καλύτερη οθόνη θα έπαιρνα κι εγώ αυτό.
Δημοσίευση 19/12/2012 - 21:05
Δημοσίευση 20/12/2012 - 17:18
Δημοσίευση 20/12/2012 - 22:51
σε cosmote online για το cellular μόνο, και σε κωτσόβολο online για wifi 32 white.Ρε παιδιά που υπάρχει για αγορά. Εχω φάει τον τόπο από χτες
Μπορείτε να μου προτείνετε covers ή καλύτερα ακόμη sleeves που έχετε αγοράσει ( ή σκοπεύετε να ) για το mini σας ?
Δημοσίευση 21/12/2012 - 17:36
κανείς ?σε cosmote online για το cellular μόνο, και σε κωτσόβολο online για wifi 32 white.
Μπορείτε να μου προτείνετε covers ή καλύτερα ακόμη sleeves που έχετε αγοράσει ( ή σκοπεύετε να ) για το mini σας ?
Δημοσίευση 21/12/2012 - 17:40
Εγώ επειδή βιαζόμουν να πάρω άμεσα sleeve με το που παρέλαβα το mini, προκειμένου να μην μπαίνει γυμνό στην τσάντα μου, βρήκα αυτό μέσω skroutz: http://www.e-click.g...roduct_id=56500 Καλό είναι, τη δουλειά του την κάνει μια χαρά, σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα βέβαια...κανείς ?
Δημοσίευση 21/12/2012 - 19:33
Δημοσίευση 21/12/2012 - 19:42
εγω λογω στραβομαρας μονο pixel δεν βλεπω....αχ παω για γυαλιαΚαι εμένα με χάλασε η οθόνη (με τόσα που έχουν γραφτεί και έχουμε διαβάσει είσαι τόσο προκατειλημμένος και το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να το κολλήσεις στα μάτια σου για να δεις τα πίξελ!) αλλά η αίσθηση της πολυτέλειας και η φορητότητα που προσφέρει τα ανατρέπουν όλα. Οπότε θα το προτιμήσω έναντι του nexus (παρεμπιπτόντως οι 0.9" διαφορά κάνουν το nexus να φαίνεται πιο πολύ σαν ταμπλετόφωνο μπροστά στο μίνι!)
Δημοσίευση 21/12/2012 - 22:37
σ'ευχαριστώ, για το zipper φαντάζομαι δεν θα υπάρχει θέμα να ακουμπήσει την οθόνη, όπως θα κατάλαβες έκανα το λάθος να πάω να το δω, στο public στα Γιάννενα είχαν ένα μαύρο demo, και δεν τού' χαν περάσει τίποτε μέσα(ένα βιβλίο έστω), και την ίδια ώρα είχε πέσει και το wifi, αλλά το μηχάνημα είναι πανέμορφο, το παρήγγειλα μετά στο δίκτυο (χωρίς καν να έχω τεστάρει την οθόνη ), ένα 32άρι wifi λευκό, δεν μπόρεσα να βρω 16άρι λευκό που ήθελα. Μόλις το παραλάβω next week θα γράψω μια πρώτη εντύπωση, καλά χριστούγεννα.Εγώ επειδή βιαζόμουν να πάρω άμεσα sleeve με το που παρέλαβα το mini, προκειμένου να μην μπαίνει γυμνό στην τσάντα μου, βρήκα αυτό μέσω skroutz: http://www.e-click.g...roduct_id=56500 Καλό είναι, τη δουλειά του την κάνει μια χαρά, σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα βέβαια...
Δημοσίευση 22/12/2012 - 22:31
Ηρθε λοιπόν και το mini για τον μικρό. Φαίνεται πάντως πολυ καλή ποιότητα κατασκευής και αρκετά καλή οθόνη. Θα δούμε όταν θα με αφήσει να παίξω και εγώ λίγο.
Επίσης αγοράς και μια θήκη των 25€ για να αποφύγουμε τις ζημιές.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες