Κάποες παρατηρήσεις:
1)Καλό θα ήταν να υπήρχε επιλογή επιπέδου δυσκολίας των ερωτήσεων. ξέρω σκεφτήκατε ότι έτσι θα περιοριζόταν ο αριθμός τους. Όμως δεν είναι λύση κάποιος που ψάχνει δύσκολες ερωτήσεις να πρέπει να απαντάει κάθε φορά 15-20 εύκολες...
2) Είναι αρκετά αργό. Προσπαθήστε να αυξήσετε την ταχύτητά του.
3)Έχει λάθος ερωτήσεις. Δεν ξέρω αν η database είναι δικιά σας (δύσκολο για τόσες ερωτήσεις), αλλά είναι κρίμα να υπάρχουν τόσα λάθη.
Thanks για τις παρατηρήσεις. Μερικές απαντήσεις:
1) Καταλαβαίνουμε την ανάγκη αυτή, και έχουμε προβλέψει στο μέλλον να υπάρχει ειδική κατηγορία μόνο για δύσκολες ερωτήσεις. Θα σας είναι διαθέσιμο σε ένα από τα επόμενα updades.
2) Το ξέρουμε ότι το gameplay θα ήταν καλύτερο αν ήταν πιο γρήγορο και είναι στα επόμενα tasks μας να το υλοποιήσουμε
3) Αρχικά πρέπει να τονίσουμε (και να υπερηφανευτούμε για αυτό) ότι ΟΛΕΣ οι ερωτήσεις είναι 100% δικές μας. Βρέθηκαν 15 λάθος απαντήσεις (στις 4500), στις οποίες δεν είχε καταχωρηθεί επιτυχώς η σωστή απάντηση (δηλαδή αν η σωστή απάντηση ήταν η Β, μπήκε κατά λάθος η Α). Έχουν ήδη διορθωθεί (εκτός από 1-2 που ξέφυγαν) και είναι διαθέσιμες στο update 1.1 που έχει ήδη κυκλοφορήσει.
Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και νέο update, το οποίο θα περιλαμβάνει καινούργια κατηγορία "TOTAL BUZZ" που θα έχει ερωτήσεις και από τις 10 κατηγορίες γνώσεων!
Ελπίζω να σε καλύψαμε σε ένα βαθμό. Πάντως, κάθε παρατήρηση είναι σημαντική για μας
Παίζω μόνο επιστήμες (4 φορές μέχρι τώρα) και δεν έχω βρει κάτι αρνητικό. Γιατί δεν έχει βαθμολογία για το game center?
Ευχαριστούμε! Όσο για το game center, θα έρθει και αυτό το feature σε ένα από τα επόμενα updates.