BYE BYE TO INSTALLOUS
Δημοσίευση 31/12/2012 - 01:56
Ad
Δημοσίευση 31/12/2012 - 01:57
Σέβομαι τις απόψεις κάθε χρήστη που είναι κατα της πειρατείας αλλα με όρους δώσε μου κινητά να μην επιλέξω την εύκολη λύση.
Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:01
Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:04
Ξαναλέω, γι αυτό υπάρχουν τα reviews και τα ratings.Η λύση για κάθε installus κατα την γνώμη μου είναι απλή trial σε οποιαδήποτε εφαρμογή 15 ή 30 ημερών μετα απο αυτο το χρονικό διάστημα ή η εφαρμογη να κλειδώνει ή να απεγκαθησταται αυτόματα και οποίος του αρέσει ας την αγοράσει. Δεν μπορείς όμως πχ να σ αρέσει το bowling και να έχει 20 εφαρμογές για bowling καινα πρέπει να μυρισεις τα δάχτυλα σου να δεις ποια αξίζει και ποια είναι πατάτα πριν την αγοράσεις.
Σέβομαι τις απόψεις κάθε χρήστη που είναι κατα της πειρατείας αλλα με όρους δώσε μου κινητά να μην επιλέξω την εύκολη λύση.
Τελευταία επεξεργασία από: magnett, 31/12/2012 - 02:05
Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:06
σοβαρα?Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι δημιουργοί του installous το γύρισαν στο android !!
Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:06
Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:10
καλα αυτο δεν ισχυει παντα. ειδικα οταν ειναι πανω απο 3 αστερακι δε βλεπεισ καν τι γινεται. και ασ μη μιλησω για τα reviews... o κοσμος γενικα θελει ολα να γινονται καπως γρηγορα. δε θα κανω ολοκληρη μελετη για μια εφαρμογη. διαβαζεις περιγραφη βλεπεις εικονες και προχωρας, αντε και να διαβασεις και τα τελευταια reviews αλλα παντα πεφτεις σε παγιδες.Ξαναλέω, γι αυτό υπάρχουν τα reviews και τα ratings.
οποτε ηταν καλη η λυση του installous για μενα προσωπικα αφου δε γινεται ουτε το trial ουτε ενα δειγμα της full εφαρμογης για Χ μερες.
Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:16
Εάν θεωρείς χαμένο χρονο να κανείς ταπ στα reviews και να διαβάσεις δυο, τρία, φαντασου πως νιώθει ο δημιουργός που του κλέβουν τον κόπο και τον χρόνο που αφιέρωσε για να φτιάξει μια Εφαρμογη...καλα αυτο δεν ισχυει παντα. ειδικα οταν ειναι πανω απο 3 αστερακι δε βλεπεισ καν τι γινεται. και ασ μη μιλησω για τα reviews... o κοσμος γενικα θελει ολα να γινονται καπως γρηγορα. δε θα κανω ολοκληρη μελετη για μια εφαρμογη. διαβαζεις περιγραφη βλεπεις εικονες και προχωρας, αντε και να διαβασεις και τα τελευταια reviews αλλα παντα πεφτεις σε παγιδες.
οποτε ηταν καλη η λυση του installous για μενα προσωπικα αφου δε γινεται ουτε το trial ουτε ενα δειγμα της full εφαρμογης για Χ μερες.
Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:22
Εάν θεωρείς χαμένο χρονο να κανείς ταπ στα reviews και να διαβάσεις δυο, τρία, φαντασου πως νιώθει ο δημιουργός που του κλέβουν τον κόπο και τον χρόνο που αφιέρωσε για να φτιάξει μια Εφαρμογη...
μα αυτο λεω..με ενα δυο reviews ειδικα σε μια νεα εφαρμογη δε θα καταλαβεις και πολλα. τα πιο πολλα ειναι ωραια σχολια γιατι οι περισσοτεροι τσιμπανε προμος. εδω φαντασου εχω κατεβασει εφαρμογη απο το ινσταλους και αμεσως την εχω σβησει. ουτε για σπασμενη δεν εκανε. και μιλαμε για ποσα 30-50 ευρω. για φαντασου να τα ειχα πληρωσει. ουτε επιστροφη χρηματων στο 7ημερο δεν γινεται.
Μπορείς να δεις και παρουσιάσεις σε Youtube που οι περισσότερες πλέον έχουν, εικόνες κτλ..Αν τη βάλεις σπασμένη μετά δύσκολα θα τη σβήσεις για να την αγοράσεις αν σ αρέσει τελικά..#fact
καλα για μενα δεν ισχυει αυτο. αν οντως αξιζει την αγοραζω. αλλα δυστηχως οπως ειπε ενας συμφορουμιτης αν δε την παιξω με τα χερια να δω τι κρυβει μεσα δυσκολο.
Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:24
Δεν τα ξέρεις καλά...ένα πάρεις promo code δεν μπορείς να κανείς review
Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:26
εχουν κανει αρκετοι (γιατι μιλαμε παγκοσμιως) αλλα προφανως δε φτανανε, τι να πω.Και στην τελικη, εάν οι χρήστες του installous δεν ήταν στην συντριπτική πλειοψηφία τους τσαμπατζιδες, θα καναν και κανά donation για μην κλέισει! Αλλά μάλλον θα ήθελαν να δοκιμάσουν και το installous πριν κάνουν donation...!
και οχι μονο donation εκει αλλα και στο cydia.
Τελευταία επεξεργασία από: Georgio, 31/12/2012 - 02:26
Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:28
Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:33
συμφωνω απολυτος φιλε μου γιατι κι εγω πληροφορικαριος ειμαι απλα σε αλλο τομεα. αλλα οπως προειπα καλως η κακως λογω αρκετων λογων που αναπτυξαμε εδω, αυτο θα υπαρχει. τι αλλο μπορει να γινει? ολοι κρυβομαστε αλλα ολοι λιγο πολυ εχουμε κατεβασει στο iphone, pc, mac κατι σπασμενο, ακομα και ταινιες, τραγουδια κτλ.Αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ στη ζωή σου να γράψεις σεντόνια κώδικα (όχι απαραίτητα ios developing), δεν θα καταλάβεις ποτέ την ξενέρα του developer όταν δει τον κόπο του και το χρόνο του να δίνεται έτσι τσάμπα. Είναι προσβολή γι αυτόν. Αν το JB ήταν περισσότερο διαδεδομένο το AppStore δεν θα είχε τόσο μεγάλη άνθηση...
ο καθε Dev ξερει με το "Γεια σας" οτι θα συμβει αυτο. απλα λογω του χαμηλου ποσοστου χρηστων jailbreak/cracked εχει απλα ελαχιστα λιγοτερο κερδος απο οτι θα εβγαζε στο συνολο. ελαχιστα παντα. και μιλαω για διεθνη εφαρμογες. Γιατι μιλαμε για 10% περιπου (χρηστες jailbreak)
OΠΟΤΕ αν μια εφαρμογη τα αξιζει, θα πληρωθει αναλογως και ο dev
Τελευταία επεξεργασία από: Georgio, 31/12/2012 - 02:37
Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:36
Εγώ πάλι, ως προγραμματιστής, έχοντας συμπληρώσει 11 συνεχόμενες ώρες στο πληκτρολόγιο και με τα μάτια μου να βλέπουν περίεργα σύμβολα ASCII στην οθόνη από την κόπωση, δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρέθηκα που κάποιοι δεν θα "κλέψουν" τελικά την εφαρμογή που ετοιμάζω...
Ακριβώς το ίδιο!!! Μάλλον για εμάς έγινε την κατάλληλη στιγμή!!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες