Ναι το βγάζει κανονικά σε εγγύηση κτλ κτλ....Στο chipmunk τίποτα. Δεν θα σκάσω κιόλας....
Γενικά αξίζει να βάλω προστασία; Δεν είχα ποτέ πάλι ipad...Γρατσουνιέται; Με smart cover το έχω.
με smart cover είσαι εντάξει, αρκεί να θυμάσαι ότι είναι προστασία οθόνης και όχι θήκη. τώρα για το αλουμίνιο, η soniasim έχει δίκιο, τά' χουν μαλακώσει, άμα σου πέσει στις γωνίες θα μπει μέσα (έχω το 1ο και το 3ο, το 2ο μου το κλέψαν *sigh*). Θα σου πρότεινα για την πλάτη
http://www.belkin.co...th:/Device/IPAD αυτό το διάφανο shield secure της belkin που είναι από μαλακό πλαστικό και είναι πολύ ευχάριστο στην αφή, και έχει και μαγνήτη ώστε να μην σου κρέμεται το cover άμα το διπλώνεις. Τό' χω έξι μήνες τώρα στο 3 και μαζί με red leather smart cover είναι κούκλα. Αλλά στις μεταφορές ένα sleeve είναι απαραίτητο, φρόντισε μόνο να μην έχει zipper. Αυτά νομίζω χρειάζονται από το 2ο και μετά γιατί στο πρώτο τό' χω μόνο με την μαύρη της apple και τίποτε άλλο, είναι σκυλί. Μεγειά κι από μένα, το μηχάνημα δεν μπορώ να φανταστώ πως θα πηγαίνει, δουλευώ το 3 και όλα γίνονται ακαριαία. Αλήθεια ποιό μοντέλο διάλεξες ?