Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Mind the Buzz - Το πιο εθιστικό ελληνικό trivia game!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
544 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 16/12/2012 - 19:32

Το να βγάζατε universal σε αυξημένη τιμή πάλι θα είχε παράπονα γιατί κάποιοι που θέλουν μόνο τη μια από τις 2 θα έβγαιναν χαμένοι. Δε γίνεται όμως, κάτι πρέπει να διαλέξεις.

Για μένα το universal με αυξημένη τιμή είναι λάθος γιατί δε δίνει την δυνατότητα στον αγοραστή να διαλέξει τι θέλει. Αν το βάλετε 0,89 θα είναι μια χαρά, μιλάω μόνο για HD version.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 20:44

Λοιπόν, τελικά καταλήγουμε στο να βγει ξεχωριστή iPad HD έκδοση με κάποια νέα features, η οποία θα διατίθενται για λίγες μέρες 0,89 και μετά θα ανέβει λίγο, έχοντας τακτά promo periods που θα κατεβαίνει πάλι η τιμή στα 0,89. Η iPhone έκδοση παραμένει ως έχει.
Πολλά ευχαριστώ πάντως για το χρόνο που αφιερώσατε στο θέμα, είναι τρελά σημαντικό να ξέρουμε έστω και κάποιοι users τί πιστεύουν :)

#183   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 20:51

Κι εμείς ευχαριστούμε που κάνατε τον κόπο και ρωτήσατε τη γνώμη κάποιων χρηστών(όσοι ήθελαν απαντούσαν προφανώς)... Δεν το κάνουν όλοι αυτό, και είναι προς τιμήν σας.

Αναρτημένη εικόνα

#184   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/12/2012 - 21:25

Κάποιες αντιδράσεις θα υπάρχουν αλλά νομίζω δεν θα είναι πολλές. Εξάλλου η τιμή της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα καλή.
Η εφαρμογή είναι πολύ καλή για τα ελληνικά δεδομένα. Υστερεί όμως σε ένα σημείο
Θα έπρεπε να έχει επίπεδα δυσκολίας. Δεν έχει και το gameplay χάνει πολύ.
Έστω ότι θέλω ερωτήσεις αυξημένης δυσκολίας για γεωγραφία. Θα πρέπει κάθε φορά να περάσω 10εύκολες, άλλες τόσες μεσαίες...κτλ...
Θα το κάνω μια φορά,δύο..μετά θα βαρεθώ. Θα μου πείς, αν επέλεγα απευθείας επίπεδο δυσκολίας: Δύσκολο, τότε θα είχα το 1/3 των ερωτήσεων άρα θα επαναλαμβάνονταν. Η λύση είναι να αυξηθούν οι ερωτήσεις και όχι να απαντάω κάθε φορά τις εύκολες (σε μορφή αγγαρείας) μέχρι να φτάσω τις δύσκολες. Προσωπικά θα εκτιμούσα περiσσότερο την εφαρμογή αν με άφηνε να επιλέξω επίπεδο.. θα τη θεωρούσα πιο ειλικρινή. Ας γινόταν μόνο τους μη βαθμολογημένους αγώνες (αφού στα rankings θα πρέπει όλοι να έχουν την ίδια αρχή). Όσον αφορά τα rankings για μένα δεν έχουν κανένα νόημα. Τί νόημα έχει να συναγωνιστώ κάποιον που έχει παίξει ώρες,έχει μάθει όλες τις απαντήσεις απέξω και έχει φτάσει στις 60.000. Τί σημαίνει; Ότι είναι καλύτερος παίχτης; Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αλλά σίγουρα κάπου χάνεται το νόημα...

#185   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 21:40

Σχετικά με τα επίπεδα δυσκολίας, συμφωνούμε με την επιλογή επιπέδου δυσκολίας και είναι κάτι που είναι ήδη στα πλάνα μας. Και μπορεί να έχεις το 1/3 των ερωτήσεων, αλλά είναι πολλαπλάσιος ο βαθμός δυσκολίας που σημαίνει ότι δεν θα κράταγε πολύ ώρα το παιχνίδι. Ο αριθμός μόνο των δύσκολων δεν είναι πάντως ευκαταφρόνητος, αν σκεφτείς ότι υπάρχουν γύρω στις 200 δύσκολες ερωτήσεις σε κάθε κατηγορία (και εγώ προσωπικά μπορώ να απαντήσω μόνο 10 από αυτές).
Φυσικά και θα αυξάνονται οι ερωτήσεις σε κάθε update, απλά από ένα σημείο και μετά θα λειτουργούν μάλλον με in-app purchases.
Όσο για τα rankings, έχεις απόλυτο δίκιο, γιατί είναι αλήθεια ότι μόνο το 2% των παιχτών βρίσκεται στο top10. Το πραγματικό challenge πάνως γίνεται στο "Φίλοι" όπου συναγωνίζεσαι τους φίλους σου στο facebook.
Αλλά μας έχει ταλαιπωρήσει πολύ το φαινόμενο αυτό των 2% των παιχτών που λιώνουν στην κυριολεξία το παιχνίδι και κάνουν 50,000 σκορ. Ίσως αλλάζοντας το functionality σε "weekly tournaments" όπου αναγκαστικά θα γίνονται reset τα σκορς, να λυνόταν και αυτό το πρόβλημα.. Τί λες?

#186   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 21:42

Σωστό το reset αλλά κάντε το κάθε 15 πχ για να είναι πιο δίκαιο και για τους "καμμένους"....

Αναρτημένη εικόνα

#187   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 21:47

Σωστό το reset αλλά κάντε το κάθε 15 πχ για να είναι πιο δίκαιο και για τους "καμμένους"....

Χαχαχα θεϊκό!

#188   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 22:28

Σίγουρα πρέπει να υπάρχει επιλογή δυσκολίας. Για τα in app purchases είμαι υπέρ και είναι κάτι που συνηθίζεται στις ξένες εφαρμογές.Θεωρώ ότι η μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών θα αγοράσει τα extra πακέτα ερωτήσεων.
Τώρα για τα rankings... Πραγματικά δεν ξέρω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι όταν είδα τα scores σταμάτησα να ενδιαφέρομαι για το χρόνο που απαντάω τις ερωτήσεις και για τους βαθμούς που μαζεύω. Ουσιαστικά ατόνησε το ενδιαφέρον μου για το single player. Aν γίνεται reset στα score δεν θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση...Πάλι τα ίδια θα χουμε..

#189   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2012 - 23:48

Άκυρη εντελώς η σύγκριση με το trivial pursuit. Το trivial pursuit ουσιαστικά δεν έχει single player mode. Σε παιχνίδι με παραπάνω από 2 παίκτες δεν μπορεί να μπει επίπεδο δυσκολίας (εκτός αν είναι κοινό για όλους). Το mind the buzz είναι ουσιαστικά παιχνίδι για ένα παίκτη.
Αν θεωρείς την εφαρμογή άριστη τότε πολύ απλά μην κατεβάσεις καμία αναβάθμιση. Προσωπικά πιστεύω πως είναι μια αρκετά καλή εφαρμογή που μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη... Γι'αυτό προτείνουμε πιθανούς τρόπους βελτίωσης.
Και κάτι για τους προγραμματιστές. Μην ακούτε ΚΑΘΕ πελάτη που σας λέει ό,τι είστε άριστοι. Αυτές οι υπερβολικές κριτικές δεν βοηθάνε. Πάντα να προσπαθείτε για το καλύτερο.

#190   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 17/12/2012 - 08:52

Άκυρος είσαι εσύ φίλε.
Αν δε σου αρέσει η εφαρμογή πάιξε με κάποια άλλη

Ηρεμία....

