Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 13 ψήφοι

BYE BYE TO INSTALLOUS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
458 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   MasterakoS

MasterakoS

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/01/2013 - 13:57

Να πω και εγώ την γνώμη μου αναφέροντας κάτι σημαντικό που κανείς δεν είπε. Ως προγραμματιστής συμφωνώ απόλυτα με την πειρατεία εις βάρος της apple. Μην αρχίσετε τώρα τις ιστορίες με τα σεντόνια κώδικα κ.τ.λ.π. (Γράψατε πολλά σεντόνια οι προγραμματιστές του thread και είστε πολλοί καλοί. Μάθατε επίσης μια φράση και την λέτε. Για πείτε μου σεντονάδες σπάσατε σ'αυτά τα σεντόνια ποτέ το κεφάλι σας πάνω σε νευρωνικά δίκτυα και γενετικούς αλγορίθμους; Ή βρήκατε τις συναρτήσεις στην " . " και τις κοπανάτε αβέρτα; ). Και συμφωνώ απόλυτα διότι είναι επιεικώς σιχαμένο και αισχρό να σε αναγκάζουν να αγοράσεις macbook imac δεν ξέρω πως λέγονται αυτές οι συσκευές τους για να προγραμματίσεις για i-phone παράδειγμα. Και μην αρχίσετε τις ιστορίες με τα τζαμπατζηλίκια ! Αν κάποιος δεν έχει να πετάξει 400-500 ευρώ στα σκουπίδια αγοράζοντας αυτά τα imac macbook διότι απ'τα 1000 τα 500 πάνε στον αέρα δεν σημαίνει ότι δεν είναι ικανός developer να δημιουργήσει καλές και πετυχημένες εφαρμογές για το appstore. Οπότε η λογική της apple αξίζει τις χειρότερες κριτικές και αντιδράσεις ώστε να πάρουν γραμμή και οι developers του appstore με πια εταιρία συνεργάζονται.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/01/2013 - 04:41

Κατι ασχετο αλλα μου ηρθε μολις διαβασα κατι για την ενσωματωση του Notification Center στο λειτουργικο.
Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που εχω "κατεβασει τη κουρτινα" του NC μονο 1 φορα ακριβως στον 1.5 μηνα που εχω το 5 με αποτελεσμα να ξεχασω πως υπαρχει.Μαλλον δεν την εχω εκτιμησει οπως πρεπει.
Επι του θεματος...Installous δεν ειχα βαλει οποτε δεν με στενοχωρει η απωλεια.

#408   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 07/01/2013 - 11:11

Και εγω σε 4s που είχα jb συσκευές είχα κατεβάσει σπασμένα εφαρμογές αλλα σαν demo!πχ GPS ή κάποιο παιχνίδι!τωρα στο 5 οποίες εφαρμογές είχα κατεβάσει σπασμένες κ μου κάνανε είναι πλέον αγορασμενες κ δεν το έχω μετανιώσει καθόλου!δεν πιστεύω εδώ μέσα οτι αν κάποιος απο εσάς έφτιαχνε μια εφαρμογή μετά απο παραααα πολλες ώρες σκέψεις κ δουλειάς θα ήθελε να μην πάρει φραγκο. λόγο των cracked apps!

#409   lookito

lookito

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Twitter:@lsakkatos
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:lookitoJCW

Δημοσίευση 07/01/2013 - 21:31

Update

Kuaiyong announcement

First of all, we would like to thank all Apple users around the world and your support for Kuaiyong.
Statistics have shown that a significant amount of Apple users are Chinese based. However, the fact is that in China, a large number of Apple users are not very familiar with the iTunes system and how to effectively manage it.
In order for Chinese Apple fans to download applications securely, Kuaiyong developed its own method of giving users access to thousands of free apps without having to jailbreak their devices. Kuaiyong offers detailed descriptions of apps, free app download trial, IOS device management and visual and audio file backup system. IOS system backup and recovery features will also be released in the very near future.
Our goal has always been about bringing Chinese Apple users with quick, convenient and pleasant IOS experience. Since the introduce of Kuaiyong, the proportion of jailbreak in China has declined dramatically from 60% to around 30%. Kuaiyong will hold on to this goal in the future and we would like to see more support for Apple as well as Kuaiyong.

Τελευταία επεξεργασία από: Vasilis, 08/01/2013 - 10:12
Διαγραφή link.

#410   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/01/2013 - 21:43

Γεια σου σε Κινέζο :Ρ

#411   UniC

UniC

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 21:56

Εξηγηθηκε !!! Άρα βοηθάει την apple ... Αμάν πια όλοι τον κατακριναμε ...

#412   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 22:12

Εμένα πάντως κάτι δε μου αρέσει...

#413   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1.137 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 22:46

Αρα το jb εξαφανίζεται και κάτι μου λέει οτι δε θα το ξαναδούμε.

#414   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 08/01/2013 - 00:54

πως ακριβως βοηθαει την apple ενα site με παρανομο υλικο??

Οντως κατι ειναι υποπτο... <_<

#415   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2013 - 08:47

Στην διαφήμιση της...

#416   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1.137 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2013 - 10:06

Χωρίς JB δε μπαίνουν σπασμένες εφαρμογές! Αρα έχει άμεση σχέση. Απτη στιγμή που σπάσει τότε θα μπορούν να περάσουν και οι "σπασμένες"!

#417   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 08/01/2013 - 10:30

Το βασικό στο jb είναι οτι έχεις πρόσβαση στον κατάλογο του τηλεφώνου...όλα τα άλλα έρχονται μετά.

#418   Manousos1994

Manousos1994

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 08/01/2013 - 11:10

Παιδιά και έδω φαίνεται οτι δεν διαβάζετε τίποτα και το Jb το κάνετε μόνο για τα Cracked apps...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕXPLOIT.Απλά δεν το έχουν δώσει ακόμα γιατί περιμένουν την 6.1 ωστε να μην το patcharoun την νέα έκδοση και το "κάψουν".....

Αρα το jb εξαφανίζεται και κάτι μου λέει οτι δε θα το ξαναδούμε.

Και για του λόγου το αληθές διαβάστε εδώ να τελειώνουμε....
http://www.iphonehel...ered-jailbreak/

Τελευταία επεξεργασία από: Manousos1994, 08/01/2013 - 11:10

Το πτυχίο μου αντί για βαθμό θα γράφει "Επιτέλους" !!!

#419   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 08/01/2013 - 18:28

Παιδιά εγώ έχω το vshare και μου φαίνεται αρκετά καλό εσείς αυτό έχετε ???

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#420   biller

biller

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2013 - 00:16

Game Over και για τον Κινέζο (Kuaiyong). Τώρα πλέον φιλοξενεί μόνο Free Apps , τα ίδια που βρίσκεις και στο AppStore.

Τελευταία επεξεργασία από: biller, 09/01/2013 - 00:18

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11