iPhone 5S τον Ιούνιο σε νέα χρώματα, NFC και 128GB, iPhone 6 με οθόνη 4.8", επεξεργαστή Α7 και χωρίς home button (;)
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:17
και ο ζερβουδακης αν βαλει μεγαλυτερη οθονη στο zerphone θα μιλαμε για εξελιξη;
Ad
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:18
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:19
Στάσιμο δεν παρέμεινε τίποτα φιλαράκο !!!Και ποια είναι η εξέλιξη βρε PariS21? Να παραμένουν στάσιμα?
και το 5S πριν το Σεπτέμβρη δεν βγαίνει για κανένα λόγο όπως και ότι θα αλλάξει και το Design και θα έχει περισσότερα χρώματα κλπ κλπ αυτά θα υλοποιηθούν στο 6αρακι και αν υλοποιηθούν .... το 5αρακι στο σήμερα είναι το ποιο κάλο SmartPhone ένα Jailbreak μας λυπεί τώρα !! και κανένας δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για συσκευή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά μετά από 2 χρόνια !! είναι σαν να ξέρω εγώ πως θα εξελιχθεί η Ελλάδα στα επόμενα χρόνια !! κάτι τέλειος αδύνατον !! Αυτά από εμένα !!!
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:25
απλα λεει οτι η μεγαλυτερη οθονη δε σημαινει παντα εξελιξη των συσκευων.
Δεν υπήρξε εξέλιξη από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν τα κινητά λοιπόν. Γιατί θυμάμαι κάτι ασπρόμαυρες οθόνες με τεράστια pixels. Και εννοείται ότι εξέλιξη εκτός από μέγεθος σημαίνει και ανάλυση. Πάρε παράδειγμα τα νέα κινητά με οθόνες 5 ιντσών 1080p.
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:27
Στάσιμο δεν παρέμεινε τίποτα φιλαράκο !!!
και το 5S πριν το Σεπτέμβρη δεν βγαίνει για κανένα λόγο όπως και ότι θα αλλάξει και το Design και θα έχει περισσότερα χρώματα κλπ κλπ αυτά θα υλοποιηθούν στο 6αρακι και αν υλοποιηθούν .... το 5αρακι στο σήμερα είναι το ποιο κάλο SmartPhone ένα Jailbreak μας λυπεί τώρα !! και κανένας δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για συσκευή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά μετά από 2 χρόνια !! είναι σαν να ξέρω εγώ πως θα εξελιχθεί η Ελλάδα στα επόμενα χρόνια !! κάτι τέλειος αδύνατον !! Αυτά από εμένα !!!
Αυτά τα έλεγαν και όσοι είχαν iPad 3 πριν λίγους μήνες. Τα αποτελέσματα τα είδες.
Έρχεται το αναβαθμισμένο "καλύτερο Smartphone του κόσμου".
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:33
Μετά τον Σεπτέμβρη !!!! και πουθενά δεν λέει ότι θα είναι έτσι !!! αυτά είναι άπλα φήμες !! και όπως όλοι ξέρουμε το σασί παραμένει ίδιο δεν πρόκειται λιπών να γίνει για κανέναν λόγο iPod Touch 5th Gen με τηλέφωνο και SMS !! ριζικές αλλαγές γίνονται από γενιά σε γενιά iPhone 2 - 3 - 4 - 5 -6 κλπ δεν είναι από 2 - 3 - 3S - 4 - 4S -5 - 5S - 6 - 6S .... !!!! αυτό είναι βασικό και το γνωρίζουμε όλοι !!! και μου φαίνεται προσωπικά γελοίο που συνεχίζεται ένα θέμα το οποίο θα μπορούσε να συζητηθεί μετά από 2 χρόνια !!Αυτά τα έλεγαν και όσοι είχαν iPad 3 πριν λίγους μήνες. Τα αποτελέσματα τα είδες.
Έρχεται το αναβαθμισμένο "καλύτερο Smartphone του κόσμου".
όπως επίσης τα "" που έβαλες στην πρόταση σου
και όσο αφορά το iPad το 3 το οποίο και έχω ήταν ξεκάθαρο ότι η Apple ήθελε να αποσύρει τον 30pin connector και για αυτό έκανε κάποιες μικρό αλλαγές και στον cpu όπως είχε γίνει έξαλλου και με το 2 οπότε... !!
Τελευταία επεξεργασία από: iOS, 11/12/2012 - 16:37
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:37
Μετά τον Σεπτέμβρη !!!! και πουθενά δεν λέει ότι θα είναι έτσι !!! αυτά είναι άπλα φήμες !! και όπως όλοι ξέρουμε το σασί παραμένει ίδιο δεν πρόκειται λιπών να γίνει για κανέναν λόγο iPod Touch 5th Gen με τηλέφωνο και SMS !! ριζικές αλλαγές γίνονται από γενιά σε γενιά iPhone 2 - 3 - 4 - 5 -6 κλπ δεν είναι από 2 - 3 - 3S - 4 - 4S -5 - 5S - 6 - 6S .... !!!! αυτό είναι βασικό και το γνωρίζουμε όλοι !!! και μου φαίνεται προσωπικά γελοίο που συνεχίζεται ένα θέμα το οποίο θα μπορούσε να συζητηθεί μετά από 2 χρόνια !!
ολα αυτα που λες ηταν για την jobs εποχη...πλεον δεν ξερεις πως θα γινουν τα πραγματα και οπως ειδαμε ολοι εχουν αλαξει καποια πραγματα στην μετα steve εποχη...οποτε ασε τις μεγαλες κουβεντες....
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:40
Μετά τον Σεπτέμβρη !!!! και πουθενά δεν λέει ότι θα είναι έτσι !!! αυτά είναι άπλα φήμες !! και όπως όλοι ξέρουμε το σασί παραμένει ίδιο δεν πρόκειται λιπών να γίνει για κανέναν λόγο iPod Touch 5th Gen με τηλέφωνο και SMS !! ριζικές αλλαγές γίνονται από γενιά σε γενιά iPhone 2 - 3 - 4 - 5 -6 κλπ δεν είναι από 2 - 3 - 3S - 4 - 4S -5 - 5S - 6 - 6S .... !!!! αυτό είναι βασικό και το γνωρίζουμε όλοι !!! και μου φαίνεται προσωπικά γελοίο που συνεχίζεται ένα θέμα το οποίο θα μπορούσε να συζητηθεί μετά από 2 χρόνια !!
και όσο αφορά το iPad το 3 το οποίο και έχω ήταν ξεκάθαρο ότι η Apple ήθελε να αποσύρει τον 30pin connector και για αυτό έκανε κάποιες μικρό αλλαγές και στον cpu όπως είχε γίνει έξαλλου και με το 2 οπότε... !!
Ρε 'συ holss, τις ριζικές αλλαγές απο το 4/S στο 5 που τις είδες? Οι μόνες ριζικές αλλαγές έγιναν στη μετάβαση των 3G/S στο 4.
Γελοίο δεν το λες όταν το τελευταίο χρόνο όλες οι φήμες βγαίνουν αληθινές.
Άλλαξε η πολιτική της Apple. Τέρμα οι αναβαθμίσεις στις συσκευές μετά απο 1+ χρόνο όταν οι άλλοι βγάζουν συσκευές με το κιλό.
Σου ξαναλέω.. Μη λετε μεγάλες κουβέντες.. Έτοιμο έχω το τοπικ του iPad Mini.
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:46
Κάτι που χαρακτηρίζει την apple είναι η μεταπωλητική αξία των προιόντων της, αυτό βέβαια συμβαίνει γιατί πέρα της ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιεί, λανσάρει 1 συσκευή(iphone) κάθε έτος.ολα αυτα που λες ηταν για την jobs εποχη...πλεον δεν ξερεις πως θα γινουν τα πραγματα και οπως ειδαμε ολοι εχουν αλαξει καποια πραγματα στην μετα steve εποχη...οποτε ασε τις μεγαλες κουβεντες....
Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες π.χ. sony.
Βέβαια η τεχνολογία πλέον προχωρά ραγδαία, έτσι, το τεχνολογικό χάσμα που δημιουργείτε μέσα σε ένα εξάμηνο είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που υπήρχε παλαιότερα μέσα σε ένα χρόνο, κάτι που της δίνει την δυνατότητα να λανσάρει περισσότερες συσκευές μέσα στον χρόνο.
Τελευταία επεξεργασία από: master1992g, 11/12/2012 - 16:47
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:47
Φιλαράκι ανεφ παρεξηγήσεως έχεις μεγάλο κόμπλεξ και εσύ και ο Μάρκος !! άιντε μπράβο !!! το Nickname γράφει iOS δεν γράφει holss αν έχεις προβλήματα όρασης τράβα σε κανέναν οφθαλμίατρο ! και δεν μπορώ να συλλάβω το υφάκι με το οποίο αναφέρεσαι σε εμένα και στην τελική ούτεΡε 'συ holss, τις ριζικές αλλαγές απο το 4/S στο 5 που τις είδες? Οι μόνες ριζικές αλλαγές έγιναν στη μετάβαση των 3G/S στο 4.
Γελοίο δεν το λες όταν το τελευταίο χρόνο όλες οι φήμες βγαίνουν αληθινές.
Άλλαξε η πολιτική της Apple. Τέρμα οι αναβαθμίσεις στις συσκευές μετά απο 1+ χρόνο όταν οι άλλοι βγάζουν συσκευές με το κιλό.
Σου ξαναλέω.. Μη λετε μεγάλες κουβέντες.. Έτοιμο έχω το τοπικ του iPad Mini.
μαγκιά ούτε των ντ@η δεν σου έπαιξα και ούτε σου πούλησα ειρωνεία και εσύ με πουλάς τρέλα !!.......
Τελευταία επεξεργασία από: iOS, 11/12/2012 - 16:49
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:54
Όχι κάνεις μεγάλο λάθος το αν εσύ πιστεύεις ότι εγώ είμαι ο holss δεν έχουν έτσι τα πράγματα Καλώς ή Κακώς !!!Κανένα κομπλεξ δεν έχω. Επίσης δε σου πουλάω τρέλα.
Σου λέω τα πράγματα ως έχουν.
Το ότι μπορούν να διαρρέουν κάποιες πληροφορίες αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που θα πάρει και Καλώς ή Κακώς η Apple είναι η 1η εταιρία στα πάντα από Mac - SmartPhone - Media Player - TV.... αν δεν έχεις την οικονομική ευχέρεια να τα αγοράσεις δεν σε πίεσε κανένας !!!
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:59
Το ότι μπορούν να διαρρέουν κάποιες πληροφορίες αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που θα πάρει και Καλώς ή Κακώς η Apple είναι η 1η εταιρία στα πάντα από Mac - SmartPhone - Media Player - TV.... αν δεν έχεις την οικονομική ευχέρεια να τα αγοράσεις δεν σε πίεσε κανένας !!!
Με ποιον έχει να κάνει τότε? Στα πάντα ως προς τι? Αυτό ποιος το λέει?
Δεν είναι θέμα οικονομικής ευχαίρειας, αλλά να μη τρώς αμάσητο οτι σου πασάρουν. Να θεοποιείς εταιρείες.. Αυτό είναι το χειρότερο.
Δημοσίευση 11/12/2012 - 16:59
Φτάνει πια με τα μυαλά που κουβαλάτε ορισμένοι.. Να δω πότε θα ξυπνήσετε.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες