Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

iOS 6 Cydia Tweaks - Συμβατότητες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1246 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#886   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3.236 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 24/02/2013 - 21:04

Ξερει κανεις για το vpnonly αν ειναι συμβατο;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#887   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/02/2013 - 21:50

Δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#888   IreneK1990

IreneK1990

iPH Elite Poster

• 3.236 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2013 - 21:56

Κατι αντιστοιχο υπαρχει;

#889   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 24/02/2013 - 21:57

ουτε το fakepercent εχει αναθμιστει ακομα!

#890   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 24/02/2013 - 22:29

εχει βγει καμια πατεντα να δουλευει το 3g toggle του sbsettings?

#891   stalll

stalll

iPH Contributor

• 1.125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 25/02/2013 - 03:48

ρε παιδια με το 360mobilesafe τι παιζει??????????

#892   hpantes

hpantes

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/02/2013 - 10:05

Παιδια καλημέρα.Γνωριζετε αν το ismart dialer λειτουργει σε ios 6? Σε ενα 3gs παντος δεν μου λειτουργησε.
Μήπως γνωριζετε καποια εναλλακτικη επιλογή για speed dial?

#893   Ninja10R

Ninja10R

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2013 - 11:27

Το Scrollingboard σε Iphone 4 με IOS 6.1 παρουσιάζει προβλήματα στην απόδοση. Σε μένα κολλάει στιγμιαία όταν πάω να ανοίξω ένα φάκελο που έχω μέσα πολλά apps. Επίσης είχε πρόβλημα και στην κατανάλωση μνήμης. Για παράδειγμα με το Scrollingboard η ελεύθερη μνήμη ήταν 240 MB και όταν το αφαίρεσα και έβαλα το FolderEnhancer το πρόβλημα με την απόδοση λύθηκε και η ελεύεθερη μνήμη ήταν 300 MB .

Δυστυχώς επιβεβαιώνω, ειδικά με την μνήμη είδα διαφορά αρκετά μεγάλη χρησιμοποιώντας το FolderEnhancer. Κρίμα, γιατί μου άρεσε το feature των music controls στο dock. Τώρα γύρισα σε FolderEnhancer και Five Icon Dock.

Παρ΄όλα αυτά, είτε με το FolderEnhancer, είτε με το ScrollingBoard, παραμένει το πρόβλημά μου το να κρασάρει το Springboard σε safe mode όταν μετακινώ εφαρμογές μέσα στους φακέλλους. Δεν το κάνει πάντα, και το κάνει λιγότερο συχνά όταν μετακινείς μία- μία εφαρμογή και πατάς το Home button για να οριστικοποιήσεις την θέση της. Επίσης, το κάνει στο 4S μου και δεν το κάνει στο 4 της γυναίκας μου, με πάνω - κάτω τα ίδια tweaks.

#894   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 25/02/2013 - 11:30

Να κάνουμε μια συμφωνία; Όταν μιλάτε για προβλήματα καλό θα είναι να έχετε αγοράσει τα tweaks που σας έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα. Cracked μπορεί να έχουν 1002 προβλήματα.

Εγώ λοιπόν με αγορασμένα και τα 2 και χρησιμοποιούμενα παράλληλα δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα..

Αναρτημένη εικόνα

#895   winnie74

winnie74

iPH Contributor

• 1.581 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2013 - 11:33

ρε παιδια με το 360mobilesafe τι παιζει :huh:? :huh: :huh:

Δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμη για την 6.x.x

My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.

#896   Ninja10R

Ninja10R

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2013 - 15:08

Να κάνουμε μια συμφωνία; Όταν μιλάτε για προβλήματα καλό θα είναι να έχετε αγοράσει τα tweaks που σας έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα. Cracked μπορεί να έχουν 1002 προβλήματα.

Εγώ λοιπόν με αγορασμένα και τα 2 και χρησιμοποιούμενα παράλληλα δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα..

Το έχω τονίσει αρκετές φορές ότι όλα τα tweaks μου είναι αγορασμένα. Και όταν λέω όλα, εννοώ όλα, ακόμη και αρκετά που δεν χρησιμοποιώ. Π.χ. στο θέμα με τους φακέλλους έχω αγοράσει Infinifolders, Scrollingboard, Folderenhancer.

Παρ΄όλα αυτά, το θέμα παραμένει: Το scrollingboard καταναλώνει μνήμη σε σχέση με το FolderEnhancer, και τα sprinboard crashes κατά το rearrange εφαρμογών είναι πραγματικά :)

Προφανώς κάποιο conflict με κάποιο άλλο tweak υπάρχει, μένει να καταφέρω να το εντοπίσω...

#897   Jumaru83

Jumaru83

iPH User

• 187 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2013 - 16:16

Το springtomize σας παρουσιάζει προβλήματα? Έχω μικρύνει στο 90% το μέγεθος των εικονιδίων του dock για να χωρέσω άνετα 5 εικονίδια και κάποιες στιγμές μου εμφανίζει και άλλα εικονίδια του springboard μικρότερα.

Τελευταία επεξεργασία από: Jumaru83, 25/02/2013 - 16:17

#898   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 25/02/2013 - 16:18

Το springtomize σας παρουσιάζει προβλήματα? Έχω μικρύνει στο 90% το μέγεθος των εικονιδίων του dock για να χωρέσω άνετα 5 εικονίδια και κάποιες στιγμές μου εμφανίζει και άλλα εικονίδια του springboard μικρότερα.

Ναι έχει κάποια θεματάκια ακόμα το springtomize, πιστεύω όμως σιγά σιγά θα διορθωθούν, πάντα ασχολιόταν ο developer του και έδινε αναβαθμίσεις με διορθώσεις.
Αν πάλι το έχεις σπασμένο, να ξέρεις ότι με το συγκεκριμένο ειδικά υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να έχεις προβλήματα.

#899   Jumaru83

Jumaru83

iPH User

• 187 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2013 - 16:20

Όχι για αγορασμένο μιλάω. Επειδή ήδη έχει βγάλει κάποια updates, αλλά το συγκεκριμένο πρόβλημα παραμένει

#900   Ninja10R

Ninja10R

iPH Member

• 346 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2013 - 17:12

Παρ΄όλα αυτά, το θέμα παραμένει: Το scrollingboard καταναλώνει μνήμη σε σχέση με το FolderEnhancer, και τα sprinboard crashes κατά το rearrange εφαρμογών είναι πραγματικά :)

Προφανώς κάποιο conflict με κάποιο άλλο tweak υπάρχει, μένει να καταφέρω να το εντοπίσω...

Λοιπόν, επειδή μου έσπασαν τα νεύρα από τα safe mode προσπαθώντας να τακτοποιήσω τις εφαρμογές μου μέσα στους φακέλους, και επειδή στο 4 της γυναίκας μου δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα, κάθισα και έψαξα ποια παραπάνω tweaks έχω στο 4S, για να καταλάβω τι τα προκαλεί.

Η λίστα των παραπάνω tweaks ήταν:

airblue sharing
appinfo
batterydetective
countdowncenter
fullscreen for safari
now playing on status bar
overboard
safari download manager

Ημουν αρκετά τυχερός και βρήκα τον ένοχο στην πρώτη απεγκατάσταση: Overboard κύριοι...

Τελευταία επεξεργασία από: Ninja10R, 25/02/2013 - 17:12

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2