Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 13 ψήφοι

BYE BYE TO INSTALLOUS

• Please log in to reply
458 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   plakal

plakal

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:plakal23

Δημοσίευση 05/01/2013 - 01:10

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, η πειρατεία πρέπει να εξαλειφθεί.. Εγώ προσωπικά την απεχθάνομαι.

Βρήκα λίγο χρόνο τώρα το βράδυ και είπα να γράψω. ´Ολη η βδομάδα μου ήταν "γεμάτη".
Τα πρωινά που πηγαίνω στη σχολή ακούω μουσική, που έχω αγόρασει η από το iTunes, ή από δικά μου cd, γυρίζω σπιτι μεσημέρι, θα κάνω τις εργασίες μου στο pc μου που έχω windows 7 αγορασμένα, στα office μου που έχω αγοράσει, και επειδή είμαι και σε σχολή έργων υποδομής, θα φτιάξω και κανά σχέδιο στο autocad. Εκανα αρκετό καιρό οικονομίες αλλά τα μάζεψα τα 4.775 €.

Εργασίες και σχέδια τα βαζω στο winrar. Αγορασμένο φυσικα. Ισως δώ κανένα επεισόδιο dexter αργότερα για διάλειμμα, την καινούργια σαιζόν ε, έχω ξαδερφό στην Αμερική και του πληρώνω καλωδιακή, CBS για να μου τα γράφει και να μου τα στέλνει.

Αργότερα ίσως ασχοληθώ λίγο με το χόμπι μου.. Τη φωτογραφία.. Ε επειδή θέλω να ειναι καλές οι φωτό, μετά ίσως τις ρετουσάρω λίγο στο Photoshop που αγορασα.. Εντάξει τα μαζεψα ευκολα σε σχεση με το autocad. 700 €..

Το βράδυ ίσως δώ καμμιά ταινία, έχω αγοράσει αρκετά bluray, αλλά άλλες φορές νοικιάζω κιόλας. Οχι κάθε βράδυ όμως. Καμμιά φορά βλέπω και game of thrones, ναι πληρώνω και το HBO στον ξάδερφό που είπαμε. Αν εχω χρονο καμμια φορά ίσως δω και NBA. Έχω αγορασει ολη τη season στν εφαρμογη NBA Gametime στο ipad 140€ νομίζω.. Γενικά ,πάνω κάτω έτσι περνάει ο καιρός. Σίγουρα κάνω κ αλλά, που τώρα ξεχνάω. Μη σας κουράζω άλλο. Η πειρατεία πρέπει να πεθάνει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1,111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/01/2013 - 01:18

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, η πειρατεία πρέπει να εξαλειφθεί.. Εγώ προσωπικά την απεχθάνομαι.

Βρήκα λίγο χρόνο τώρα το βράδυ και είπα να γράψω. ´Ολη η βδομάδα μου ήταν "γεμάτη".
Τα πρωινά που πηγαίνω στη σχολή ακούω μουσική, που έχω αγόρασει η από το iTunes, ή από δικά μου cd, γυρίζω σπιτι μεσημέρι, θα κάνω τις εργασίες μου στο pc μου που έχω windows 7 αγορασμένα, στα office μου που έχω αγοράσει, και επειδή είμαι και σε σχολή έργων υποδομής, θα φτιάξω και κανά σχέδιο στο autocad. Εκανα αρκετό καιρό οικονομίες αλλά τα μάζεψα τα 4.775 €.

Εργασίες και σχέδια τα βαζω στο winrar. Αγορασμένο φυσικα. Ισως δώ κανένα επεισόδιο dexter αργότερα για διάλειμμα, την καινούργια σαιζόν ε, έχω ξαδερφό στην Αμερική και του πληρώνω καλωδιακή, CBS για να μου τα γράφει και να μου τα στέλνει.

Αργότερα ίσως ασχοληθώ λίγο με το χόμπι μου.. Τη φωτογραφία.. Ε επειδή θέλω να ειναι καλές οι φωτό, μετά ίσως τις ρετουσάρω λίγο στο Photoshop που αγορασα.. Εντάξει τα μαζεψα ευκολα σε σχεση με το autocad. 700 €..

Το βράδυ ίσως δώ καμμιά ταινία, έχω αγοράσει αρκετά bluray, αλλά άλλες φορές νοικιάζω κιόλας. Οχι κάθε βράδυ όμως. Καμμιά φορά βλέπω και game of thrones, ναι πληρώνω και το HBO στον ξάδερφό που είπαμε. Αν εχω χρονο καμμια φορά ίσως δω και NBA. Έχω αγορασει ολη τη season στν εφαρμογη NBA Gametime στο ipad 140€ νομίζω.. Γενικά ,πάνω κάτω έτσι περνάει ο καιρός. Σίγουρα κάνω κ αλλά, που τώρα ξεχνάω. Μη σας κουράζω άλλο. Η πειρατεία πρέπει να πεθάνει.

Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι πλουσιόπαιδα να σπαταλάμε έτσι τα λεφτά λες και είναι ηλιόσποροι... Αν εσύ θες να τα δίνεις μεγιά σου με χαρά σου και συγχαρητήρια γιατί αν δεν υπήρχαν και κάποιοι όπως εσύ προφανώς δεν θα υπήρχε πειρατία καθώς δεν θα υπήρχε τίποτα. Άρα εμείς τα κορόιδα οι πειρατές σου χρωστάμε γιατί πληρώνεις ενώ εμείς τα παίρνουμε τζάμπα ;)
Υ.Γ Για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι τελείως τζαμπατζής αλλά το παραδέχομαι ταινίες και μουσική δεν έχω αγοράσει και ούτε πρόκειται να αγοράσω ποτέ. Βιντεοπαιχνίδια στο XBOX και στο PC καθώς και περίπου το 20% των εφαρμογών μου στο iPad, iPhone είναι αγορασμένες.

#318   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1,095 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/01/2013 - 01:43

Βασικά εγώ σου έκανα like γιατί πιστεύω ότι κάνεις πλάκα τώρα έτσι;;;

#319   plakal

plakal

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:plakal23

Δημοσίευση 05/01/2013 - 01:46

Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι πλουσιόπαιδα να σπαταλάμε έτσι τα λεφτά λες και είναι ηλιόσποροι... Αν εσύ θες να τα δίνεις μεγιά σου με χαρά σου και συγχαρητήρια γιατί αν δεν υπήρχαν και κάποιοι όπως εσύ προφανώς δεν θα υπήρχε πειρατία καθώς δεν θα υπήρχε τίποτα. Άρα εμείς τα κορόιδα οι πειρατές σου χρωστάμε γιατί πληρώνεις ενώ εμείς τα παίρνουμε τζάμπα ;)
Υ.Γ Για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι τελείως τζαμπατζής αλλά το παραδέχομαι ταινίες και μουσική δεν έχω αγοράσει και ούτε πρόκειται να αγοράσω ποτέ. Βιντεοπαιχνίδια στο XBOX και στο PC καθώς και περίπου το 20% των εφαρμογών μου στο iPad, iPhone είναι αγορασμένες.

Πιστεύω οτι δεν καταλαβες το ύφος του ποστ μου!! αν δεν το καταλαβες, πιστευεις θα εδινα 5000 χιλιαρικα για να παρω το autocad κλπ?? :P :P

Hackertom φυσικά και κάνω πλακα :). Αλλιως σε φαντάζομαι να τραβαγες τα μαλλιά σου!!!

#320   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1,095 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/01/2013 - 01:59

Πιστεύω οτι δεν καταλαβες το ύφος του ποστ μου!! αν δεν το καταλαβες, πιστευεις θα εδινα 5000 χιλιαρικα για να παρω το autocad κλπ?? :P :P

Hackertom φυσικά και κάνω πλακα :). Αλλιως σε φαντάζομαι να τραβαγες τα μαλλιά σου!!!

Διάβασα το post του @Magneto και λέω λες να μην κατάλαβα εγώ καλά... Υπάρχει τέτοιος άνθρωπος στον πλανήτη και τον ανακάλυψα στο iphonehellas... ( καταλαβαίνεις την συγκίνηση μου )

#321   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1,111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/01/2013 - 02:08

χαχαχα έλεος τραβουσα τα μαλλιά της κεφαλής μου γιατι το πες με αληθοφανεια!!!

#322   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1,106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 05/01/2013 - 02:09

Εγω παντως βοηθαω καργα τον ιπα-ΠΛΑΝΗΤΗ να σωθει! Full uploading...φιλια στο ινσταλους

#323   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1,117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 05/01/2013 - 02:28

Τα ανεβάζεις ως iANGELgr ??

#324   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1,106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 05/01/2013 - 02:39

Τα ανεβάζεις ως iANGELgr ??

:D :P

#325   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 05/01/2013 - 02:53

Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν έχουν θέση στο θέμα. Ένας λόγος που υπάρχουν τα pm είναι και αυτός.

Για να μην υπάρξουν κυρώσεις παρακάλειστε να σταματήσετε.

εεε... ξέρεις δεν ειναι καμία προσωπική αντιπαράθεση..... 100 ατομα είναι στη συζήτηση αν βλέπεις

Τελευταία επεξεργασία από: alexdel, 05/01/2013 - 02:54.

#326   gtferrari

gtferrari

iPH Enthousiast

• 388 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 05/01/2013 - 03:51

Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν έχουν θέση στο θέμα. Ένας λόγος που υπάρχουν τα pm είναι και αυτός.

Για να μην υπάρξουν κυρώσεις παρακάλειστε να σταματήσετε.

Κανένας δεν νομίζω να έχει προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν. Συζήτηση κάνουμε και για αυτό δεν πρέπει να κατηγορούν μερικοί κάποιους ενώ κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα! Όλοι έχουν την πέτρα στο χέρι να πετάξουν στους πειρατές αλλά κανένας δεν είναι "καθαρός" για να μπορέσει να πετάξει την πρώτη πέτρα!
Και όπως είπε και κάποιος από εδώ γιατί να ασχολούνται με τους πειρατές αφού είναι το 10% μόνο που έχουν πειραγμένες συσκευές. Πολύ μικρό ποσοστό για να έχουν προβλήματα.

Τελευταία επεξεργασία από: gtferrari, 05/01/2013 - 03:52.

#327   madbilly69

madbilly69

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 05/01/2013 - 05:13

Δεκτή η γνώμη σ καλα τα λες για πες μου ομως τι δουλεια κανεις και δίνεις 6000 χιλιαρικα σε εφαρμογές μονο συν τις συσκευές ,

Εγω οτι εχουν φρει το κατέβα ζω οτι δε ειναι φρει κ το εχω ανάγκη θα το πάρω ή θα βρω κατι φρει παρεμφερή αυτά για τα κινητά οσο για το πς ναι εχω γνήσια τα home edition windows 7 alla goustaro ta ultimate που ειναι το ιδιο σχεδόν συν πιο πολλα καλουδια , για Linux θα πλήρωνα αλλα τον βασιλακη πύλες δε θα του λείψουν , αγοράζω τούμπανο λάπτοπ και μου εχει τα home edition έλεος αυτο το μάνατζμεντ τους το ύπουλο .

Ευχαριστω ρε Γιώργο που μ ανοίξες τα ματιά :) σορρυ

Τελευταία επεξεργασία από: madbilly69, 05/01/2013 - 05:21.

#328   Georgios1987

Georgios1987

iPH Enthousiast

• 562 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2013 - 05:15

Δεκτή η γνώμη σ καλα τα λες για πες μου ομως τι δουλεια κανεις και δίνεις 6000 χιλιαρικα σε εφαρμογές μονο συν τις συσκευές ,

Εγω οτι εχουν φρει το κατέβα ζω οτι δε ειναι φρει κ το εχω ανάγκη θα το πάρω ή θα βρω κατι φρει παρεμφερή αυτά για τα κινητά οσο για το πς ναι εχω γνήσια τα home edition windows 7 alla goustaro ta ultimate που ειναι το ιδιο σχεδόν συν πιο πολλα καλουδια , για Linux θα πλήρωνα αλλα τον βασιλακη πύλες δε θα του λείψουν , αγοράζω τούμπανο λάπτοπ και μου εχει τα home edition έλεος αυτο το μάνατζμεντ τους το ύπουλο .

Μια σελιδα πισω.

#329   fjaris

fjaris

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2013 - 12:17

τελικα ρε παιδια τι να χρησιμοποιησουμε μεχρι να βρεθει κατι ποιο αξιοπιστο; το V ή το αλλο κινεζικο;

#330   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 05/01/2013 - 12:22

τελικα ρε παιδια τι να χρησιμοποιησουμε μεχρι να βρεθει κατι ποιο αξιοπιστο; το V ή το αλλο κινεζικο;

Να χρησιμοποιησεις το μισθό σου και οχι τον μισθο των άλλων ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες