Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 13 ψήφοι

BYE BYE TO INSTALLOUS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
458 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   TrObAs

TrObAs

iPH newbie

• 43 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/12/2012 - 10:26

Παιδια εγώ το ότι το iphone είχε το installus ήταν και αυτό που με εκανε να το επιλέξω παλαιότερα τώρα πολύ απλά αν δεν υπήρχε το installus δεν θα επέλεγα το iphone και αν το επέλεγα θα έβαζα έλάχιστές επι πληρωμή εφαρμογές . Δεν έχει να κάνει με τίποτα παραπάνω ότι όλες οι πετυχημένες συσκευές wii , xbox 360 , ps , ps2 , ps3 , psp κλπ είχαν πειρατεία από πίσω τους και αυτό τις έκανε κάτα ένα μεγάλο ποσοστό να έχουν επιτυχία. H apple ακολούθησε με το installus πιθανώς την στρατηγική της microsoft με την πειρατεία των windows και έφερε αποτελέσματα. Αποψή μου από παλιά ήταν ότι αυτός που θέλει να το αγοράσει γνήσιο θα το κάνει αυτός που δεν το θέλει θα το βρει πειρατικά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   magnett

magnett

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 31/12/2012 - 10:31

Όταν ήμουν πιτσιρικάς, με τα μυαλά που κουβαλούσα, το θεωρούσα μεγάλη μαγκιά να κατεβάζω τσάμπα. Εδώ και περίπου 7-8 χρόνια το έκοψα, πολυ πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι ο ίδιος με προγραμματισμό. Εαν σου δείξω την λίστα παιχνιδιών που έχω στο Steam, την λίστα του Mac & iPhone App Store θα πάθεις πλάκα. Μη νομίσεις όμως οτι μου τρέχουν τα λεφτα απο τα μπατζάκια. Οταν μου αρέσει κάποιο τραγούδι, αγοράζω μόνο αυτό απο το itunes και όχι όλο το αλμπουμ. Κάθε μέρα τσεκάρω ποιες εφαρμογές και παιχνίδια είναι σε προσφορά στο App Store. Υπάρχουν πάμπολλες εφαρμογές που το αναλαμβάνουν αυτό για να μην σπαταλάμε τον πολύτιμο χρόνο μας.

#153   magnett

magnett

iPH User

• 186 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 10:37

Εν πάση περιπτώση, δεν πιστεύω φυσικά ότι πάει και τέλειωσε η πειρατεία. Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που δεν θέλουν να πληρώσουν ή για να το θέσω αλλιώς, θέλουν να δοκιμάζουν. Εγώ απλά θέλω να σας βάλω να σκεφτείτε πως είναι να μην σε πληρώνουν για την εργασία σου.
Και όχι, δεν είμαι ούτε η ΕΑ, ούτε η Gameloft για να πώ ότι και να χάσω 30% του τζίρου μου, δεν πειράζει. Ίσα που βγαίνω οικονομικά...και αυτό επειδή φτιαχνω εφαρμογές για τρίτους (κατά παραγγελία)...

Τελευταία επεξεργασία από: magnett, 31/12/2012 - 10:38

#154   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 10:41

παιδια καλημερα και χρονια πολλα, χτες αγορασα μια εφαρμογη και τελικα ηταν fake κατεβαζε μια αλλη... εχασα 2 ευρω σχεδον. δεν ειναι τα 2 ευρω ειναι η κοροιδια! αν ειχε δοκιμαστηκη εκδοση οπως εχει κανει η MS τοτε δεν θα εχανα τα λεφτα μου! ειναι η πρωτη φορα που την παταω ενω εχω αγορασει αρκετες εφαρμογες. απο εδω και περα ειμαι δυστακτηκος να ξαναγωρασω... ειμαι κατα της πειρατιας αλλα να σας πω την αληθεια αν ειναι να ρισκαρω να ξαναχασω λεφτα καλυτερα να τα χασει καποιος αλλος! αν η εφαρμογη δεν εκανε 2 ευρω και εκανε 20? 30? 50? πρεπει να μπει δοκιμαστικη εκσωση συντομα

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#155   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 31/12/2012 - 10:46

Στα πνευματικά δικαιώματα υπάρχει ευθύνη και από τις δύο μεριές ...και δέν λέω για τις εφαρμογές του 0,89.Οταν ένα CD έκανε 25 ευρώ , ήταν καθαρή απάτη...

Αν το είχαν στα 10 πιθανότατα δέν θα υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα.Το ιδιο υσχύει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

#156   magnett

magnett

iPH User

• 186 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 10:55

Πραγματικά απορώ πάντως με την κρίση του Έλληνα καταναλωτή! π.χ. Το πρόσφατο hit του App Store, το SBSettings. Κάνω ταπ και βλέπω ένα αστέρι. Σκέφτομαι...για να δω τι μουφιά είναι αυτή...διαβάζω τα reviews και η εφαρμογή ήταν φυσικά απάτη. 3 ημέρες ήταν στο TOP 10 των paid applications και σκέφτομαι πως είναι δυνατόν?!?!?!?! Ποιοι βλέπουν εφαρμογή με ένα αστέρι και πληρώνουν για να την κατεβάσουν?!?! Το ίδιο και με διάφορες εφαρμογές τύπου blacklist.

Τελευταία επεξεργασία από: magnett, 31/12/2012 - 11:01

#157   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 31/12/2012 - 11:00

Πραγματικά απορώ πάντως με την κρίση του Έλληνα καταναλωτή! π.χ. Το πρόσφατο hit του App Store, το SBSettings. Κάνω ταπ και βλέπω ένα αστέρι. Σκέφτομαι...για να δω τη μουφιά είναι αυτή...διαβάζω τα reviews και η εφαρμογή ήταν φυσικά απάτη. 3 ημέρες ήταν στο TOP 10 των paid applications και σκέφτομαι πως είναι δυνατόν?!?!?!?! Ποιοι βλέπουν εφαρμογή με ένα αστέρι και πληρώνουν για την κατεβάσουν?!?! Το ίδιο και με διάφορες εφαρμογές τύπου blacklist.

Είναι κόλπο .... κάποιοι μπαίνουν στο top10 δια της πλαγίας οδού... είχε ξανασυζητηθεί..

#158   magnett

magnett

iPH User

• 186 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 11:04

Είναι κόλπο .... κάποιοι μπαίνουν στο top10 δια της πλαγίας οδού... είχε ξανασυζητηθεί..

Με την κίνηση που έκανε η Apple και έκοψε τα reviews σε όσους έπαιρναν promo, το κόστος του "ανεβάσματος" μιας εφαρμογής έγινε αποτρεπτικό.

#159   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 31/12/2012 - 11:05

Και μείωσε και τα κίνητρα στους dev να δινουν promo... Ας ελπίσουμε να το αλλάξει κάποια στιγμή...

Αναρτημένη εικόνα

#160   pankspj

pankspj

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 11:07

Καλημέρα συνφορουμίτες και χρόνια πολλά και καλά σε όλους σας.
Επιτρέψτε μου μια ερώτηση σαν newbe με το hackalus κλειστό..τέρμα και το jailbreak?
Ρωτάω απλώς γτ η συσκευή μου είναι από Αμερική..ένα iphone 3gs και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τρέχει εδώ και να μπορώ να την κάνω jailbreak-unlock στο μέλλον.
Πρός στιγμήν τρέχω το ios 5.1.1 με jaibreak-unlock και όλα ρόδινα.
¨οσον αφορά τις εφαρμογές έχω να πώ πώς καλό είναι να τις αγοράζουμε αυτές που μας χρειάζονται και να μην κατεβάζουμε αβέρτα τσάμπα ό,τι βγαίνει..με την απλή λογική ότι αν υποστηρίξεις την εφαρμογή που σου αρέσει θα έχει και συχνότερα updates και θα είναι συνεχώς χρηστικότερη...πέραν βέβαι ελαχίστων εξαιρέσεων π.χ το απαράδεκτο NavvGreece που μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι άχρηστο και σου ζητάει επιπλέον χρέωση.
Καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία εύχομαι..και αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.
Σας Ευχαριστώ..Φιλικά πάντα Jack.

#161   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/12/2012 - 11:11

To Hackulo είναι μια εντελώς ανεξάρτητη κοινότητα που εκπροσωπούσε μια συγκεκριμένη εφαρμογή (Installous).Κατά την κρίση του κάθε χρήστη και εφόσον όμως έκανε το Jailbeak είχε πρόσβαση εκεί..Δεν έχει να κάνει με το Jailbreak το ότι έκλεισε το Hackulo.

ezgif_com_crop_2.gif

#162   magnett

magnett

iPH User

• 186 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 11:12

Και μείωσε και τα κίνητρα στους dev να δινουν promo... Ας ελπίσουμε να το αλλάξει κάποια στιγμή...

Σε αυτό φταίει και ο αποδέκτης του promo που δεν μπαίνει στην διαδικασία να δώσει feedback σε αυτόν που του έδωσε το promo. Στα μισά Ελληνικά Apps που έδωσαν promo, οι δημιουργεί ψάχνουν να δουν γιατι δεν πήραν κανένα απολύτως feedback. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενος χεριού αυτοι που πέρνουν τον κωδικό και κάνουν αυτό για το οποίο τους δόθηκε.

#163   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 31/12/2012 - 11:13

Ναι δε διαφωνώ αλλα τώρα και αυτοι που ήθελαν να αφήσουν ένα review , δεν μπορούν..

Αναρτημένη εικόνα

#164   magnett

magnett

iPH User

• 186 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 11:15

Ναι δε διαφωνώ αλλα τώρα και αυτοι που ήθελαν να αφήσουν ένα review , δεν μπορούν..

Αν έδιναν feedback στον δημιουργό για να βελτιώσει την εφαρμογή του, θα ερχόντουσαν και τα reviews...

#165   panosss23

panosss23

iPH Enthousiast

• 498 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/12/2012 - 11:16

χρονια πολλα jack καλη χρονια σε ολους,μονο το installous θα σταματησει.to jb θα υπαρχει (παντα)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες