Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Mind the Buzz - Το πιο εθιστικό ελληνικό trivia game!

• Please log in to reply
544 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 27/01/2013 - 19:30

Ναι είμαι ΟΚ, κόλλημα του App Store ήταν γιατί ενώ το κατέβαζα την ίδια στιγμή μου έβγαζε update.
Ευχαριστώ..:)

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2013 - 19:31

Εχθες το αγορασα και επαιζε μια χαρα σε ipad 2 5.0.1 και σημερα μολις διαλεγω κατηγορια κλεινει. Εκανα επανεκινηση και hard reset αλλα δεν....

rebelos λύθηκε το θέμα ή παραμένει; Αν παραμένει, μου κάνεις τη χάρη να δοκιμάσεις να δημιουργήσεις ένα καινούριο παίχτη και να δοκιμάσεις να παίξεις μια παρτίδα;

#408   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2013 - 19:45

Το παιχνίδι θα τα σπάσει πραγματικά...αν γίνει ομαδικό..δηλ χωρίζουμε 2 παρέες...μπροστά στο τζάκι..και κονταροχτυπιώμαστε!!
Να πηγαίνει από ομάδα 1 σε ομάδα 2 ..ανάγκη ερώτηση και στο τέλος να μετράει πόντους...

Βασικά το καλύτερο θα ηταν να παίζουν πολλα iPhone-iPod-iPad μαζι!

Ήδη είναι τρελο κάψιμο...εγω και αλλα 5-6 άτομα μαζευόμαστε πάνω το iPhone και μόνο που δεν το σπάμε για να πατήσουμε την απάντηση :P

Θα βγει και multiplayer option σύντομα :)

Πότε να αναμένουμε την προσθήκη ερωτήσεων;

Πάντως πρέπει να αυξηθούν οι ερωτήσεις :P στα αθλητικά μου βγαίνουν πλέον οι ίδιες αρκετές φορές... Εταξε το έχω λιωσει και γω αλλά μας αρέσει πως να το κάνουμε :P

Θα έρθουν νέες ερωτήσεις σύντομα και δωρεάν (χωρίς να κάνετε update) και ακόμα περισσότερες με το επόμενο update (κατά τα τέλη Μαρτίου).

#409   rebelos

rebelos

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/01/2013 - 22:47

Αν εννοεις να παω στις ρυθμισεις και μετα να επιλεξω αλλο ονομα παικτη ναι το εκανα αλλα τιποτα.

Μολις εκανα την τριτη επανεγκατασταση και αποφασισε να λειτουργησει. Δεν εκανα τιποτε αλλο απο χτες που λειτουργουσε και σταματησε απλα να λειτουργει σημερα.

#410   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2013 - 22:54

Αν εννοεις να παω στις ρυθμισεις και μετα να επιλεξω αλλο ονομα παικτη ναι το εκανα αλλα τιποτα.

Μολις εκανα την τριτη επανεγκατασταση και αποφασισε να λειτουργησει. Δεν εκανα τιποτε αλλο απο χτες που λειτουργουσε και σταματησε απλα να λειτουργει σημερα.

Πολύ παράξενο..θα το κοιτάξω πάντως, μήπως εντοπίσω κάποιο bug. Αν παρατηρήσεις τίποτε άλλο μου λες! Όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία βοηθάνε! :)

#411   lorenz

lorenz

iPH Enthousiast

• 355 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:lory1980renz

Δημοσίευση 27/01/2013 - 23:40

παιδια μπραβο σας, το παιχνιδι ειναι τρελο κολλημα λεμε, την κατεβασα στο ipad και προβλεπεται τρελο λιωσιμο

#412   Spank

Spank

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Twitter:@Spankio
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:SPANKIO7

Δημοσίευση 28/01/2013 - 00:55

Πολυ ωραία και χρήσιμα τα updates ειδικα για το ipad hd :)

Να ρωτήσω κατι εκτος απο το multiplayer που θα ηταν ωραίο να δουμε ειναι εφικτό ( δεν ξερώ απο ποιους παράγοντες εξαρτάται ) να προστεθεί και στο game center ;

#413   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2013 - 08:34

Πολυ ωραία και χρήσιμα τα updates ειδικα για το ipad hd :)

Να ρωτήσω κατι εκτος απο το multiplayer που θα ηταν ωραίο να δουμε ειναι εφικτό ( δεν ξερώ απο ποιους παράγοντες εξαρτάται ) να προστεθεί και στο game center ;

Ναι, Spank, θα προστεθεί και Game Center support, πιθανότατα στο επόμενο update :)

#414   gasgion

gasgion

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:gasgion

Δημοσίευση 28/01/2013 - 08:42

Παιδια , ολα κομπλε και με το 5αρι . Λιωσιμο λεμεεε :P

#415   tripodous

tripodous

iPH Contributor

• 1,038 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 21:06

Μπορεί κάποιος να μου την αγοράσει-gift και να τον πλήρώσω με PayPal ?

#416   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 31/01/2013 - 03:09

Στειλε μου pm. Αν και στο appstore μπορεις να χρησιμοποιησεις και paypal αν δεν κανω λαθος

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 31/01/2013 - 03:12.

#417   tripodous

tripodous

iPH Contributor

• 1,038 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 17:11

Επειδη εχω Αμερικανικο Λογαριασμο δεν μπορω να κανω redeem to code που μου εδωσε ενα παιδι,κατι μλκιες μου λεει τι να κανω μπορω να το κατεβασω ή οχι τελικα το App?

#418   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 17:19

Επειδη εχω Αμερικανικο Λογαριασμο δεν μπορω να κανω redeem to code που μου εδωσε ενα παιδι,κατι μλκιες μου λεει τι να κανω μπορω να το κατεβασω ή οχι τελικα το App?

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο τί είδους account έχεις για να κάνεις redeem ένα code.. περίεργο μου φαίνεται. Δοκίμασες να αγοράσεις με paypal το app όπως πρότεινε ο Alex0077?

#419   StathisCh9

StathisCh9

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:StathisCh9

Δημοσίευση 31/01/2013 - 17:28

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο τί είδους account έχεις για να κάνεις redeem ένα code.. περίεργο μου φαίνεται. Δοκίμασες να αγοράσεις με paypal το app όπως πρότεινε ο Alex0077?

δεν υπαρχει ποια δυνατότητα μεσω paypal παιδια!

#420   tripodous

tripodous

iPH Contributor

• 1,038 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2013 - 17:37

μου λεει οτι μονο στο ελληνικο store ισχυει ο κωδικος.ΠΑω να αλλαξω region na to kanw greek,kai με το sign in Παλι γινεται US REGION store.Βαρεθηκα δεν βρισκω ακρη οποιος θελει τον κωδικο και εχει greek acoount.πμ ΔΩΡΕΑΝ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες