υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να εχουν Iphone και ipad τελευταιας γενιας.Η Apple πουλαει καταναλωτικα προιοντα τεχνολογιας. Οχι επενδυτικα προιοντα. Εχει αλλα μαγαζια για αυτα ...
Δεν κατάλαβα το "πρέπει" ...
Λεπτότερο και ελαφρύτερο iPad 5 τον Μάρτιο του 2013 (;)
Δημοσίευση 24/12/2012 - 13:46
Ad
Δημοσίευση 24/12/2012 - 13:49
υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να εχουν Iphone και ipad τελευταιας γενιας.
Αρα ειναι "θέλουν" και οχι "πρέπει". Τετοιους ψάχνει η Apple ...
Δημοσίευση 24/12/2012 - 13:57
Να μην συζητησω πως θα πανε τα aftersale value αμα ξεκινησει τετοιο τροπαρι..αντε να πουλλησεις ipad 3 σε καλη τιμη του χρονουν εαν το τρεχον θα ναι το ipad 7.
Δημοσίευση 24/12/2012 - 14:58
Ωραια, ας το κανει.αλλα να εχουν και αντιστοιχες εναλλαγες στις τιμες.
Να μην συζητησω πως θα πανε τα aftersale value αμα ξεκινησει τετοιο τροπαρι..αντε να πουλλησεις ipad 3 σε καλη τιμη του χρονουν εαν το τρεχον θα ναι το ipad 7.
Συμφωνω΄απόλυτα, αν λοιπόν θεωρεί η apple πως πρέπει να βγάλει νεο προιόν θα πρέπει και το προηγούμενο να πέσει η τιμή του ανάλωγα. Δεν μπορείς να θεωρείς το κάθε προιόν σου ναυαρχίδα, βγάζοντας καινούργιο με ελάχιστες αλλαγές και να το παρουσιάζεις σαν μια απίστευτη κίνηση που στο κάτω κάτω θα μπορούσες να την παρουσιάσεις απο πρίν χωρίς να ρίξεις την τιμή του προηγούμενου...έλεος πια το iPhone 3gs το βρήσκεις ακόμα και 350ευρώ.
Δημοσίευση 24/12/2012 - 15:04
για να καταλαβω θεωρεις το ipad mini φυσικη συνεχεια του 3 (retina)?Δηλαδη για να καταλαβω...3 ipad μεσα σε ενα χρονο? (το 3αρι τοτε κλεινει 1 ετος)..ρε ψιλο γαζι μας δουλευουν?ουτε 12μηνο δεν θα κλεισει και θα μαστε 2 γενιες πισω?
γιατι εγω το θεωρω νεα συσκευη (οπως και στα galaxy πχ)
θυμισε μου 1 εταιρια τεχνολογιας που να βγαζει κινητα και ταμπλετες και γενικα υπολογιστες και να κανει κατι διαφορετικο (να απαξιωνει τα λεφτα σου)Δε σε χαλαει καθολου δηλαδη εσενα η απαξιωση των παχυλων χρηματων σου σε χρονο ρεκορ ε?
Και η πτωση τιμων σε προηγουμενα μοντελα φυσικα δεν παιζει..
Και να πω οτι το κανει γιατι εβγαλε κατι θεαματικο και θελει να το σπρωξει στην αγορα, για τους καταναλωτες, ναι, αλλα οχι ipad3+a6x=ipad4 /facedesk.
αν ψαχνεις για επενδυσεις κοιτα για χρυσο και διαμαντια...σταθερη αξια...
Δημοσίευση 24/12/2012 - 15:12
Δημοσίευση 24/12/2012 - 15:15
τι κινηση κανει αυτοκτονιας ?
Τελευταία επεξεργασία από: komos, 24/12/2012 - 15:15
Δημοσίευση 24/12/2012 - 15:18
Δημοσίευση 24/12/2012 - 15:25
Την απαξίωση των χρημάτων μου δεν αντιλαμβάνομαι.Δε σε χαλαει καθολου δηλαδη εσενα η απαξιωση των παχυλων χρηματων σου σε χρονο ρεκορ ε?
Και η πτωση τιμων σε προηγουμενα μοντελα φυσικα δεν παιζει..
Κανε μια βόλτα στις τιμές των μεταχειρισμένων και θα δεις ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Το πρόβλημα βρίσκεται στην αντίληψη ορισμένων και δεν έχει να κάνει με το οικονομικό.
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 24/12/2012 - 15:27
Δημοσίευση 24/12/2012 - 15:28
Δημοσίευση 24/12/2012 - 15:32
Δημοσίευση 24/12/2012 - 15:38
Η οθόνη του iPad 2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ με το iPad 3... Ελεοςςςςς...εγω θα μεινω με το 3αρι σε ipad και 5αρι iphone και πολλα εχω ξοδεψει ηδη.και οι αλλαγες που μου εχουν προσφερει απο ipad 2 & iphone 4-4s ειναι μηδεν.διοτι το λειτουργικο ειναι ολοιδιο και χωρις τρελες αλλαγες και ενταξυ απλα ειμαστε καμμενοι και τους χωνουμε.μεταξυ μας τωρα.
Δηλαδη τι πιο σημαντικό σε ένα tablet απο την οθόνη και τη μπαταρία... ???
Δημοσίευση 24/12/2012 - 15:51
Προσωπικά χαίρομαι ιδιαιτέρως που μια εταιρία διευρύνει τη γκάμα της (με το ipad mini) και βγάζει νέα προϊόντα πλέον κάθε 6 μήνες. Μπορεί να το κάνει και στο 3μηνο? Ακόμα καλύτερα!
Δηλαδή δεν μας αρέσει η τεχνολογική πρόοδος?
Για να έχεις εσύ το τελευταίο μοντέλο και να χαίρεσαι, πρέπει η apple να περιμένει ένα χρόνο?
Και τι σημασία έχει πχ. εάν το ipad mini δεν έχει retina display και αν το επόμενο θα έχει? Το μεθεπόμενο μπορεί να έχει και λειτουργία στο siri που να κάνει και π...α . Εγώ θα πρέπει να περιμένω εκείνο το μοντέλο για να κάνω τη δουλειά μου? Εμένα πχ. το ipad mini μου κάνει 100% όπως είναι, θα το πάρω, θα το κρατήσω μέχρι να κάνει απόσβεση (δηλαδή 2-3 χρόνια) και μετά θα το χαρίσω στο χαμόγελο του παιδιού κάποια Χριστούγεννα.
Προσωπικά προτιμώ αντί να κυνηγάω την τεχνολογία και τα pixels της retina να κυνηγάω και καμιά γυναίκα, γιατί όπως τις βλέπω κοντεύουν να μας κυνηγάν αυτές όπως τα zombies στο resident evil
Δημοσίευση 24/12/2012 - 16:17
.........
Προσωπικά προτιμώ αντί να κυνηγάω την τεχνολογία και τα pixels της retina να κυνηγάω και καμιά γυναίκα, γιατί όπως τις βλέπω κοντεύουν να μας κυνηγάν αυτές όπως τα zombies στο resident evil
welcome to real world....κανε μια βολτα τη νυχτα και θα τις δεις ολες πια να κυκλοφορουν μονες τους πεζες η συνηθως 3 μαζι στα αυτοκινητακια τους.Αντρες μας τελειωσαν η μαλλον μετονομαστηκαν σε "Κυνηγοι του χαμενου smartphone"
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες