Auxo (Cydia Tweak)
Ad
Δημοσίευση 13/05/2013 - 22:33
Το πρόβλημα με το Pairing υφίσταται ακόμα.
Διορθώνεται μερικώς αν αφαιρέσεις το Toggle του Hotspot.
Ευχαριστώ
Προς το παρόν κρατώ off το Auxo...
Δημοσίευση 19/05/2013 - 21:04
- fixed a few memory issues with prompts --> Σημαντικό
- potentially improved stability with 'Hold To Remove All'
Για το Pair δεν αναφέρει κάτι οπότε μάλλον δεν άλλαξε κάτι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/05/2013 - 12:38
Τελικα εχω καταληξει οτι με κατι μου κανει conflict καθως αλλοι δεν εχετε θεμα και με τα τελευταια updates.
Αυτο που μου κανει ειναι οταν παω να κανω swipe up για τη multitasking μου κολλαει και με πεταει σε safe mode περιπου 2 φορες τη μερα.Επισης καμια φορα στο ασχετο οτι και να κανω μπορει να φριζαρει το κινητο και θελει hard reset για να νιωσει.
Τελος μολις το βαλω παλι οταν κανω swipe up για τη multitasking παρατηρω ενα μικρο lag και καμια φορα οταν ειναι να βγω απο εφαρμογη παλι με swipe up.
Μολις το βγαλω το Auxo το κινητο πεταει,δε κολλαει πουθενα.
Ειναι πολυ δυσκολο ομως να κατσω να βρω ποιο tweak ειναι γιατι δε μου το κανει συνεχεια αλλα σε τυχαιες στιγμες.
Εχει κανενας αλλος αυτου του ειδους τα προβληματα?
Δημοσίευση 20/05/2013 - 13:17
Το Lag στο κάνει random ή πάντα οταν ερχεσαι απο Lockscreen ή έχεις σβήσει εφαρμογές κ το ανοίγεις για πρώτη φορά ;Ασχολουνται με το release για το iPad που θα βγει μεχρι τελος του μηνα τωρα.
Τελικα εχω καταληξει οτι με κατι μου κανει conflict καθως αλλοι δεν εχετε θεμα και με τα τελευταια updates.
Αυτο που μου κανει ειναι οταν παω να κανω swipe up για τη multitasking μου κολλαει και με πεταει σε safe mode περιπου 2 φορες τη μερα.Επισης καμια φορα στο ασχετο οτι και να κανω μπορει να φριζαρει το κινητο και θελει hard reset για να νιωσει.
Τελος μολις το βαλω παλι οταν κανω swipe up για τη multitasking παρατηρω ενα μικρο lag και καμια φορα οταν ειναι να βγω απο εφαρμογη παλι με swipe up.
Μολις το βγαλω το Auxo το κινητο πεταει,δε κολλαει πουθενα.
Ειναι πολυ δυσκολο ομως να κατσω να βρω ποιο tweak ειναι γιατι δε μου το κανει συνεχεια αλλα σε τυχαιες στιγμες.
Εχει κανενας αλλος αυτου του ειδους τα προβληματα?
Δημοσίευση 20/05/2013 - 13:19
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 20/05/2013 - 13:19.
Δημοσίευση 20/05/2013 - 13:27
Πάντως το συγκεκριμένο Lag το είχε παραδεχθει,αυτό που περιέγραψα μέχρι κ ο DEV κ έγιναν προσπάθειες κ καλα να λυθεί με Fixes.Αυτο ειναι το θεμα,μου το κανει random.Aν μου το εκανε στανταρ καποιες στιγμες θα μπορουσα να βρω αν φταιει καποιο tweak.
Πιθανότατα δεν έχει λυθεί. Δεν στο έκανε αυτό ποτέ ; Άνοιγε οάντα αστραπιαία ; Γτ με το Zephyr είχε θέμα πάντα σε lag για τα screenshots.
Δημοσίευση 20/05/2013 - 13:50
Δημοσίευση 20/05/2013 - 14:26
Εννοείτε, δεν εχει το Zephyr θέμα,ο συνδυασμός τους στο άνοιγμα κάτι είχε γραψει ο sentry ότι έπαιζε.Χωρις το auxo αλλα με zephyr δεν εχω το παραμικρο lag ειτε βγω απο εφαρμογη ειτε παω multitasking.
Άσχετο, με Auxo αλλά χωρίς Zephyr laggarei ?
Δημοσίευση 20/05/2013 - 14:30
Αλλα δε παιζει να βγαλω το zephyr για το Auxo.
Δημοσίευση 20/05/2013 - 14:34
Το zephyr δεν το έβγαζα για κανένα tweak εγώ, όχι για το Auxo αλλά μιλω για προσωρινο κλείσιμο απο settings κ Mobile substrate,σαν δοκιμήΔεν το εχω τεσταρει αυτο να σου πω την αληθεια.
Αλλα δε παιζει να βγαλω το zephyr για το Auxo.
Δημοσίευση 20/05/2013 - 14:36
Ολοι η σχεδον ολοι εχουν πλεον το zephyr.
Δημοσίευση 20/05/2013 - 14:45
Έχει σκουπιδάκια σε άλλο Directory ? Στο 5αρι δεν το εχωβάλει καθόλου, αν κ αγορασμένο καιρό, απλα στο 4s του bro κάνει Safe Mode μια φορα με δυο την ημέρα κ λεω να του το αφαιρέσω.
Δημοσίευση 20/05/2013 - 14:47
Δημοσίευση 20/05/2013 - 15:08
Το zephyr τι προσφερει παραπανω απο το Activator εκτος απο το swipe για να πας σε αλλη εφαρμογη;
Αποτι βλεπω στα βιντεακια, ολα τα αλλα μπορω να τα κανω και με το activator.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες