Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Λεπτότερο και ελαφρύτερο iPad 5 τον Μάρτιο του 2013 (;)

• Please log in to reply
79 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Rallye

Rallye

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 24/12/2012 - 16:21

welcome to real world....κανε μια βολτα τη νυχτα και θα τις δεις ολες πια να κυκλοφορουν μονες τους πεζες η συνηθως 3 μαζι στα αυτοκινητακια τους.Αντρες μας τελειωσαν η μαλλον μετονομαστηκαν σε "Κυνηγοι του χαμενου smartphone" :P

Το βλέπω εδώ και καιρό φίλτατε rromeodim! Εάν δε βρεθείς σε γυναικεία παρέα και βάλεις και λίγο φιτιλιά? Εκεί να ακούσεις τι λένε από μόνες τους..(δεν πειράζει βέβαια να συμβαίνει αυτό γιατί καλό μας κάνει :P )
Στο θέμα μας τώρα..Τι άποψη έχεις?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,830 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 16:33

Λογικα και λιγο πριν το καλοκαιρι θα δουμε το νεο ipad....καλως να ερθει και ευχομαι μαζι του να φερει και ομορφα πραγματακια απο πλευρας apple που θα μας αναζωογονησουν λιγακι.
Τωρα το αν θα χασει αξια το ipad μου ποσως με ενδιαφερει γιατι το γουσταρω οσο δεν παει και δεν σκεφτομαι να το πουλησω.Αλλα και παλι ακριβως επειδη ειναι πολυ καλα μηχανηματα θα εξακολουθησουν να εχουν αυξημενη ζητηση.

#48   iPanos13

iPanos13

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/12/2012 - 16:36

Τελικα τι να κανουμε? Να αγορασουμε κι αλλο ή να περιμενουμε?

Αν ειχανε 200 ευρω το καθενα ας εβγαζαν και καθε 3 μηνες νεο κινητο μοντελο ,δεν με ενδιαφερε.. αλλα τωρα να δωσω 700 ευρω και μετα μετα να χασω ποσο επειδη θα το πουλησω για να παρω το νεο μοντελο.. το εχω χαμενο.

Τελευταία επεξεργασία από: iPanos13, 24/12/2012 - 16:41.

#49   djs

djs

iPH User

• 107 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 24/12/2012 - 16:42

δηλαδη η sammy/lg/htc που βγαζει καμια 10ρια μοντελα κινητων και αλλα 5 tablet το χρονο
τι κινηση κανει αυτοκτονιας ?

Βελτιωμένο Galaxy S3 δεν ειδα παντως ακομα να βγαλει.

#50   Rallye

Rallye

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 24/12/2012 - 17:27

Τελικα τι να κανουμε? Να αγορασουμε κι αλλο ή να περιμενουμε?

Αν ειχανε 200 ευρω το καθενα ας εβγαζαν και καθε 3 μηνες νεο κινητο μοντελο ,δεν με ενδιαφερε.. αλλα τωρα να δωσω 700 ευρω και μετα μετα να χασω ποσο επειδη θα το πουλησω για να παρω το νεο μοντελο.. το εχω χαμενο.

Τελικά να κάνεις αυτό που θες σύμφωνα με τις ανάγκες σου και τον τρόπο ζωής σου (και τη φιλοσοφία σου).
Τι σημαίνει όμως να "χάσω"? Τι παίρνεις? Συσκευή τεχνολογίας και επενδύεις πάνω της? Εάν κάνεις αυτό, τότε πάω πάσο και δεν θέλω να συνεχίσω τη συζήτηση γιατί είναι θέμα υποκειμενικό και δεν επιδέχεται περαιτέρω ανάλυσης.
Αλλά είναι δυνατόν να "επενδύεις" σε κινητή αξία. όπως είναι το κινητό και το αυτοκίνητο και να περιμένεις ότι δε θα χάσεις? Για μένα είναι λάθος το αρχικό σκεπτικό "επενδύω".
Αγοράζεις μια συσκευή γιατί σε καλύπτει τώρα, κάνεις απόσβεση με τη χρήση της και αγοράζεις άλλη.
Θες ένα παράδειγμα? Εγώ έχω ένα iphone 3g ακόμα και το έχω περίπου 4 χρόνια. Τα έχει βγάλει τα λεφτά του Χ 100. Τώρα που πάλιωσε και πλέον μου δυσκολεύει τη ζωή, θα πάρω το 5. Το οποίο θα κρατήσω άλλα 3 χρόνια μέχρι να γίνει και αυτό δυσλειτουργικό. Έτσι είμαι χαρούμενος κάθε 3 χρόνια που έχω κάτι πραγματικά καινούργιο, κάτι που είναι σημαντικά τεχνολογικά ανώτερο και σε τελική ανάλυση δεν τρέχω πίσω από την τεχνολογία της apple και της κάθε apple την οποία εξ' ορισμού δε μπορώ να προλάβω.
Τώρα εάν είσαι τόσο απαιτητικός χρήστης, που η διαφορά από 4s σε 5 σου φαίνεται κολοσσιαία, τότε δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω να κάνεις.

#51   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 24/12/2012 - 17:30

Άντε επιτέλους! τόοοοοοοοσο καιρό έχει να βγει νέο iPad :)

#52   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 24/12/2012 - 17:35

Βελτιωμένο Galaxy S3 δεν ειδα παντως ακομα να βγαλει.

Για ποιον λόγο να βιαστεί?

Αφού 8 μήνες μετά την κυκλοφορία του εξακολουθεί να είναι το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς, με διαφορά από το δεύτερο.

#53   Thodoris19s

Thodoris19s

iPH Addict

• 647 μηνύματα
  • Twitter:@tspatas
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:thodoris20

Δημοσίευση 24/12/2012 - 17:51

Ε ναι γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα αν δεν έχετε το τελευταίο iphone και το τελευταίο ipad δεν μπορείτε... Βγάζετε σπυριά... Για συνέλθετε λίγο και μην σκέφτεστε χαζά... Το να ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα της μόνο καλό κάνει σε μας σαν καταναλωτές αλλά και στον ανταγωνισμό.

#54   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 24/12/2012 - 18:04

Αφού 8 μήνες μετά την κυκλοφορία του εξακολουθεί να είναι το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς, με διαφορά από το δεύτερο.

Βρε και το iPad το καλυτερο tablet της αγορας ειναι, με διαφορα απο το δευτερο αλλα βλέπεις πως βιάζεται ...

#55   vasileiosm

vasileiosm

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:miralas1977

Δημοσίευση 24/12/2012 - 20:00

Καλορίζικο μου εύχομαι!!!!
Σήμερα πήρα 32αρι + cellular...δεν πα να βγάλει... Οχι 5.. 555 (Subaru) ipad!!!!
Εγώ το παντρεύτηκα πάντως!!!

#56   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/12/2012 - 20:01

Ένα έχω να πω στην Apple, αυτό που γράφει και το iPad μου στο πάνω μέρος.
Attached File  IMG_0021.jpg   148.06KB   82 downloads
Αν δεν αλλάξει τακτική για να βρεθεί μπροστά από το surface της Microsoft τότε θα το φάει η μαρμάγκα!

Τελευταία επεξεργασία από: johnmast, 24/12/2012 - 20:02.

#57   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,830 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 20:03

Καλορίζικο μου εύχομαι!!!!
Σήμερα πήρα 32αρι + cellular...δεν πα να βγάλει... Οχι 5.. 555 (Subaru) ipad!!!!
Εγώ το παντρεύτηκα πάντως!!!

μεγειες και μην ακους τιποτα.Πηρες οτι καλυτερο κυκλοφορει εκει εξω.

#58   mtifosi

mtifosi

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:mtifosi

Δημοσίευση 24/12/2012 - 20:07

Συγνωμη αλλα την διαφορα που ακριβως την ειδες?Ειπαμε πολυ καλο αλλα οχι και ετσι.
Δεν ξερω αν θα βγει νεο ipad τον Μαρτιο αλλα θα το ξαναπω το πιο σημαντικο ειναι η υποστηριξη,οι εφαρμογες και να λειτουργει αψογα το μηχανημα.

Τελευταία επεξεργασία από: mtifosi, 24/12/2012 - 20:07.

#59   el3ctronick

el3ctronick

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 24/12/2012 - 20:11

δεν υπαρχει περιπτωση..αυτα ειναι κουταμαρες πληρωμενες απ τον ανταγωνισμο για να δημιουργησουν κατασταση και να κανουν τον κοσμο να ναι διστακτικος στην αγορα apple προιοντων.

#60   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 24/12/2012 - 20:43

Ένα έχω να πω στην Apple, αυτό που γράφει και το iPad μου στο πάνω μέρος.
Attached File  IMG_0021.jpg   148.06KB   82 downloads
Αν δεν αλλάξει τακτική για να βρεθεί μπροστά από το surface της Microsoft τότε θα το φάει η μαρμάγκα!

χαχαχα το ξερεις οτι το Surface εχει παει ακλαφτο ?? Η Microsoft μειωσε της παραγγελιες στους προμηθευτες και ολοι οι αναλυτες συμφωνουν οτι ειναι ζητημα να πιασει τα 600000 κομματια το τριμηνο των γιορτων. Δεν υπαρχει Surface ... Ξεχαστε το ..Σε λιγο ουτε ο Balmer δεν θα θελει να το θυμαται ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες