Ρε παιδια δεν είναι θεμα μοστρας στην καφετέρεια ή μανία να έχει καποιος το τελευταιο και καλύτερο iPad. Είναι θέμα του ποσο σέβονται τον πελάτη και σε ποιο βαθμό θέτουν το IQ του. Απ τη στιγμή που υπάρχει η τεχνογνωσία και η apple σκόπιμα επιβραδύνει την ανάπτυξη των προιόντων της στους αγοραστές θεωρείται αναξιόπιστη.Μην μου πείτε πως τον μάρτιο που άρχισε η παραγωγή του ipad3 δεν μπορούσαν να το κάνουν σαν το ipad5 ή ότι δε μπορούσαν να βάλουν retina στο mini. Εγω με το που είδα την αναλυση του μικρού ήμουν βεβαιος πως λίγους μήνες αργότερα θα το βγάζαν σε retina. Εγω εδώ και 2 χρόνια προσπαθω να πάρω ipad και δε μπορώ γιατι κάθε λίγο και λιγακι ανακοινωνουν καλύτερο, δεν το κάνω για να είμαι ο καγγουρας της καφετέρειας αλλα για να πάρω τη περισσότερο δυνατή ποιότητα με τα χρήματα που θα διαθέσω. Ευτυχως πάντως που αργησε το untethered του 4 και τωρα θα περιμένω το 5άρι
Και τι σημαίνει αυτό ρε adriano ότι θα περιμένεις μέχρι το iphone7 και το ipad 15?
Εσένα ποιο σου χρειάζεται αύριο? Αυτό θα πάρεις!
Τι σημασία έχει πόσα μοντέλα θα βγάλει στο επόμενο εξάμηνο? Θες να έχεις το τελευταίο? Αφού λες ότι δε θες να είσαι ο κάγκουρας της καφετέριας..τι σε νοιάζει?