Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 13 ψήφοι

BYE BYE TO INSTALLOUS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
458 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/01/2013 - 14:11

Ρε παιδιά θέλετε να μου πείτε όλοι εσείς που κατεβάζετε τα σπασμένα ποιες εφαρμογές από αυτές χρησιμοποιείται καθημερινά???

Το λέω διότι παίρνεις ένα κινητό τηλέφωνο που καλώς η κακώς έχει ένα σκασμό λεφτά και σκέφτεστε το 100άρικο στην μέγιστη των περιπτώσεων που θα δώσετε για να το εξοπλίσετε με τις

εφαρμογές που θέλετε.

Δεν το παίζω ηθικολόγος ούτε άγιος και έχω σπασμένα προγράμματα στον υπολογιστή μου (ειλικρινά προσπαθώ όσο γίνεται η να τα αγοράζω η να πάω σε free λύσεις).

Αλλά όταν κάποιος έχει iPhone από το 2009 ας πούμε να έχει δώσει και 100 - 150 ευρώ για εφαρμογές που θα του κάνουν την ζωή του πιο εύκολη, θα έχει συνεχή υποστήριξη και στην τελική να

νιώθει και όμορφα που τα έχει αγοράσει, δεν νομίζω ότι είναι τραγικό το ποσό.
Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/01/2013 - 14:14

Ρε παιδιά θέλετε να μου πείτε όλοι εσείς που κατεβάζετε τα σπασμένα ποιες εφαρμογές από αυτές χρησιμοποιείται καθημερινά :huh:

Το λέω διότι παίρνεις ένα κινητό τηλέφωνο που καλώς η κακώς έχει ένα σκασμό λεφτά και σκέφτεστε το 100άρικο στην μέγιστη των περιπτώσεων που θα δώσετε για να το εξοπλίσετε με τις

εφαρμογές που θέλετε.

Δεν το παίζω ηθικολόγος ούτε άγιος και έχω σπασμένα προγράμματα στον υπολογιστή μου (ειλικρινά προσπαθώ όσο γίνεται η να τα αγοράζω η να πάω σε free λύσεις).

Αλλά όταν κάποιος έχει iPhone από το 2009 ας πούμε να έχει δώσει και 100 - 150 ευρώ για εφαρμογές που θα του κάνουν την ζωή του πιο εύκολη, θα έχει συνεχή υποστήριξη και στην τελική να

νιώθει και όμορφα που τα έχει αγοράσει, δεν νομίζω ότι είναι τραγικό το ποσό.

Για μερικούς είναι για άλλους όχι. Εγώ έχω αγοράσει 5-6 εφαρμογές στο κινητό μου γιατί πιστεύω αξίζουν τα λεφτά τους. Το να δώσω 5 € για κάτι ανούσιο ε όχι δε το κάνω. Εκεί που πληρώνω συνέχεια είναι στις εφαρμογές του cydia όπως FolderEnhancer, zephyr, intelliscreenx και άλλες 4-5 που πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους.

Υ.Γ για να μην απαντάω σε 2-3 άτομα το ίδιο πράγμα αν οι εταιρίες θέλανε να εξαλείψουν τη πειρατεία θα το κάνανε να είστε σίγουροι για αυτό.

#378   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 05/01/2013 - 14:16

Για μερικούς είναι για άλλους όχι. Εγώ έχω αγοράσει 5-6 εφαρμογές στο κινητό μου γιατί πιστεύω αξίζουν τα λεφτά τους. Το να δώσω 5 € για κάτι ανούσιο ε όχι δε το κάνω. Εκεί που πληρώνω συνέχεια είναι στις εφαρμογές του cydia όπως FolderEnhancer, zephyr, intelliscreenx και άλλες 4-5 που πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους.

Υ.Γ για να μην απαντάω σε 2-3 άτομα το ίδιο πράγμα αν οι εταιρίες θέλανε να εξαλείψουν τη πειρατεία θα το κάνανε να είστε σίγουροι για αυτό.

Αμ μπράβο, στα λόγια μου έρχεσαι. Πάνω από 10 εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ καθημερινά. Κι αυτό που ανέβασε το budget ήταν το Navigon.
Once You Go Mac You Never Go Back

#379   elefunk

elefunk

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 05/01/2013 - 14:29

Ειρηνη υμιν παιδια. Σημερα πηρε φωτια το συγκεκριμενο post. Δεν μπορω να πω πως δεν το απολαμβανω αλλα ειναι τελειως ανουσιο. Εφοσον το αρχικο post ειναι για το Κινεζο, οι ηθικολογοι ας κινηθουν νομικα κι ας αφησουν το κυρηγμα κατα μερους. Με αλλα λογια, ας μη ξεφευγουμε απ το θεμα ...

Υ.Γ Ο κινεζος εχει και wishlist για να σας "σπασει" εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο database του. Επισης εχει στα σκαρια αγγλικο installer(για να μη βλεπετε κινεζικα και νομιζετε πως σας καταδιωκει ο Εωσφορος).

#380   alexdel

alexdel

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 05/01/2013 - 14:37

Ειρηνη υμιν παιδια. Σημερα πηρε φωτια το συγκεκριμενο post. Δεν μπορω να πω πως δεν το απολαμβανω αλλα ειναι τελειως ανουσιο. Εφοσον το αρχικο post ειναι για το Κινεζο, οι ηθικολογοι ας κινηθουν νομικα κι ας αφησουν το κυρηγμα κατα μερους. Με αλλα λογια, ας μη ξεφευγουμε απ το θεμα ...

Υ.Γ Ο κινεζος εχει και wishlist για να σας "σπασει" εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο database του. Επισης εχει στα σκαρια αγγλικο installer(για να μη βλεπετε κινεζικα και νομιζετε πως σας καταδιωκει ο Εωσφορος).

Το αρχικό post δεν είναι για το κινέζικο, αλλά για το οτι έκλεισε το installous. Το λεει και στον τιτλο.

#381   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 05/01/2013 - 19:22

Είναι μόνο για windows ; Στο Mac μου δεν βρίσκω πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση .

#382   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1.106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 05/01/2013 - 22:26

Είναι μόνο για windows ; Στο Mac μου δεν βρίσκω πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση .

Ποιο ακριβως?

#383   greed

greed

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 05/01/2013 - 22:31

Καλησπερα, καλη χρονια και ολλας, βρε παιδια δεν το εχετε βαρεθει το θεμα με το instalous και να κρητικαρετε τους αλλους αν το χρησιμοποιηουν ? δηλαδη πειρατεια για τον κοπο τον dev σας πηραζει μονο στα iphone ? στα pc's σας οτι εχετε εγκαταστημενω η κατεβασμενο ειναι πληρωμενα ? ελεος δηλαδη, καλη η αποψη του καθενος αλλα εχει και ορια.

Φιλικα.

#384   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2013 - 23:23

Ποιο ακριβως?

To Kuaiyong . Εντέλει κατέβασα ένα app στo pc μου, το αντέγραψα στο mac, τε έτρεξα αλλά μου είπε ότι δεν το έχω αγορασμένο εγώ, να τονίσω ότι προσπάθησα να το βάλω σε ipad χωρίς jb.

#385   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 00:15

Λοιπόν από την στιγμή που προσπάθησα να τρέξω το app μου εμφανίστηκε στο mac στα κοινόχρηστα ότι προσπαθεί να συνδεθεί με εμένα ένα "deves-pc"

#386   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 06/01/2013 - 00:41

Λοιπόν από την στιγμή που προσπάθησα να τρέξω το app μου εμφανίστηκε στο mac στα κοινόχρηστα ότι προσπαθεί να συνδεθεί με εμένα ένα "deves-pc"

Εξακολουθούν να λένε διάφοροι ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό?

#387   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 06/01/2013 - 00:58

Έχουν ανοίξει ΠΑΡΑ πολλά τόπικ σχετικά με την πειρατεία και με τη συμμετοχή developers μέσα στα χρόνια...

Δυστυχώς όλα είχαν την ίδια κατάληξη γιατί κάποιοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν ένα επίπεδο...

#388   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 06/01/2013 - 02:27

Παρακαλώ πολύ να λείπουν οι προσωπικές επιθέσεις και οι ειρωνικοί χαρακτηρισμοί.

Stay on topic
Behind the Scenes...

#389   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/01/2013 - 03:02

20 σελίδες για ένα installous που υπάρχουν αλλα τουλάχιστον 2-3 εξίσου αξιόλογα στο cydia...
Και μετα η ίδια ιστορία με τη πρώτη ευκαιρία. Πληρώνω δεν πληρώνω εφαρμογές-μα κρατάς μια συσκευή στα χέρια σου των 700 ευρω και δεν έχεις 1 ευρω να αγοράσεις μια εφαρμογή-μα αφου υπάρχει κρακαρισμενη γιατι να πετάξω χρήματα .. Κτλ κτλ κτλ!!!
Ας κλειδώσει και αυτο...

#390   Manousos1994

Manousos1994

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2013 - 10:08

vasili αν και διαφωνω που εσβησες τοσα σχολια, καλυτερα κλεισε τελειως το τοπικ να ληξει το θεμα... τρωγομαστε σαν τα κοκορια επειδη πολυ απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις και επειδη κανενας μας δεν εχει μαθει να κανει ενα σωστο διαλογο...
φιλικα
fj

Δεν είναι αυτό φίλε...Είναι οτι άνοιξε ένα τοπικ με εντελως πληροφοριακό χαρακτήρα και πήγε τελείως άλλου. Αυτό έγινε γιατί οι περισσότεροι εδω πέρα κάνετε Jb για τα Cracked apps ....Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κανέναν διακαίωμα του να κάνει ότι γουστάρει και είναι και απόλυτα σεβαστό. ​ Μόλις χθές εδω μέσα διάβασα και μακάρι να θυμόμουν σε ποιο τοπικ για να σου δείξω το quote να λέει ένα παιδί "Και τότε γιατί να κάνω Jb αφού έκλεισε το Installus υπάρχει άλλος λόγος :huh:"
Aυτό διαφωνεί με την γενικότερη φιλοσοφία του jailbreak γι αυτό έγινε και ο χαμός ...Εγώ δεν θέλω να το παίξω Ιππότης και υπερασπιστής των Dev's, απλά με το που έκλεισε το Installus άνοιξαν 200 καινούρια account που ασχολήθηκαν μόνο με αυτό...
Να σται καλά όλοι παδιά. Καλημέρες

Τελευταία επεξεργασία από: Manousos1994, 06/01/2013 - 10:09

Το πτυχίο μου αντί για βαθμό θα γράφει "Επιτέλους" !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες