άντε να σε δω !! θα με πεις με pm ?? γιατί πρέπει να φύγω τώρα να δω που θα με αποδείξεις να ξέρω που να ψάξω μόλις επιστρέψω !!
Ως Μάρκος λοιπόν επειδή είσαι κουτοπόνηρος ορίστε(περίεργες οι τόσες γραφικές συμπτώσεις ΕΕ;
Αν και βαριόμουν πάρα
πολλή ας δουν όλοι εδώ λοιπόν αν είναι ίδιος χρήστης.
έγινε ευχαριστώ πολλή !!
Όχι δεν το έχω το περιμένω όμως !! σε μαύρο !! σε πληροφορώ πως έχω στα χέρια μου ήδη screen protector και case δες και στην photo περιμένω ένα screen protector της SGP από τα καλύτερα άκουσα ότι είναι !! στο θέμα μας. Και στο 4S κάνει γρατζουνιές αν δεν το προσεχείς !! προφανώς δεν είναι τόσο ευαίσθητο αλλά αν σου πέσει από μεγάλο υψόμετρο τότε ναι !! Προσωπικά εγώ όταν κρατούσα το 4S φοβόμουν τόσο πολλή που λέω αν με πέσει την εβαψα και δεν μου εχει πεσει ποτε κατω !!
Τι μπορουμαι να κανουμαι σε μαυρο iPhone 5 για να προστατεύσουμε το bazel ??
Παιδία εγώ σήμερα πείρα αυτήν εδώ την θήκη έχει μεσα και Ultra Crystal Screen Protector !! παίζει να μου αφήσει σημάδι η να μου ξεβάψει το Bazel ?? για το Μαύρο το 5αρκι μου λέω !! 41 Week ειναι !! ένα ειναι το καλήτερο τηλέφωνο στον κοσμο ειναι να μην το προσέχεις !
φιλε πειρα απο το amazon αυτο το bumper ειναι οκ ? θα μου κανει σημάδια ?? http://www.amazon.co...ils_o00_s00_i00
Τίτλος τόπικ από
ios :
http://www.iphonehel...-απο-το-amazon/ SGP iPhone 5 <3 Case απο το Amazonειχα και εγω ενα θεμα με ερρορς σε iPod Touch γιατι περιμενω το iPhone 5 μου <3
anyway οτι ερρορ απο ( 11 , 21 , 1600 ,3194 ..) δες το topic μου εδώ !
Πραγματικά δεν ρώτησα καν και κανέναν για το τη συσκευές έχουν και πότε πήραν την κάθε μια....
και εγώ έχω iPhone 4S και iPad 3rd Generation και iPod Touch 4th Generation και περιμένω το 5αρακι μου δεν πάει να πει κάτι !!
κάτα την ταπεινή μου γνώμη η Google έχει αντιγράψει σε πολλά πράγματα την Apple όπως και να έχει η κάθε μια από κάπου θα κλέψει !! το θέμα μας είναι άλλο από όλη την πρόταση σου θα κρατήσουμε λιπών το "Ανυπομονώ να περάσω σε λίγες βδομάδες στον κόσμο του android με galaxy note 2. Το iPhone δεν το χωριζομαι, αλλα δεν αποτελεί μονόδρομο σε καμία περίπτωση, ούτε πλέον χαρακτηριστικό glamour, επιπέδου ή κάτι τέτοιο. Οι εποχές που έβγαινε PowerBook κάθε 15 μήνες και ουδέν άλλο κυκλοφορούσε, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Και οι εποχές των χρυσών αγελάδων επίσης..."
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 11/12/2012 - 21:31