Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Προβλημα με τον καδο ανακυκλωσης

• Please log in to reply
30 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/12/2012 - 14:49

Είχα κι εγώ πρόβλημα με εξωτερικό δίσκο σε ntfs format και τα διεγραψα από windows, αλλιώς δε βρήκα άκρη...
Κανε αυτο που σου λέει ο mike..

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   errika

errika

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/12/2012 - 19:42

και μενα το ιδιο προβλημα εχει,και ειναι εσωτερικος δισκος :(

#18   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 21/12/2012 - 19:48

Αν πρόκειται για εσωτερικό δίσκο, πιθανόν έχεις κλειδωμένα αρχεία. Δοκίμασε το TrashIt ή/και το Onyx.

#19   errika

errika

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/12/2012 - 21:06

Αν πρόκειται για εσωτερικό δίσκο, πιθανόν έχεις κλειδωμένα αρχεία. Δοκίμασε το TrashIt ή/και το Onyx.

ευχαριστω...μολις το δοκιμασα!

#20   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1,249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 22/12/2012 - 01:30

Είχα κι εγώ πρόβλημα με εξωτερικό δίσκο σε ntfs format και τα διεγραψα από windows, αλλιώς δε βρήκα άκρη...
Κανε αυτο που σου λέει ο mike..

Φώτη αυτό συμβαίνει όταν προσπαθεί ο χρήστης να σβήσει αρχεία από εξωτερικό σκληρό φορμαρισμένο σε NTFS....δεν αδειάζει ο κάδος παρά μόνο μέσα από τα παράθυρα...??
Αν όμως ο εξωτερικός δίσκος είναι σε φορματ για Mac και μόνο...τότε φανταζομαι δεν υπάρχει θέμα τα πάσης φύσεως αρχεία διαγράφονται από τον κάδο μόνιμα χωρίς πρόβλημα ??

#21   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 22/12/2012 - 14:34

Φώτη αυτό συμβαίνει όταν προσπαθεί ο χρήστης να σβήσει αρχεία από εξωτερικό σκληρό φορμαρισμένο σε NTFS....δεν αδειάζει ο κάδος παρά μόνο μέσα από τα παράθυρα...??
Αν όμως ο εξωτερικός δίσκος είναι σε φορματ για Mac και μόνο...τότε φανταζομαι δεν υπάρχει θέμα τα πάσης φύσεως αρχεία διαγράφονται από τον κάδο μόνιμα χωρίς πρόβλημα ??

Αν το πρόβλημα εμφανιστεί σε δίσκο NTFS τότε απ' ότι φαίνεται η μόνη λύση για να ξεφορτωθείς τα αρχεία στο Trash είναι μέσω Windows (αν δεν δουλέψουν τα άλλα προγράμματα με συνδεδεμένο τον δίσκο).
Αν εμφανιστεί σε εξωτερικό δίσκο Mac OSX Journaled τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα προαναφερθέντα προγράμματα ή εναλλακτικά και μέσω terminal, κυρίως αν πρόκειται για τοπικό δίσκο (boot drive).

#22   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 14:40

Τώρα το είδα κι εγώ αυτό που ρώτησες. Αυτό που λέει ο mike ακριβώς. Αν είναι journaled σβήνει είτε με Onyx είτε με Secure empty είτε με κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Αναρτημένη εικόνα

#23   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1,249 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 16:08

Χαρτί και μολυβί και τα σημειώνω :D !!
Δηλαδη - αναφέρομαι στην περίπτωση εξωτερικού δίσκου φορμαρισμένου σε Mac OS X Journaled και μόνο - αν κάποιο αρχείο ας πούμε μια ταινία που την βλέπω και θέλω να την διαγράψω μόνιμα άλλωστε δεν τις κρατάω πότε ή μια εφαρμογή που δεν την θέλω ή μουσική κτλ , όταν σταλεί στον κάδο , τότε θέλει πρόγραμμα τρίτου π.χ. Onyx για να απομακρυνθούν πλήρως και μόνιμα τα αρχεία από τον υπολογιστή...ή μεσώ του terminal...??
Δηλαδη η μόνιμη και πλήρη διαγραφή αρχείων από τον κάδο που στα παράθυρα είναι ένα δεξί κλικ μέσα από το λειτουργικό , εδώ χρειάζεται υποστήριξη από τρίτο πρόγραμμα για να πραγματοποιηθεί και να φύγουν όλα τα σκουπίδια από το μηχάνημα...??
Αλλιώς μένουν ως λίστα στον κάδο μέσα - κρατάνε και τον αντίστοιχο χώρο σε ΜΒ...??
Αυτό δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.... :excl:

Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 22/12/2012 - 16:09.

#24   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 16:13

Όχι ρε...Διαγράφονται κανονικά ειδικά σε journaled σπάνια είχα πρόβλημα.
Το πρόβλημα κυρίως υπάρχει όταν συνδέσεις έναν ntfs formatted external disk διαγράψεις κάτι από αυτόν και δεν αδειάσεις τον κάδο με την επιλογή που έχει empty trash.
Όταν τον βγάλεις και πας να το διαγράψεις μερικές φορές κολλάει και δε διαγράφεται, λόγω του ότι είναι ntfs.Δε διαγράφεται με τίποτα, ούτε με terminal ούτε με onyx ούτε με τίποτα.
Αν βάλεις το δίσκο σε Windows και διαγράψεις κάτι αρχεία που έχει (trash και άλλο ένα) τότε είναι μια χαρά.

Μπορεί να είναι και πρόβλημα της εξομοίωσης σε ntfs που κάνει το paragon ntfs δεν ξέρω..

Αναρτημένη εικόνα

#25   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1,249 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 16:26

Όχι ρε...Διαγράφονται κανονικά ειδικά σε journaled σπάνια είχα πρόβλημα.
Το πρόβλημα κυρίως υπάρχει όταν συνδέσεις έναν ntfs formatted external disk διαγράψεις κάτι από αυτόν και δεν αδειάσεις τον κάδο με την επιλογή που έχει empty trash.
Όταν τον βγάλεις και πας να το διαγράψεις μερικές φορές κολλάει και δε διαγράφεται, λόγω του ότι είναι ntfs.Δε διαγράφεται με τίποτα, ούτε με terminal ούτε με onyx ούτε με τίποτα.
Αν βάλεις το δίσκο σε Windows και διαγράψεις κάτι αρχεία που έχει (trash και άλλο ένα) τότε είναι μια χαρά.

Μπορεί να είναι και πρόβλημα της εξομοίωσης σε ntfs που κάνει το paragon ntfs δεν ξέρω..

Τώρα το έπιασα το θέμα....ΟΚ - μιας και ΔΕΝ θα εχω Boot σε Windows , οποτε μόνο το Journaled φορματ με ενδιαφέρει πρακτικά , άρα ουσιαστικά κανένα πρόβλημα...!! Ευχαριστώ.....!! :D

Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 22/12/2012 - 16:27.

#26   theohitman

theohitman

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 22/12/2012 - 16:27

Είχα το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με repair disk στον εξωτερικό δίσκο.
Αν είπα βλακεία μην με φάτε. Ψιλοκαινούριος είμαι στους Mac.

Φιλικά Θοδωρής.

#27   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 16:28

Και πρόβλημα να έχεις αν δε σβήσει με secure empty (πατώντας πάνω στον κάδο μαζί με cmd) θα σβήσει εύκολα με onyx.Σπάνιο όμως αυτό.

Είχα το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με repair disk στον εξωτερικό δίσκο.
Αν είπα βλακεία μην με φάτε. Ψιλοκαινούριος είμαι στους Mac.

Φιλικά Θοδωρής.

Δεν τρώμε κανέναν ρε Θοδωρή.
Repair όμως από που;Onyx?

Αναρτημένη εικόνα

#28   theohitman

theohitman

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 22/12/2012 - 16:29

Και πρόβλημα να έχεις αν δε σβήσει με secure empty (πατώντας πάνω στον κάδο μαζί με cmd) θα σβήσει εύκολα με onyx.Σπάνιο όμως αυτό.

Δεν τρώμε κανέναν ρε Θοδωρή.
Repair όμως από που;Onyx?

Disk Utility

#29   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/12/2012 - 16:31

ntfs ο εξωτερικός; Είχα προσπαθήσει κι εγώ από dick utility με repair αλλά δεν έφτιαξε.

Αναρτημένη εικόνα

#30   panagiotisspu

panagiotisspu

iPH Contributor

• 1,110 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:http://adf.ly/WdIoA

Δημοσίευση 30/12/2012 - 21:53

καλησπερα και παλι χρονια πολλα σε ολους..αποσυνδεσα τον σκληρο απο το μακ αι το εβαλα στα windows εμαφανισα κρυφους φακελους και βρηκα τον φακελο trashes οπου εκει μεσα ειναι εκεινο το 1gb που δεν μπορω να διαγραψω το θεμα ειναι οτι οταν προσπαθω και στα windows παιρνω το ερρορ 0x80070570..και δεν διαγραφονται παλι...!!τιποτα αλλο...???να κανω υπαρχει...>??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες