To iPhone 5 αναδείχθηκε στην ετήσια λίστα του TIME ως το καλύτερο gadget για το 2012. «Η Apple μπορεί να είναι υπεύθυνη για για μερικά από τα μεγαλύτερα βήματα προς τα μπροστά της βιομηχανίας αλλά είναι εξίσου καλή στο να ασχολείται με μικρές λεπτομέρειες που άλλες εταιρείες αγνοούν», αναφέρει ο Harry McCracken, συντάκτης της λίστας.
«Το iPhone 5 που ξεκινά στα $199 με διετές συμβόλαιο είναι ένα από τα πιο έντεχνα καλοφτιαγμένα gadgets που έχει κατασκευαστεί ποτέ, με υψηλότερη οθόνη από τα προηγούμενα iPhones σε ένα λεπτότερο και ελαφρύτερο πακέτο. Η κάμερα με την καλοφτιαγμένη λειτουργία πανοράματος είναι ένα ακόμα αποκορύφωμα. Υπάρχουν πολλά καλά smartphones εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένου του εντυπωσιακού Samsung Galaxy S III. Αλλά όταν μιλάμε για τον τόσο καλό συνδυασμό hardware, software και υπηρεσιών η Apple δεν έχει ανταγωνιστή».
Εντάξει οι πληρωμένοι άχριστοι δημοσιογράφοι του Times δεν μας λένε κάτι με την πληρωμένη λίστα που έβγαλαν. Και τρανό παράδειγμα είναι το κράξιμο που έφαγαν στα σχόλια του δημοσιεύματος που το 90% τους βρίζει ότι είναι μάπα η λίστα. Ιδικά για το Iphone 5 που σίγουρα δεν είναι innovative και σίγουρα δεν είναι για την πρωτιά. Δεν λέω ότι έπρεπε να λείπει από τη λίστα αλλά σίγουρα έπρεπε να είναι πολύ πιο κάτω.
Αλλά όταν μιλάμε για τον τόσο καλό συνδυασμό hardware, software και υπηρεσιών η Apple δεν έχει ανταγωνιστή
Εννοείτε ότι δεν έχει ανταγωνιστή. Με τη σάπια βαφή που ξεβάφει άμα το κοιτάξεις και πρέπει να το αμπαλάρεις για να μην πάθει κάτι (άρα δεν το βλέπεις κιόλας), με το μούφα γυαλί που βάζει από το iphone 4 που γρατζουνιέται άμα το φτύσεις, γιατί τσιγκουνέυετε να βάλει το gorilla glass 2 που πρέπει να το έχει ως και το "ΝΟΚΙΑ 3310" , και με ένα software που είναι ίδιο από τον καιρό που του Νώε χωρίς να προσφέρει τίποτα Innovative και με προσφέροντας υπυρεσίες που τις έχουν πλέον και οι πάπιες, σε πολύ χειρότερη μορφή δεν μπορεί να μας πει ότι τίποτα (χάλια χάρτες, χάλια app store που σέρνεται όλη την ώρα και το search του πρέπει να το έχει σχεδιάσει φοιτητής κλτ). Την έχουν αφήσει όλοι οι υπόλοιποι να παίζει μπάλα στην αλάνα μόνη της και έχουν πάει σε κανονικό γήπεδο να ανταγωνιστούν μεταξύ τους. Βλέπω να γίνεται ότι είχε γίνει με τα pc της που τα έπερναν οι οπαδοί της κάποτε και ο υπόλοιπος πλανήτης αγνοούσε ή αδιαφορούσε για την ύπαρξη της.
Κοίτα καλύτερα τι λέει η έρευνα! Η πλαστικούρα που κολλάει με τα high-end κατασκευαστικά προιόντα;
Καλά εσύ πάρε συνέχισε να χρησιμοποιείς τη γαμάτη συσκευή με τα χαρακτηριστικά όπως τα περιέγραψα πιο πάνω μέσα από το χρηματοκιβώτιο που το έχεις για να μην πάθει τίποτα και φορώντας εργαστηριακά γάντια και άσε τους υπόλοιπους να πάρουν την πιο φτηνη πλαστικούρα που δεν παθαίνει κάτι.
κ γιατι να μην ειναι το goophone gadget της χρονιας που ειναι ολοιδιο,βγηκε πριν το ip5 κ δεν ξεβαφει κιολας? Η μονη διαφορα ειναι που δεν εχει iOs
Κάτσε να δεις που αυτό και θα έχει gorilla glass και δεν θα χαλάει το χρώμα του και θα κάνει και τα μισά λεφτά.
Εγώ το έχω πει πάντως ήμουν ευχαριστημένος με το 3gs μου που ήταν και το τελευταίο κινητό που ασχολήθηκε ο δουλιάς. Από τότε που ανέλαβε ο μάγειρας όλα τα "φαγητά του είναι ανάλατα και άγευστα" . Άντε να πάρει πόδι μτας και δείτε φως (τουλάχιστον όσοι θα μήνουν από εσάς πελάτες της) γιατί εγώ περιμένω να έρθει το Nexus 4 στην Ελλάδα (ή θα το πάρω από το εξωτερικό) και μην με ξανάδε η apple (εκτός και αν παρουσιάσει κάτι κοσμοιστορικό που πολύ αμφιβάλω). Και να θυμίσω ότι στη Γερμανία πουλίεται 360-400 € και όχι 800 που κάνει η μπούρδα.