Ενημερωτικά και μόνο, στην real life έκδοση του trivial υπάρχουν επίπεδα δυσκολίας.

#191   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2012 - 09:19

Επίπεδο δυσκολίας;<br />Στο trivial pursuit έχει επίπεδο δυσκολίας; Όχι.<br />Μόνο κατηγορίες ερωτήσεων.<br />Γιατί μόνο με το κορυφαίο στο είδος μπορώ να συγκρίνω την άριστη εφαρμογή σας&#33;<br />Μην προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε τον ΚΑΘΕ πελάτη σας, γιατί θα κάνετε πολλά λάθη&#33;<br />Η εφαρμογή είναι ήδη άριστη&#33;<br /><br />Η άποψη του καθένα σε τέτοιο υπερβολικό βαθμό δε βοηθά&#33;<br />Ο καθένας μας θέλει κάτι άλλο..

Άκυρη εντελώς η σύγκριση με το trivial pursuit. Το trivial pursuit ουσιαστικά δεν έχει single player mode. Σε παιχνίδι με παραπάνω από 2 παίκτες δεν μπορεί να μπει επίπεδο δυσκολίας (εκτός αν είναι κοινό για όλους). Το mind the buzz είναι ουσιαστικά παιχνίδι για ένα παίκτη.
Αν θεωρείς την εφαρμογή άριστη τότε πολύ απλά μην κατεβάσεις καμία αναβάθμιση. Προσωπικά πιστεύω πως είναι μια αρκετά καλή εφαρμογή που μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη... Γι'αυτό προτείνουμε πιθανούς τρόπους βελτίωσης.
Και κάτι για τους προγραμματιστές. Μην ακούτε ΚΑΘΕ πελάτη που σας λέει ό,τι είστε άριστοι. Αυτές οι υπερβολικές κριτικές δεν βοηθάνε. Πάντα να προσπαθείτε για το καλύτερο.

Άκυρος είσαι εσύ φίλε.
Αν δε σου αρέσει η εφαρμογή πάιξε με κάποια άλλη

Guys δεν υπάρχει λόγος για λογομαχίες. Για ένα παιχνίδι μιλάμε, όχι για πολιτική :)
aouas ευχαριστούμε που πιστεύεις πολύ σε μας και στο παιχνίδι, αλλά ο zozos έχει δίκιο που λέει ότι πρέπει να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Φυσικά και δεν είναι άριστη η εφαρμογή. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε ακόμα και πολλά ακόμα features να προσθέσουμε για να την κάνουμε ακόμα καλύτερη.
Όσον αφορά τη σύγκριση με το trivial, είναι διαφορετικό το gameplay. Πάντως σύντομα θα υπάρχει και "multiplayer" feature στο Mind the Buzz :)

#192   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 17/12/2012 - 11:29

Λοιπόν, τελικά καταλήγουμε στο να βγει ξεχωριστή iPad HD έκδοση με κάποια νέα features, η οποία θα διατίθενται για λίγες μέρες 0,89 και μετά θα ανέβει λίγο, έχοντας τακτά promo periods που θα κατεβαίνει πάλι η τιμή στα 0,89. Η iPhone έκδοση παραμένει ως έχει.
Πολλά ευχαριστώ πάντως για το χρόνο που αφιερώσατε στο θέμα, είναι τρελά σημαντικό να ξέρουμε έστω και κάποιοι users τί πιστεύουν :)

Νομίζω είναι το ιδανικό.

Πάντως σύντομα θα υπάρχει και "multiplayer" feature στο Mind the Buzz :)

Υπάρχει περίπτωση να δούμε multiplayer με δυο ή περισσότερες συσκευές σε local mode over wi-fi (ή πχ ad-hoc μέσω bluetooth) σε στυλ "μονομαχίας"?

Επίσης αν έχετε χρόνο και χρήμα να υλοποιήσετε την παρακάτω ιδέα, σε στυλ Buzz! για PS3, δε θα έχω λόγια!!

- iPad που τρέχει την HD έκδοση με τα απαραίτητα extra features, συνδεδεμένο σε TV (είτε mirroring μέσω ATV, είτε native υποστήριξη TV-out).

- iPhones (ή άλλα iPads) που συνδέονται στο κεντρικό iPad σε ρόλο buzzer με τέσσερα διαφορετικά ευδιάκριτα buttons στα γνωστά χρώματα (πράσινο, πορτοκαλί, μπλε, κόκκινο).

- Μονομαχία μέσα από γύρους με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας για το ποιος θα είναι ο νικητής κτλ κτλ. Μπορούν να μπουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι παιξίματος και κανόνων σε κάτι τέτοιο.

Που θα βρούμε πολλά iPhones, iPads μη σας νοιάζει. Θα βρεθούν.
Φαντάσου να είσαι σπίτι σου ή σε ένα φιλικό σπίτι με παρέα, οι περισσότεροι έχουν iPhone και την εφαρμογή, και το μόνο που χρειάζεται να έχεις μαζί είναι ένα καλώδιο για να συνδέσεις ένα iPad στην τηλεόραση. Άντε να φέρεις και το iPad μαζί σου αν δεν υπάρχει ήδη...

#193   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2012 - 11:34

Σκοπευεις να το γυρίσεις και στην τηλεόραση, με τις περικοπές όλο και κάποιο κανάλι θα ψηθει ;);;;;; :) Απο idevices , άλλο τίποτα....
Πέρα από την πλακα ειναι καλή ιδέα αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολα υλοποιησιμη ειναι....

Αναρτημένη εικόνα

#194   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 17/12/2012 - 11:43

Πέρα από την πλακα ειναι καλή ιδέα αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολα υλοποιησιμη ειναι....

Όλα γίνονται. ;)

#195   MindTheBuzz

MindTheBuzz

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2012 - 11:52

Νομίζω είναι το ιδανικό.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε multiplayer με δυο ή περισσότερες συσκευές σε local mode over wi-fi (ή πχ ad-hoc μέσω bluetooth) σε στυλ "μονομαχίας"?

Επίσης αν έχετε χρόνο και χρήμα να υλοποιήσετε την παρακάτω ιδέα, σε στυλ Buzz! για PS3, δε θα έχω λόγια!!

- iPad που τρέχει την HD έκδοση με τα απαραίτητα extra features, συνδεδεμένο σε TV (είτε mirroring μέσω ATV, είτε native υποστήριξη TV-out).

- iPhones (ή άλλα iPads) που συνδέονται στο κεντρικό iPad σε ρόλο buzzer με τέσσερα διαφορετικά ευδιάκριτα buttons στα γνωστά χρώματα (πράσινο, πορτοκαλί, μπλε, κόκκινο).

- Μονομαχία μέσα από γύρους με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας για το ποιος θα είναι ο νικητής κτλ κτλ. Μπορούν να μπουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι παιξίματος και κανόνων σε κάτι τέτοιο.

Που θα βρούμε πολλά iPhones, iPads μη σας νοιάζει. Θα βρεθούν.
Φαντάσου να είσαι σπίτι σου ή σε ένα φιλικό σπίτι με παρέα, οι περισσότεροι έχουν iPhone και την εφαρμογή, και το μόνο που χρειάζεται να έχεις μαζί είναι ένα καλώδιο για να συνδέσεις ένα iPad στην τηλεόραση. Άντε να φέρεις και το iPad μαζί σου αν δεν υπάρχει ήδη...

Ένα έχω να πω.. είσαι στο μυαλό μας :) Έχουμε να υλοποιήσουμε πολλά multiplayer modes και ένα από αυτά είναι και το tv.
Προσπαθώ να επισυνάψω μια εικόνα για να δείτε κάτι, αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο (don't get me wront, δεν είμαι ο dev του παιχνιδιού!)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30

0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες