Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 13 ψήφοι

BYE BYE TO INSTALLOUS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
458 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:50

Καλα εννοείτε αυτο αλλα μιλάμε και διάφορα στις τιμές. Ας πούμε ένα developer που βάζει μια εφαρμογή στα 2€ και δεν ξέρω και εγω ποσά κερδίζει έχει διάφορα με την adobe που έχει τι σουίτα της 1500-2000 και στο χρόνο σου ζητάει ανανέωση. Βέβαια και σε αυτο κλέφτης είμαι!

Εντάξει όχι 1500 αλλα πάνω απο 1000 (ήμουν λίγο υπερβολικός)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   YuGo007

YuGo007

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:yugo007sporting

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:57

magnett εγώ ανέφερα τις εφαρμογές που έχουν τιμή στο θεό και ποτέ δεν είπα ξεκάθαρα: δεν πληρώνω, δεν με νοιάζει, χ€στικ@ για τον κόπο του αλλού. Αν δεις το ποστ που αναφέρεσαι καλύτερα θα παρατηρήσεις οτι γράφω οτι εφαρμογές σε προσιτή τιμή τις αγοράζω. Αλλά ο προγραμματιστής τις navigon πχ δεν με νοιάζει ή μάλλον καλύτερα με νοιάζει όσο και ο προγραμματιστής του office :) Και μιας που πιάσαμε προγραμματιστές ... και ι κουτσή Μαρία έβγαλε εφαρμογή στο appstore με 0.89e και την κατεβάζεις και δεν κάνει τίποτα από όσα λέει στην περιγραφή.

Τελευταία επεξεργασία από: YuGo007, 31/12/2012 - 04:58

#138   magnett

magnett

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:59

Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη του προηγούμενου ποστ. Δυστυχώς η αυτόματη ορθογραφία του iPad είναι χειρότερη από την δική μου!

#139   Skiouros16

Skiouros16

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 06:51

ε να τώρα είναι η ώρα να αλλάξω το 4s με galaxy η note. ξενέρα πια η apple

μου λέει installous will now terminate...ρε αι στα κομμάτια. samsung ρε και ξερό ψωμί.

...πεθανε η αππλε μαζι με το ινσταλους... θα δεις τις πωλησεις σαμσουνκ να ανεβαινουν κατακορυφα????

#140   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 31/12/2012 - 07:38

"Πιασατε λεφτά στα χέρια σας..."
Για πια λεφτά συζήτηση φίλε μου?! Μια Εφαρμογη συνήθως κοστίζει περίπου όσο ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και τα μισά λεφτά από ένα πακέτο τσιχλες! Δίνουμε άνετα 3€ για ένα σάντουιτς, χωρίς να το έχουμε δοκιμάσει αλλά για να δώσουμε 0.89€ για μια Εφαρμογη πρέπει να την δοκιμάσουμε πρώτα... Και αν δεν μας αρέσει θα το κάνουμε και θέμα (σε αντίθεση με το σάντουιτς).
Πολύ υποκρισία ρε παιδιά... Ο φίλος από άνω το είπε (σχεδόν) καθαρά και έξω από τα δόντια: δεν πληρώνω, δεν με νοιάζει, χ€στικ@ για τον κόπο του αλλού.

ειλικρινα όμως άκου την άποψη μου κ κατάλαβε με για το αν χεστηκα για τον κόπο του αλλου η όχι...όταν το "σάντουιτς"κοστίζει 700€ θέλω μέσα κ την σάλτσα κ την μουσταρδα κ τις πατάτες κ ότι αλλο μπορεί να συνοδεύει αυτο το "σάντουιτς" φίλε μου,..κ όχι δεν θα πληρώσω τα καλα τα έξτρα που συνοδεύουν αυτο που χρυσό πλήρωσα ΤΑ ΘΈΛΩ ΌΛΑ ΈΞ ΑΡΧΗΣ...τώρα αν αυτο σου κάνει "τσαμπατζης"ναι είμαι.,.

#141   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 31/12/2012 - 08:52

Το app sync μπορούμε να το απομονωσουμε να το χρησιμοποιούμε στο μέλλον με τα άλλα προγράμματα για free εφαρμογές;

#142   lokaki

lokaki

iPH User

• 124 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 09:11

Ας εκφράσω κι εγω μια άποψη... Και ως τζαμπατζης αλλα και ως προγραμματιστης..
Οι απόψεις είναι συγκρουωμενες για τον λόγο ότι ΤΊΠΟΤΑ δε θα πρέπε να είναι τζάμπα.. Η πειρατεία κάνει τρομερή ζημεια.. Αλλα.. Η πειρατεία είναι το κύριο συστατικό ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ και εμπεριεχω μέσα κάθε είδους μοντιφα η ακόμα και τζάμπα εφαρμογή. Οι πωλήσεις πιστεύω ότι θα επειρεαστουν αρνητικά αλλα με σταδιακή καθοδική πορεία όπως και ανέβηκε.. (απο τους λίγους στους ψαγμενους κι απ τους ψαγμενους στους πολλούς..) ίδια θα είναι και η σειρα καθόδου..
Σέβομαι το hardware της apple αλλα υπάρχουν και καλύτερα.. Το όλο + είναι στο λογισμικό και για να μην πέσει καλο θα ήταν να ετοιμάσει κάτι που θα καλύψει το κενό..
Καλο θα ήταν να μάθετε - θυμηθητε ότι τόσα χρόνια η apple σας επέτρεπε να δουλεύετε σπασμένα..με έναν σκοπό.. Και τον πέτυχε απόλυτα... Αυτοκρατορία στα σμαρτφονς και τρομερή διαφήμιση μετέπειτα σε όλα της τα προϊόντα..

#143   habos

habos

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 09:45

Εγω βασικά χεστηκα το αν έκλεισε το installus,όλες μου οι εφαρμογές είναι αγορασμενες και χρησιμοποιώ το jailbreak για. Ευνόητους λόγους όπως οι περισοτεροι απο εμάς..και επίσης έχω βαρεθεί και όλους αυτούς που είναι απλά γκατζετακιδες και το μόνο που ξέρουν είναι να ανοίγουν το iPhone και μετα να σου ζαλιζουν τα ουμπαλα πως να κατεβάσουν μια εφαρμογή αφού δεν είναι ικανοί ούτε ένα back up να κάνουν στο iTunes,,,Νισαφι πια....

#144   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 31/12/2012 - 09:49

και μην μου λέτε κακόμοιρους προγραμματιστές αυτούς που πουλάνε το navigon 99$ :) Προφανώς η εφαρμογή που θα φτιάξει ο καθένας ανεξάρτητος προγραμματιστής θα την πουλάει σε πιο προσιτή τιμή και θα την αγοράσω. Αλλά στην αισχροκέρδεια θα πω JB :)

κοιτάτε το δέντρο και χάνεται το δάσος ... η apple χρωστάει πολλά στην JB κοινότητα ...

Ο κλασικός ο νεοέλληνας, ο χαζοπονηρός. Κλέβει τους developers, κλέβει το κράτος του, κλέβει τον διπλανό του, κλέβει τα παιδιά του και έχει την απαίτηση να τον τιμούν όλοι και να μην τον κλέβει κανείς.
Ηξερα 15-20 παιδιά μέσα στο forum που είχα καταλάβει ότι ασχολούνται με το JB. Και ξαφνικά σκάει το installous και εμφανίζονται σε μια μερα 100 users που δεν είχα ξαναδεί ποτέ να τρέχουν αλαφιασμενοι προσπαθώντας να περισώσουν ότι είχαν κλεψει μέχρι τώρα. Τα επίτιμα μέλη της ελληνικής "JB κοινότητας" ;;

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 31/12/2012 - 09:49

#145   Manousos1994

Manousos1994

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 31/12/2012 - 09:51

Ο κλασικός ο νεοέλληνας, ο χαζοπονηρός. Κλέβει τους developers, κλέβει το κράτος του, κλέβει τον διπλανό του, κλέβει τα παιδιά του και έχει την απαίτηση να τον τιμούν όλοι και να μην τον κλέβει κανείς.
Ηξερα 15-20 παιδιά μέσα στο forum που είχα καταλάβει ότι ασχολούνται με το JB. Και ξαφνικά σκάει το installous και εμφανίζονται σε μια μερα 100 users που δεν είχα ξαναδεί ποτέ να τρέχουν αλαφιασμενοι προσπαθώντας να περισώσουν ότι είχαν κλεψει μέχρι τώρα. Τα επίτιμα μέλη της ελληνικής "JB κοινότητας" ;;

Είναι αυτό που λέμε ο Ελληνάρας με κινητό 600++€ αλλά κάνει μόνο αναπάντητες και κατεβάζει free.
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν μα κανέναν και χωρίς να αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιον.
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλα τα παιδιά.
Το πτυχίο μου αντί για βαθμό θα γράφει "Επιτέλους" !!!

#146   magnett

magnett

iPH User

• 186 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 10:04

ειλικρινα όμως άκου την άποψη μου κ κατάλαβε με για το αν χεστηκα για τον κόπο του αλλου η όχι...όταν το "σάντουιτς"κοστίζει 700€ θέλω μέσα κ την σάλτσα κ την μουσταρδα κ τις πατάτες κ ότι αλλο μπορεί να συνοδεύει αυτο το "σάντουιτς" φίλε μου,..κ όχι δεν θα πληρώσω τα καλα τα έξτρα που συνοδεύουν αυτο που χρυσό πλήρωσα ΤΑ ΘΈΛΩ ΌΛΑ ΈΞ ΑΡΧΗΣ...τώρα αν αυτο σου κάνει "τσαμπατζης"ναι είμαι.,.

Βασικά δε με ενδιαφέρει εάν είσαι τσαμπατζής. Εγώ μιλάω για τους "κλέφτες". Η κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων είναι το θέμα μου. Εάν εσύ πιστεύεις ότι εγώ, θα πρέπει να δουλεύω χωρίς να πληρώνομαι επειδή εσυ αγόρασες 700€ τηλέφωνο, τότε τι να σου πω...ελπίζω να έρθει μια μέρα που θα σου πει ο εργοδότης σου ότι δεν θα σε πληρώνει κάποιες μέρες του μήνα επειδή αγόρασε iPhone!

#147   eNeRGy

eNeRGy

iPH Member

• 336 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 10:17

To θέμα του trial στο iOS δεν είναι και τόσο απλό. Εάν απλά αποθηκεύσω τα δεδομένα μου στο τηλ σου, το ότι δηλαδή έτρεξες τη εφαρμογή Χ φορές άρα δεν πρέπει να τρέξει ξανά, όταν σβήσεις την εφαρμογή και την ξανά εγκαταστήσεις, τα δεδομένα αυτά θα έχουν χαθεί και πλέον με την έλευση του iOS6 δεν μπορώ να διαβάσω την ταυτότητα της συσκευής (UDID) γιατί η Apple θεωρεί οτι μπορώ να την χρησιμοποιήσω κακόβουλα για διαφημιστικούς λόγους. Εάν θέλεις ρίξε μια ματιά σε αυτό το σύνδεσμο .
Μια λύση είναι τα in-app purchases οπού μπορώ να κλειδώσω κάποια χαρακτηριστικά της εφαρμογής αλλά και πάλι θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι θέλει να δοκιμάσει όλα τα χαρακτηριστικά, ακόμα και αυτά που κλείδωσα. Εκτός αυτού, έχεις και τον Ελληνάρα να κατακρίνει στα reviews σχεδόν όλες τις εφαρμογές που έχουν in-app purchases, επειδή "και καλά" ξεγελάστηκε απο τον Developer ότι είναι free (παρόλο που υποχρεωτικά φαίνεται η ύπαρξη τους πριν ακόμα την κατεβάσεις)!

Σε αυτα που γραφεις εχεις απολυτο δικιο. Το προβλημα ειναι οτι πρεπει η apple να αλλαξει τον τροπο δοκιμης και χρεωσης.

#148   sirdiman

sirdiman

iPH newbie

• 94 μηνύματα
  • GameCenter:Sir Diman

Δημοσίευση 31/12/2012 - 10:18

Βασικά δε με ενδιαφέρει εάν είσαι τσαμπατζής. Εγώ μιλάω για τους "κλέφτες". Η κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων είναι το θέμα μου. Εάν εσύ πιστεύεις ότι εγώ, θα πρέπει να δουλεύω χωρίς να πληρώνομαι επειδή εσυ αγόρασες 700€ τηλέφωνο, τότε τι να σου πω...ελπίζω να έρθει μια μέρα που θα σου πει ο εργοδότης σου ότι δεν θα σε πληρώνει κάποιες μέρες του μήνα επειδή αγόρασε iPhone!

.

Αν δεν εχεις λεφτα να αγορασεις μια εφαρμογη, μην την αγοράσεις, εισαι λαθος πως να το κανουμε...Δεν εχεις δικαιολογία...

#149   airthanos69

airthanos69

iPH Contributor

• 1.107 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 31/12/2012 - 10:18

συμφωνωκαι εγω για τα κατα της πειρατειας αλλα θα επρεπε να ειχαν δοκιμαστικη εκδοση πριν αγοραζουμε τις εφαρμογες.δεν μπορει να πληρωνουμε και να ειναι μουφα!
το repo απο cydia για installous το διαγραφουμε τωρα ολο? για να μην βγαινει το cydia με errors?

Τελευταία επεξεργασία από: airthanos69, 31/12/2012 - 10:19

#150   eNeRGy

eNeRGy

iPH Member

• 336 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 10:23

"Πιασατε λεφτά στα χέρια σας..."
Για πια λεφτά συζήτηση φίλε μου?! Μια Εφαρμογη συνήθως κοστίζει περίπου όσο ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και τα μισά λεφτά από ένα πακέτο τσιχλες! Δίνουμε άνετα 3€ για ένα σάντουιτς, χωρίς να το έχουμε δοκιμάσει αλλά για να δώσουμε 0.89€ για μια Εφαρμογη πρέπει να την δοκιμάσουμε πρώτα... Και αν δεν μας αρέσει θα το κάνουμε και θέμα (σε αντίθεση με το σάντουιτς).
Πολύ υποκρισία ρε παιδιά... Ο φίλος από άνω το είπε (σχεδόν) καθαρά και έξω από τα δόντια: δεν πληρώνω, δεν με νοιάζει, χ€στικ@ για τον κόπο του αλλού.

Δηλαδη εσυ δεν εχεις ουτε ενα mp3, ουτε μια εφαρμογη, ουτε μια ταινια, ουτε μια σειρα στο computer σου...?
Η αυτα θελουν λιγοτερο κοπο/χρονο/χρημα απο μια εφαρμογη?

Τα λαθη υπαρχουν σε εναν βαθμο σε ολους μας, απλα συνηθως ειναι σαν τους προβολεις των αυτοκινητων, μονο των αλλων μας ενοχλουν...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες