Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Λεπτότερο και ελαφρύτερο iPad 5 τον Μάρτιο του 2013 (;)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
79 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   mobilas

mobilas

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/12/2012 - 20:44

Ρε παιδιά αμάν με αυτή την πιπιλα συνέχεια.... Καινούργιο ipad , να δώσουμε το ¨παλιο¨ κτλ. Από την στιγμή που καλύπτει τις ανάγκες μου η εκάστοτε συσκευή δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο να την αλλάξω, εκτός και αν έχω τόσα πολλά ευροπουλακια που δεν ξέρω τι να τα κάνω, και παίρνω πάντα το τελευταίο gadget για καλυψω ψυχολογικά κενά !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 24/12/2012 - 20:54

Ρε παιδιά αμάν με αυτή την πιπιλα συνέχεια.... Καινούργιο ipad , να δώσουμε το ¨παλιο¨ κτλ. Από την στιγμή που καλύπτει τις ανάγκες μου η εκάστοτε συσκευή δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο να την αλλάξω, εκτός και αν έχω τόσα πολλά ευροπουλακια που δεν ξέρω τι να τα κάνω, και παίρνω πάντα το τελευταίο gadget για καλυψω ψυχολογικά κενά !

Ετσι ειναι φιλε ... Αλλοι εχουν μουρλα να εχουν το τελευταιο ( και οσο υπαρχουν πολλοι απο αυτους η Apple θα βγαζει και καθε βδομάδα αν μπορεί). Και αλλοι ακομη πιο μουρλοι θέλουν να παρουν και τα λεφτα τους πισω και γκρινιαζουν (επένδυση σε προιον τεχνολογιας, πιο αποδοτικο ειναι καψεις τα ευρω στο τζακι ).
Εχω το ipad 3 και ειναι το αγαπημενο μου gadget/εργαλειο. Δεν προκειται να το πουλησω και θα το απολαμβανω μεχρι και το τελευταιο κινουμενο ιον στην μπαταρια του να πεσει κατω απο την εξαντληση ..

#63   johnmast

johnmast

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/12/2012 - 21:22

χαχαχα το ξερεις οτι το Surface εχει παει ακλαφτο ?? Η Microsoft μειωσε της παραγγελιες στους προμηθευτες και ολοι οι αναλυτες συμφωνουν οτι ειναι ζητημα να πιασει τα 600000 κομματια το τριμηνο των γιορτων. Δεν υπαρχει Surface ... Ξεχαστε το ..Σε λιγο ουτε ο Balmer δεν θα θελει να το θυμαται ...

Παίζουν πολλά ρόλο όπως το marketing που δεν πήγε καλά και αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό εργαλείο (αν εξαιρέσουμε διάφορα χαζά όπως την χωρητικότητα). Και από το να χλευάζουμε τις πωλήσεις ας δούμε τη μπορεί να κάνει το κάθε μηχάνημα.
Γιατί το iPad μετά από τόσα χρόνια να είναι ένα gadget ή ένα εργαλείο αναπαραγωγής πολυμέσων με ελάχιστα στοιχεία ένος υπολογιστή.
Γιατί να μην μεταμορφωθεί εξ ολοκλήρου σε έναν υπολογιστή, με μία δεύτερη version, ένα ipad pro ας πούμε που θα έχει thunderbolt θα εξυπηρετεί συσκευές με USB και διάφορα άλλα... μέσα πάντα από την κουλτούρα της Apple?

#64   akhs1

akhs1

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:akhs_xania

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:03

Μην αγοραζετε τιποτα ρε κοροιδα........του χρονου θα βγουνε ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!
Αν δεν εχετε το τελευταιο μοντελο πως θα κανετε "μοστρα" στη καφετερια?.....Περιμενετε................................................................

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

#65   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:06

Παίζουν πολλά ρόλο όπως το marketing που δεν πήγε καλά και αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό εργαλείο (αν εξαιρέσουμε διάφορα χαζά όπως την χωρητικότητα). Και από το να χλευάζουμε τις πωλήσεις ας δούμε τη μπορεί να κάνει το κάθε μηχάνημα.
Γιατί το iPad μετά από τόσα χρόνια να είναι ένα gadget ή ένα εργαλείο αναπαραγωγής πολυμέσων με ελάχιστα στοιχεία ένος υπολογιστή.

Γιατι αυτος ηταν ο στοχος ...

Γιατί να μην μεταμορφωθεί εξ ολοκλήρου σε έναν υπολογιστή, με μία δεύτερη version, ένα ipad pro ας πούμε που θα έχει thunderbolt θα εξυπηρετεί συσκευές με USB και διάφορα άλλα... μέσα πάντα από την κουλτούρα της Apple?

Γιατι αυτο υπαρχει ηδη ! To εκπληκτικο Macbook Air !

Οι γραμμες προιοντων πρεπει να ειναι καθαρες χωρις μεγαλη αλληλοκαλυψη. Αλλιως το ενα τρωει το αλλο.
θα μου πεις καλυτερα απο το να τρωει ο ανταγωνιστης αλλα απο οτι δειχνει το Surface δεν υπαρχει και μεγαλη αγορα για τα μπασταρδεμενα ...

#66   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:27

Εγω παντως δεν μπαινω στο τρυπακι να αγοραζω παντα το τελευταιο!
Ειχα το iphone4 για 2 χρονια, τωρα το εδωσα στην συζηγο κ πηρα εγω το 5αρι.
Οποτε για τουλαχιστον δυο χρονια αιφονι δεν αγοραζω.

Το ipad3 το πηρα απο οταν βγηκε σχεδον , κ αυτο δεν το αλλαζω για δυο χρονακια ακομα τουλαχιστον, εκτος βεβαια κ αν τα παιξει μεχρι τοτε.
Αλλα αν ειναι οκ δεν βλεπω το λογο να παρω το ipad4 πχ που βγηκε τωρα η το ipad5 που λενε οι φημες..!!

Εχω κ ενα imac 2011 με i5 οποτε κ αυτον ελπιζω να αντεξει 3-4 χρονια :)
Τωρα θα μου πειτε καλα ολα τα μηλοπροιοντα τα χεις αγορασει , σου τα τρωει ο cook κτλ αλλα αφου ρε παιδες τη βρισκω με τα apple προιοντα τι να κανουμε;
Τουλαχιστων δεν παω με το που βγαλει νεο προιον να το παρω για να το μοστραρω στα καφε :)
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#67   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:28

και παίρνω πάντα το τελευταίο gadget για καλυψω ψυχολογικά κενά !

Έτσι ακριβώς γίνεται φίλε! Άποψή μου να αγοράζεις κάτι ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ, όχι να κάνεις μόστρα καλύπτοντας τις όποιες ανασφάλειές σου.

Σε ότι αφορά την Apple, καλά κάνει κ προς το συμφέρον όλων των καταναλωτών είναι. Τα προίοντα εξελίσσονται κ ο καταναλωτής καλύπτει τις ανάγκες του. Αν κάποιος έχει "κόλλημα" κ θέλει να αγοράζει συνεχώς το ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ τον λυπάμαι, θα σπαταλίσει πολλά φράγκα :)

#68   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:29

Εγω παντως δεν μπαινω στο τρυπακι να αγοραζω παντα το τελευταιο!
Ειχα το iphone4 για 2 χρονια, τωρα το εδωσα στην συζηγο κ πηρα εγω το 5αρι.
Οποτε για τουλαχιστον δυο χρονια αιφονι δεν αγοραζω.

Το ipad3 το πηρα απο οταν βγηκε σχεδον , κ αυτο δεν το αλλαζω για δυο χρονακια ακομα τουλαχιστον, εκτος βεβαια κ αν τα παιξει μεχρι τοτε.
Αλλα αν ειναι οκ δεν βλεπω το λογο να παρω το ipad4 πχ που βγηκε τωρα η το ipad5 που λενε οι φημες..!!

Εχω κ ενα imac 2011 με i5 οποτε κ αυτον ελπιζω να αντεξει 3-4 χρονια :)
Τωρα θα μου πειτε καλα ολα τα μηλοπροιοντα τα χεις αγορασει , σου τα τρωει ο cook κτλ αλλα αφου ρε παιδες τη βρισκω με τα apple προιοντα τι να κανουμε;
Τουλαχιστων δεν παω με το που βγαλει νεο προιον να το παρω για να το μοστραρω στα καφε :)

ακριβως στην ιδια φαση

#69   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:37

Το κακό είναι ότι η Apple είχε συνηθίσει μεγάλο μέρος της πελατείας της στο ότι θα κυκλοφορεί ένα προϊόν τον χρόνο με αποτέλεσμα ο κόσμος να κάνει το εξής απλό πράγμα. Πουλάς το "παλιό" αγοράζεις με μικρή διαφορά (λόγω μεταπωλητικής αξίας) το καινούργιο.

Πάρτε το χαμπάρι, έληξε αυτό. Να σχολιάσω επίσης κάτι που μου κάνει εντύπωση. Η apple έχει εμμονή με το "πιο λεπτό"!!! Τα iPad είναι μια χαρά γιατί να τα λεπτύνεις κ άλλο. Κ να μην αξιοποιήσεις τη τεχνογνωσία σου κ τις έρευνες σε μια μεγαλύτερη μπαταρία ή να μειώσεις τα περιθώρια από την οθόνη (όπως στο iPad mini)???

#70   Myselff

Myselff

iPH User

• 176 μηνύματα
  • GameCenter:Myselff

Δημοσίευση 25/12/2012 - 09:15

Οπως παμε,σε τετιον ρυθμο δεν θα ξερουμε τι να αγορασουμε!

Να σου πω εγω... κατι διαφορετικο απο apple. Διοτι αρχιζει να κατανταει αηδια το θεμα..
Κανουν οτι μπορουν για να αρμεγουν την αγελαδα τοσο πολυ που σε λιγο θα παρουν τα @@ μου.

Δεν κοιτανε που (παγκοσμιως) ο κοσμος βυθιζετε σε μια κριση αυτοι το βιολι τους.

Το κακό είναι ότι η Apple είχε συνηθίσει μεγάλο μέρος της πελατείας της στο ότι θα κυκλοφορεί ένα προϊόν τον χρόνο με αποτέλεσμα ο κόσμος να κάνει το εξής απλό πράγμα. Πουλάς το "παλιό" αγοράζεις με μικρή διαφορά (λόγω μεταπωλητικής αξίας) το καινούργιο.

Πάρτε το χαμπάρι, έληξε αυτό. Να σχολιάσω επίσης κάτι που μου κάνει εντύπωση. Η apple έχει εμμονή με το "πιο λεπτό"!!! Τα iPad είναι μια χαρά γιατί να τα λεπτύνεις κ άλλο. Κ να μην αξιοποιήσεις τη τεχνογνωσία σου κ τις έρευνες σε μια μεγαλύτερη μπαταρία ή να μειώσεις τα περιθώρια από την οθόνη (όπως στο iPad mini) :huh:

Η ας πουμε να βαλεις υποδοχη για SD καρτα η ακομη να κανεις ευκολο να αλλαζει κανεις μπαταρια η να αλαξεις εντελως το λειτουργικο, η, η, η, χιλια η.

Εγω με το iPad2 kai to iphone4 mexri στιγμης ειμαι πολυ καλα αμα θελω να κρατησω στο χερι μου κατι μακρυτερο μπορω να βαλω το χερι μου "στην τσεπη μου" αντε τωρα.

#71   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 25/12/2012 - 15:11

Να σου πω εγω... κατι διαφορετικο απο apple. Διοτι αρχιζει να κατανταει αηδια το θεμα..
Κανουν οτι μπορουν για να αρμεγουν την αγελαδα τοσο πολυ που σε λιγο θα παρουν τα @@ μου.

Δεν κοιτανε που (παγκοσμιως) ο κοσμος βυθιζετε σε μια κριση αυτοι το βιολι τους.
Η ας πουμε να βαλεις υποδοχη για SD καρτα η ακομη να κανεις ευκολο να αλλαζει κανεις μπαταρια η να αλαξεις εντελως το λειτουργικο, η, η, η, χιλια η.

Εγω με το iPad2 kai to iphone4 mexri στιγμης ειμαι πολυ καλα αμα θελω να κρατησω στο χερι μου κατι μακρυτερο μπορω να βαλω το χερι μου "στην τσεπη μου" αντε τωρα.

Δεν ειμαστε ολοι τοσο προικισμενοι ομως φιλε. Οποτε παιρνουμε μεγαλυτερα κινητα.

Σχετικα με το σχολιο με την κριση, ειναι απλα εκτος τοπου και χρονου. Τι ειναι ρε η Apple, φιλανθρωπικο ιδρυμα; Αυτα βγαζει, οποια θελεις παιρνεις, οποια δεν θες τα αφηνεις. Δεν τα χωνεις κι οποιον παρει η μπαλα

#72   ChriSS78

ChriSS78

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 26/12/2012 - 02:21

Εεεεεεεεεεέε, καταντήσατε αηδία!

Τέσσερα iPad σε ένα χρόνο;;;;;;;

#73   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1.291 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 13:55

Σχετικα με το σχολιο με την κριση, ειναι απλα εκτος τοπου και χρονου. Τι ειναι ρε η Apple, φιλανθρωπικο ιδρυμα; Αυτα βγαζει, οποια θελεις παιρνεις, οποια δεν θες τα αφηνεις. Δεν τα χωνεις κι οποιον παρει η μπαλα

Έγραψες φίλε! :)

#74   MixalhsHe

MixalhsHe

iPH User

• 199 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Playstation 4

Δημοσίευση 26/12/2012 - 14:29

Αντε να βγει το 5 γιατι το 4 το βαρεθηκα κιολλας B)

#75   adriano7

adriano7

iPH User

• 103 μηνύματα

Δημοσίευση 26/12/2012 - 21:08

Ρε παιδια δεν είναι θεμα μοστρας στην καφετέρεια ή μανία να έχει καποιος το τελευταιο και καλύτερο iPad. Είναι θέμα του ποσο σέβονται τον πελάτη και σε ποιο βαθμό θέτουν το IQ του. Απ τη στιγμή που υπάρχει η τεχνογνωσία και η apple σκόπιμα επιβραδύνει την ανάπτυξη των προιόντων της στους αγοραστές θεωρείται αναξιόπιστη.Μην μου πείτε πως τον μάρτιο που άρχισε η παραγωγή του ipad3 δεν μπορούσαν να το κάνουν σαν το ipad5 ή ότι δε μπορούσαν να βάλουν retina στο mini. Εγω με το που είδα την αναλυση του μικρού ήμουν βεβαιος πως λίγους μήνες αργότερα θα το βγάζαν σε retina. Εγω εδώ και 2 χρόνια προσπαθω να πάρω ipad και δε μπορώ γιατι κάθε λίγο και λιγακι ανακοινωνουν καλύτερο, δεν το κάνω για να είμαι ο καγγουρας της καφετέρειας αλλα για να πάρω τη περισσότερο δυνατή ποιότητα με τα χρήματα που θα διαθέσω. Ευτυχως πάντως που αργησε το untethered του 4 και τωρα θα περιμένω το 5άρι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες