Mind the Buzz - Το πιο εθιστικό ελληνικό trivia game!
Δημοσίευση 11/12/2012 - 13:54
Ad
Δημοσίευση 11/12/2012 - 13:56
Εδώ τι έγινε ρε παιδιά?
Κατηγορία Γεωγραφία, πήρα παράσημο Πωρωμένος Μουσικός, με εικονίδιο Τρελού Επιστήμονα!
Προτελευταία ερώτηση αφορούσε Αυστρία(Μπετόβεν, Μότσαρτ κτλ) και τελευταία που γεννήθηκε o Nicola Tesla(επιστήμη);
Έχει συσχετιστική λογική το παιχνίδι, πολύ προχώ..
Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθεί κι ο dev,κάποιο bug είναι φαντάζομαι θα το διορθώσει.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 11/12/2012 - 13:56
Δημοσίευση 11/12/2012 - 13:59
Προτελευταία ερώτηση αφορούσε Αυστρία(Μπετόβεν, Μότσαρτ κτλ) και τελευταία που γεννήθηκε o Nicola Tesla(επιστήμη);
Έχει συσχετιστική λογική το παιχνίδι, πολύ προχώ..
Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθεί κι ο dev,κάποιο bug είναι φαντάζομαι θα το διορθώσει.
Χαχαχαχαχα! Δεν τη θυμάμαι την τελευταία ερώτηση, αλλά έχω πετύχει ερωτήσεις που θα μπορούσε να πει κανείς ότι ταιριάζουν καλύτερα σε άλλη κατηγορία.
Δημοσίευση 11/12/2012 - 14:04
Χαχαχαχαχα! Δεν τη θυμάμαι την τελευταία ερώτηση, αλλά έχω πετύχει ερωτήσεις που θα μπορούσε να πει κανείς ότι ταιριάζουν καλύτερα σε άλλη κατηγορία.
Το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό πραγματικά. Τα λεφτά που κάνει είναι μια χαρά και η δουλειά που έχει γίνει σεβαστή και αξιοζήλευτη. Η αξιολόγηση των κατηγοριών των ερωτήσεων θέλει λίγο επαναπροσδιορισμό γιατί κάποιες όντως αποκλίνουν.
Έχω δει σε ερώτηση γεωγραφίας "που γεννήθηκε ο τάδε(δε θυμάμαι όνομα τώρα,τον Τεσλα τον ανέφεραν στην τύχη)",κάτι το οποίο δεν έχει σχέση με γεωγραφία πιστεύω. Μικρό το κακό βέβαια ντάξει σιγά.
Μόνο 2 επισημάνσεις.
1) Θα μπορούσε να υπάρχει μια επιλογή να γίνονται ερωτήσεις mixed από κάθε κατηγορία στην τύχη πχ
2)Αναβάθμιση για ipad κι ας μην είναι και universal αλλά όχι σε πολύ μεγαλύτερη τιμή... Νομίζω έχετε πει ότι το δουλεύετε αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 11/12/2012 - 14:04
Δημοσίευση 11/12/2012 - 14:06
Δημοσίευση 11/12/2012 - 14:11
2)Αναβάθμιση για ipad κι ας μην είναι και universal αλλά όχι σε πολύ μεγαλύτερη τιμή.. . Νομίζω έχετε πει ότι το δουλεύετε αυτό.
Την έκδοση για iPad την περιμένω και εγώ εναγωνίως. Έρχεται η κοπέλα μου στο σπίτι και εξαφανίζεται το κινητό μου. Κάθεται σε ένα σημείο ακίνητη, αμίλητη και κουρδίζει το μυαλό της.
Έλεος... Μας έχετε καταστρέψει...
Ούτε ένα τηλέφωνο δεν μπορώ να κάνω...
Δημοσίευση 11/12/2012 - 14:13
Την έκδοση για iPad την περιμένω και εγώ εναγωνίως. Έρχεται η κοπέλα μου στο σπίτι και εξαφανίζεται το κινητό μου. Κάθεται σε ένα σημείο ακίνητη, αμίλητη και κουρδίζει το μυαλό της.
Χαχααχ όντως... Έχω ένα 3GS και κάνω σε τέτοια περίπτωση τηλέφωνα...αλλιώς γίνεται μάχη....
Δημοσίευση 12/12/2012 - 09:55
Το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό πραγματικά. Τα λεφτά που κάνει είναι μια χαρά και η δουλειά που έχει γίνει σεβαστή και αξιοζήλευτη. Η αξιολόγηση των κατηγοριών των ερωτήσεων θέλει λίγο επαναπροσδιορισμό γιατί κάποιες όντως αποκλίνουν.
Έχω δει σε ερώτηση γεωγραφίας "που γεννήθηκε ο τάδε(δε θυμάμαι όνομα τώρα,τον Τεσλα τον ανέφεραν στην τύχη)",κάτι το οποίο δεν έχει σχέση με γεωγραφία πιστεύω. Μικρό το κακό βέβαια ντάξει σιγά.
Μόνο 2 επισημάνσεις.
1) Θα μπορούσε να υπάρχει μια επιλογή να γίνονται ερωτήσεις mixed από κάθε κατηγορία στην τύχη πχ
2)Αναβάθμιση για ipad κι ας μην είναι και universal αλλά όχι σε πολύ μεγαλύτερη τιμή.. . Νομίζω έχετε πει ότι το δουλεύετε αυτό.
Wow πολλά σχόλια! Ξεκινάω με το bug (φυσικά) στα badges. Το γνωρίζουμε και θα έχει διορθωθεί στο επόμενο update.Χαχααχ όντως... Έχω ένα 3GS και κάνω σε τέτοια περίπτωση τηλέφωνα...αλλιώς γίνεται μάχη....
Ίσως να υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που να ταιριάζουν καλύτερα σε άλλες κατηγορίες, αλλά νομίζω στην μεγάλη τους πλειοψηφία κανάμε σωστή κατηγοριοποίηση.
Όσον αφορά τώρα τις επισημάνσεις, είστε μέσα στο μυαλό μας! Η Total Buzz κατηγορία έχει ήδη δημιουργηθεί και θα περιέχει μικτές ερωτήσεις από όλες τις κατηγορίες με δικό του παράσημο κλπ. Θα το έχετε μέσα στον Γενάρη
Την iPad έκδοση την έχουμε και αυτή έτοιμη! Απλά τεστάρουμε αυτή την περίοδο και θεωρώ ότι και αυτό θα είναι έτοιμο μέσα στον Γενάρη. Ειδικά για το iPad σχεδιάζουμε και ένα νέο feature που θα το απογειώσει..
Συνεχίστε να μας λέτε εντυπώσεις, λάθη, επισυμάνσεις και ιδέες. You drive our creativity!
Δημοσίευση 12/12/2012 - 09:57
Δημοσίευση 12/12/2012 - 09:58
Κάθε κατηγορία έχει 500 περίπου ερωτήσεις, χωρισμένες σε εύκολες (40%), μεσαίες (35%) και δύσκολες (25%). Υπάρχει ειδική ομάδα που καταγράφει ερωτήσεις και η κατηγοριοποίηση γίνεται αρχικά από εκείνους (υποκειμενική κρίση) αλλά στη συνέχεια γίνεται επικύρωση όλων των ερωτήσεων από την core ομάδα του Mind the Buzz (αλλάζοντας πολλές φορές και το βαθμό δυσκολίας, αλλά και όλη την ερώτηση αν χρειαστεί).Πόσες ερωτήσεις περιέχονται σε κάθε κατηγορία; Kαι πώς γίνεται η κατηγοριοποίηση με βάση τη δυσκολία. Ξέρω δεν υπάρχει επιλογή αλλά τις έχετε χωρίσει σε 3 π.χ ομάδες; (ευκολες,μέτριες,δύσκολες
Δημοσίευση 12/12/2012 - 15:33
Δημοσίευση 13/12/2012 - 21:56
Ναι το γνωρίζουμε και σε κάποια χρονική στιγμή σκεφτόμαστε να δίνουμε πακέτα ερωτήσεων με κάποιο in-app για όποιον ενδιαφέρεται. Γενικά, είναι τόσα πολλά τα features που ετοιμάζουμε, που θα χρειαζόμασταν σελίδες για να τα αναλύσουμεΠολύ καλά. Πολλές ερωτήσεις και νομίζω σωστή διαβάθμιση. Η κατηγορία των trivia προσφέρεται και για in app purchases. Toυλάχιστον στο εξωτερικό υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που υποστηρίζουν επιπλέον πακέτα ερωτήσεων (θεματικά κυρίως).
Thanks for the tip και χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η εφαρμογή!
Δημοσίευση 14/12/2012 - 10:30
Δημοσίευση 14/12/2012 - 10:37
Ναι φυσικά! Ήδη σχεδιάζεται για συσκευές Android και υπολογίζουμε σε 2-3 μήνες να το έχετε.Η εφαρμογή υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί στο google play?
Δημοσίευση 14/12/2012 - 10:42
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες