BYE BYE TO INSTALLOUS
Δημοσίευση 05/01/2013 - 14:11
Το λέω διότι παίρνεις ένα κινητό τηλέφωνο που καλώς η κακώς έχει ένα σκασμό λεφτά και σκέφτεστε το 100άρικο στην μέγιστη των περιπτώσεων που θα δώσετε για να το εξοπλίσετε με τις
εφαρμογές που θέλετε.
Δεν το παίζω ηθικολόγος ούτε άγιος και έχω σπασμένα προγράμματα στον υπολογιστή μου (ειλικρινά προσπαθώ όσο γίνεται η να τα αγοράζω η να πάω σε free λύσεις).
Αλλά όταν κάποιος έχει iPhone από το 2009 ας πούμε να έχει δώσει και 100 - 150 ευρώ για εφαρμογές που θα του κάνουν την ζωή του πιο εύκολη, θα έχει συνεχή υποστήριξη και στην τελική να
νιώθει και όμορφα που τα έχει αγοράσει, δεν νομίζω ότι είναι τραγικό το ποσό.
Ad
Δημοσίευση 05/01/2013 - 14:14
Για μερικούς είναι για άλλους όχι. Εγώ έχω αγοράσει 5-6 εφαρμογές στο κινητό μου γιατί πιστεύω αξίζουν τα λεφτά τους. Το να δώσω 5 € για κάτι ανούσιο ε όχι δε το κάνω. Εκεί που πληρώνω συνέχεια είναι στις εφαρμογές του cydia όπως FolderEnhancer, zephyr, intelliscreenx και άλλες 4-5 που πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους.Ρε παιδιά θέλετε να μου πείτε όλοι εσείς που κατεβάζετε τα σπασμένα ποιες εφαρμογές από αυτές χρησιμοποιείται καθημερινά
Το λέω διότι παίρνεις ένα κινητό τηλέφωνο που καλώς η κακώς έχει ένα σκασμό λεφτά και σκέφτεστε το 100άρικο στην μέγιστη των περιπτώσεων που θα δώσετε για να το εξοπλίσετε με τις
εφαρμογές που θέλετε.
Δεν το παίζω ηθικολόγος ούτε άγιος και έχω σπασμένα προγράμματα στον υπολογιστή μου (ειλικρινά προσπαθώ όσο γίνεται η να τα αγοράζω η να πάω σε free λύσεις).
Αλλά όταν κάποιος έχει iPhone από το 2009 ας πούμε να έχει δώσει και 100 - 150 ευρώ για εφαρμογές που θα του κάνουν την ζωή του πιο εύκολη, θα έχει συνεχή υποστήριξη και στην τελική να
νιώθει και όμορφα που τα έχει αγοράσει, δεν νομίζω ότι είναι τραγικό το ποσό.
Υ.Γ για να μην απαντάω σε 2-3 άτομα το ίδιο πράγμα αν οι εταιρίες θέλανε να εξαλείψουν τη πειρατεία θα το κάνανε να είστε σίγουροι για αυτό.
Δημοσίευση 05/01/2013 - 14:16
Για μερικούς είναι για άλλους όχι. Εγώ έχω αγοράσει 5-6 εφαρμογές στο κινητό μου γιατί πιστεύω αξίζουν τα λεφτά τους. Το να δώσω 5 € για κάτι ανούσιο ε όχι δε το κάνω. Εκεί που πληρώνω συνέχεια είναι στις εφαρμογές του cydia όπως FolderEnhancer, zephyr, intelliscreenx και άλλες 4-5 που πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους.
Υ.Γ για να μην απαντάω σε 2-3 άτομα το ίδιο πράγμα αν οι εταιρίες θέλανε να εξαλείψουν τη πειρατεία θα το κάνανε να είστε σίγουροι για αυτό.
Αμ μπράβο, στα λόγια μου έρχεσαι. Πάνω από 10 εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ καθημερινά. Κι αυτό που ανέβασε το budget ήταν το Navigon.
Δημοσίευση 05/01/2013 - 14:29
Υ.Γ Ο κινεζος εχει και wishlist για να σας "σπασει" εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο database του. Επισης εχει στα σκαρια αγγλικο installer(για να μη βλεπετε κινεζικα και νομιζετε πως σας καταδιωκει ο Εωσφορος).
Δημοσίευση 05/01/2013 - 14:37
Το αρχικό post δεν είναι για το κινέζικο, αλλά για το οτι έκλεισε το installous. Το λεει και στον τιτλο.Ειρηνη υμιν παιδια. Σημερα πηρε φωτια το συγκεκριμενο post. Δεν μπορω να πω πως δεν το απολαμβανω αλλα ειναι τελειως ανουσιο. Εφοσον το αρχικο post ειναι για το Κινεζο, οι ηθικολογοι ας κινηθουν νομικα κι ας αφησουν το κυρηγμα κατα μερους. Με αλλα λογια, ας μη ξεφευγουμε απ το θεμα ...
Υ.Γ Ο κινεζος εχει και wishlist για να σας "σπασει" εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο database του. Επισης εχει στα σκαρια αγγλικο installer(για να μη βλεπετε κινεζικα και νομιζετε πως σας καταδιωκει ο Εωσφορος).
Δημοσίευση 05/01/2013 - 19:22
Δημοσίευση 05/01/2013 - 22:26
Ποιο ακριβως?Είναι μόνο για windows ; Στο Mac μου δεν βρίσκω πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση .
Δημοσίευση 05/01/2013 - 22:31
Φιλικα.
Δημοσίευση 05/01/2013 - 23:23
Ποιο ακριβως?
To Kuaiyong . Εντέλει κατέβασα ένα app στo pc μου, το αντέγραψα στο mac, τε έτρεξα αλλά μου είπε ότι δεν το έχω αγορασμένο εγώ, να τονίσω ότι προσπάθησα να το βάλω σε ipad χωρίς jb.
Δημοσίευση 06/01/2013 - 00:15
Δημοσίευση 06/01/2013 - 00:41
Εξακολουθούν να λένε διάφοροι ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό?Λοιπόν από την στιγμή που προσπάθησα να τρέξω το app μου εμφανίστηκε στο mac στα κοινόχρηστα ότι προσπαθεί να συνδεθεί με εμένα ένα "deves-pc"
Δημοσίευση 06/01/2013 - 00:58
Δυστυχώς όλα είχαν την ίδια κατάληξη γιατί κάποιοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν ένα επίπεδο...
Δημοσίευση 06/01/2013 - 03:02
Και μετα η ίδια ιστορία με τη πρώτη ευκαιρία. Πληρώνω δεν πληρώνω εφαρμογές-μα κρατάς μια συσκευή στα χέρια σου των 700 ευρω και δεν έχεις 1 ευρω να αγοράσεις μια εφαρμογή-μα αφου υπάρχει κρακαρισμενη γιατι να πετάξω χρήματα .. Κτλ κτλ κτλ!!!
Ας κλειδώσει και αυτο...
Δημοσίευση 06/01/2013 - 10:08
Δεν είναι αυτό φίλε...Είναι οτι άνοιξε ένα τοπικ με εντελως πληροφοριακό χαρακτήρα και πήγε τελείως άλλου. Αυτό έγινε γιατί οι περισσότεροι εδω πέρα κάνετε Jb για τα Cracked apps ....Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κανέναν διακαίωμα του να κάνει ότι γουστάρει και είναι και απόλυτα σεβαστό. Μόλις χθές εδω μέσα διάβασα και μακάρι να θυμόμουν σε ποιο τοπικ για να σου δείξω το quote να λέει ένα παιδί "Και τότε γιατί να κάνω Jb αφού έκλεισε το Installus υπάρχει άλλος λόγος "vasili αν και διαφωνω που εσβησες τοσα σχολια, καλυτερα κλεισε τελειως το τοπικ να ληξει το θεμα... τρωγομαστε σαν τα κοκορια επειδη πολυ απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις και επειδη κανενας μας δεν εχει μαθει να κανει ενα σωστο διαλογο...
φιλικα
fj
Aυτό διαφωνεί με την γενικότερη φιλοσοφία του jailbreak γι αυτό έγινε και ο χαμός ...Εγώ δεν θέλω να το παίξω Ιππότης και υπερασπιστής των Dev's, απλά με το που έκλεισε το Installus άνοιξαν 200 καινούρια account που ασχολήθηκαν μόνο με αυτό...
Να σται καλά όλοι παδιά. Καλημέρες
Τελευταία επεξεργασία από: Manousos1994, 06/01/2013 - 10:09
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες