Εγώ αναφέρομαι σε δωρεάν εφαρμογές που σημαίνει Jailbreak.
Οι εφαρμογές κάνουν χρήσιμο το Iphone.
Θες δέξου το,θες μην το δεχτείς.
Ζητάς δωρεάν εφαρμογές,αντράκι μου;
Δίνεις άκυρο παράδειγμα και περιμένεις να κάνουμε συζήτηση;
Η ΒΕΝΖΊΝΗ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΌΧΗΜΑ ΝΑ ΚΙΝΕΊΤΑΙ,Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΟΥ IPHONE ΑΝΟΊΓΕΙ ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ.
Οι εφαρμογές δεν ανοίγουν το Iphone,απλά χρησιμοποιούν όλη τη σύγχρονη τεχνολογία του.
Το φίλτρο αέρος,σε μια μηχανή,θα ήταν το σωστό παράδειγμα που θα έδινες για να το συσχετίσεις.
*Γράφε ορθογραφημένα γιατί μου βγήκαν τα μάτια έξω,για να το διαβάσω.
Αυτό κατάλαβες εσύ;Νομίζουμε ότι η Apple μας χρωστάει κ' από πάνω;
Επειδή τρως τα χρήματα των γονέων σου έχεις τέτοια άποψη.Αν πλήρωνες σαν το σκασμένο για να αγοράσεις τέτοιο κινητό με τα περισσότερα στο Φ.Π.Α και τα υπόλοιπα στην Apple και να έχεις 1 χρόνο εγγύηση χωρίς απαιτήσεις,τότε δεν θα έγραφες τέτοια χαζή απάντηση.
Γι' αυτό δεν πάμε μπροστά σαν χώρα.
Μου αρέσει π μ απαντας σαν να με γνωρίζεις. Ωστε τρώω τα λεφτά των γονέων μου? εσύ ή είσαι παντελώς καθυστερημενος ή παντελώς αμορφωτος. Πρώτον είμαι 33 και δουλεύω από τα 14 μου και αυτή τη στιγμή δουλεύω στη Νότια Αφρική ενώ οι γονείς μου, η μητέρα μου για την ακρίβεια διότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει από τα επτά μου, ζει στην Ελλάδα. Παρεμπιπτόντως, είμαι μεταδιδακτορικος ερευνητής με πτυχίο, δυο μεταπτυχιακά και διδακτορικό. Πάμε τώρα παρακάτω, που λύσαμε το προσωπικό ζήτημα. Μήπως ήρθε η apple στο σπίτι σου, σε υποχρέωσε να χρεωθεις τόσα χρήματα και τώρα σκουζεις για τις εφαρμογές? είμαι κάτοχος iMac, MacBook, iPad Kai iPhone. Και για κακή σου τύχη, τα αγόρασα και τα συντηρω μόνος μου. Αν δεν μπορείς εσύ γιατί είσαι άνεργος, παιδί του μπαμπά ή εντελώς ανειδικευτος ή αρκετά κότα να φύγεις για το εξωτερικό και να φτιάξεις τη ζωή σου ώστε να αντέχει η τσέπη σου, τότε πάρε άλλο κινητό. Η επιλογή μιας αγοράς δεν σημαίνει ότι η εταιρία σου χρωστάει και από πάνω. Αυτά, και την επόμενη φορά που θα μ απαντήσεις, φρόντισε να σεβαστεις τόσο την ηλικία μου όσο και τη συζήτηση. Σε χαιρετώ.