O Tim Cook για τους χάρτες στο iOS, το φημολογούμενο σετ τηλεόρασης και πολλά άλλα
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:11
Και δεν το λέω μόνο για τα προϊόντα αλλά και σε λάθη τύπου διαρροές πριν κυκλοφορήσει μια συσκευή που επί εποχή Steve Jobs κάτι τέτοιο ήταν όνειρο απατηλό...
Χάρτες στο ios 6 μια αποτυχία.
Όταν θα πάει την Apple ένα βήμα πιο πάνω από ότι ήταν θα τον παραδεχτώ.
Ad
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:11
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ APPLE.
Θεωρώ πως με εχει εξαπατήσει σαν καταναλωτή τα τελευταία 2 χρόνια,
και galaxy s3 ή note 2 θα έπερνα μετά χαράς έτσι για να δω την αλλαγή.
πες τα ρε jim γιατί αυτό λέω και εγώ και έχουν πέσει να με φάνε!Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Cook από τότε που ανέλαβε δεν έχει προσφέρει και τίποτα το ιδιαίτερο...
Και δεν το λέω μόνο για τα προϊόντα αλλά και σε λάθη τύπου διαρροές πριν κυκλοφορήσει μια συσκευή που επί εποχή Steve Jobs κάτι τέτοιο ήταν όνειρο απατηλό...
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:14
Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Cook από τότε που ανέλαβε δεν έχει προσφέρει και τίποτα το ιδιαίτερο...
Δεν ησουν στον πλανητη το 2012 ??
Γιατι αν ησουν θα εβλεπες οτι και τα 4 product lines ειδαν σημαντικες αναβαθμισεις πέρσυ. Ολα !
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:15
Δεν κάνει και δεν θα κάνει τίποτα παραπάνω από το να τα προωθήσει σωστά...
Σε μια 5ετία από τώρα που θα έχουν στερέψει οι ιδέες θέλω να τον δω.
Διότι μέχρι στιγμής και στην διαχείριση του Management μια τρύπα στο νερό έχει κάνει.
Δεν ησουν στον πλανητη το 2012 ??
Γιατι αν ησουν θα εβλεπες οτι και τα 4 product lines ειδαν σημαντικες αναβαθμισεις πέρσυ. Ολα !
Στον πλανήτη είμαι. Αναβαθμίσεις κάνει και η θεία μου αν την βάλεις στην θέση του Cook...
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:16
Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα... τί σημαίνει σε έχει εξαπατήσει; Σου πούλησε κάτι που σου υποσχέθηκε και είχε ανακολουθία λόγων κι έργων; Τί έκανε ως εξαπάτηση; Δεν δικαιολόγησε τον πήχυ που εσύ έβαλες με το μυαλό σου; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου.το εγραψα πολυ καλα για να το διαβασετε:
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ APPLE.
Θεωρώ πως με εχει εξαπατήσει σαν καταναλωτή τα τελευταία 2 χρόνια,
και galaxy s3 ή note 2 θα έπερνα μετά χαράς έτσι για να δω την αλλαγή.
πες τα ρε jim γιατί αυτό λέω και εγώ και έχουν πέσει να με φάνε!
Η εξαπάτηση είναι μια βαριά κατηγορία...
Τώρα αν εσύ πιστεύεις πως κάθε χρόνο η Απλ είναι η εταιρία που θα βγάζει κι ένα καινούργιο λαγό από το καπέλο της καινοτομίας, είναι μια δική σου αυθαίρετη λογική την οποία όμως δεν υποσχέθηκε ποτέ η ίδια η εταιρία...
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:18
Επίσης μην ξεχνάμε ότι και το iPad και η τηλεόραση που στο μέλλον λογικά θα βγάλει ήταν project του Steve.
Δεν κάνει και δεν θα κάνει τίποτα παραπάνω από το να τα προωθήσει σωστά...
Σε μια 5ετία από τώρα που θα έχουν στερέψει οι ιδέες θέλω να τον δω.
Διότι μέχρι στιγμής και στην διαχείριση του Management μια τρύπα στο νερό έχει κάνει.
Στον πλανήτη είμαι. Αναβαθμίσεις κάνει και η θεία μου αν την βάλεις στην θέση του Cook...
Ευτυχως ο Steve διαλεξε τον Tim !!!
Για μενα εδωσε ενα φανταστικο προιον που ειναι το ipad mini που πραγματικα δεν ξερω αν θα εβγαινε επι ημερων jobs.Σιγουρα λαθη υπηρχαν και θα υπαρχουν αλλα σε γενικες γραμμες εχει σταθει αξιοπρεπως για το μεγεθος που ανελαβε.Επιτυχια για μενα παντως ειναι να κρατησει την apple εδω που ειναι και ας μην κανει το βημα παραπερα.Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Cook από τότε που ανέλαβε δεν έχει προσφέρει και τίποτα το ιδιαίτερο...
Από το 2007 είχα μάθει αυτά που δείχνει η εταιρία αυτά να προσφέρει.Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα... τί σημαίνει σε έχει εξαπατήσει; Σου πούλησε κάτι που σου υποσχέθηκε και είχε ανακολουθία λόγων κι έργων; Τί έκανε ως εξαπάτηση; Δεν δικαιολόγησε τον πήχυ που εσύ έβαλες με το μυαλό σου; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου.
Η εξαπάτηση είναι μια βαριά κατηγορία...
Τώρα αν εσύ πιστεύεις πως κάθε χρόνο η Απλ είναι η εταιρία που θα βγάζει κι ένα καινούργιο λαγό από το καπέλο της καινοτομίας, είναι μια δική σου αυθαίρετη λογική την οποία όμως δεν υποσχέθηκε ποτέ η ίδια η εταιρία...
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:19
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:20
Ευτυχως ο Steve διαλεξε τον Tim !!!
Δυστυχώς άστοχο το σχόλιο σου. Εννοείται ότι θα διάλεγε κάποιον ο οποίος θα ήταν το δεξί του χέρι.
Αλλά μέχρι να αποδείξει ότι αξίζει δεν έχω λόγο να λέω τι γαμάτα που τα έκανα, διότι όλα αυτά μέχρι στιγμής είναι έργα του Steve και απλώς το μόνο που έχει να κάνει είναι να τα προωθεί σωστά.
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:21
Δημοσίευση 06/12/2012 - 21:23
Δυστυχώς άστοχο το σχόλιο σου. Εννοείται ότι θα διάλεγε κάποιον ο οποίος θα ήταν το δεξί του χέρι.
Αλλά μέχρι να αποδείξει ότι αξίζει δεν έχω λόγο να λέω τι γαμάτα που τα έκανα, διότι όλα αυτά μέχρι στιγμής είναι έργα του Steve και απλώς το μόνο που έχει να κάνει είναι να τα προωθεί σωστά.
Και για ποιο λόγο ήταν το δεξι του χέρι ? Πρόσεξε οτι νεοελληνικές λογικές δεν χωράνε σε ενα τόσο ανταγωνιστικο επιχειρηματικό περιβάλλον ..
ειναι σαν τις αλλαγες προπονητων....θελουν χρονο για να περασουν τη φιλοσοφια τους ιδιως οταν ο προηγουμενος ηταν κατι σαν Μουρινιο...Φεργκιουσον Δωστε πιστωση χρονου στον ανθρωπο και εχει ο Θεος.Οποιος δεν αντεχει κανει και μια βολτα σε αλλη εταιρια για να εχει και ποιο ολοκληρωμενη αποψη.
Προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου, αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι κάνει γαμάτα πράγματα με @@ αλλωνών.
Όλα μου τα τεχνολογικά προϊόντα είναι και θα είναι Apple και το ξέρουν οι περισσότεροι εδω μέσα αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη.
θα σου θυμίσω όσο ήταν αρρωστος ο στιβ και έλειπε αυτός αναλάμβανε την εταιρίαΚαι για ποιο λόγο ήταν το δεξι του χέρι ? Πρόσεξε οτι νεοελληνικές λογικές δεν χωράνε σε ενα τόσο ανταγωνιστικο επιχειρηματικό περιβάλλον ..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες