Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 13 ψήφοι

BYE BYE TO INSTALLOUS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
458 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1.106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:39

καλα οτι θα βρεθει θα βρεθει σε καποιο αλλο αντιστοιχο installous αλλα τεσπα. οπως ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα μου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   Jimmy96

Jimmy96

iPH Enthousiast

• 483 μηνύματα
  • GameCenter:Jimmy1996

Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:44

R.I.P. :-P

#123   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 31/12/2012 - 02:54

Ρε παιδες ψυχραιμια παρανοια σας επιασε.... :D

Για τον φίλο απο πάνω που είπε για τις μπανανες και τον κάνναβης, αν τις πάρω Σπιτι και είναι άχρηστες θα του τις πάω πίσω...

Έτσι εξηγείται ;)

#124   YuGo007

YuGo007

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:yugo007sporting

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:17

Βλέπω οτι ολοι πιάσαμε χρήματα ξαφνικά !!! Ναι λοιπόν το Installus θα επηρεάσει το iphone και πολλοί θα πάνε στο android και όλοι εσείς που το παίζετε υπέρ των προγραμματιστών όλοι έχετε σπασμένες εφαρμογές είτε στο PC σας είτε στο MAC σας είτε στο Χ-smartphone που έχετε...! Το JB κρατάει το iphone στην κορυφή παρά τον σκληρό ανταγωνισμό της Samsung! Και μην ξεχνάμε ότι πολλά πράγματα που τα έβρισκες απο το cydia πλέον η apple τα έχει ενσωματώσει στο ios :)

#125   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:24

Και μην ξεχνάμε ότι πολλά πράγματα που τα έβρισκες απο το cydia πλέον η apple τα έχει ενσωματώσει στο ios :)

Όπως;

#126   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:26

Do not disturb. :P
Τιποτα δεν εχει ενσωματωσει απο must tweaks.

#127   YuGo007

YuGo007

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:28

ποσοστό μπαταρίας, notification center = sbsettings , στο lock screen η camera, το personal wifi > Mywi, υπάρχουν και άλλα :)

#128   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:32

Το sbsettings τι το εβαλες;;;
Αυτα που αναφερεις ειναι αστεια.Αντι να βαλει κανα σοβαρο tweak πχ zephyr εχουμε τη καμερα στην ls...

#129   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:32

ποσοστό μπαταρίας, notification center = sbsettings , στο lock screen η camera, το personal wifi > Mywi, υπάρχουν και άλλα :)

Όπως τα must have δηλαδή sbsettings,zephyr και πολλα αλλα.
Άστο βγαίνουμε και off topic

Ίσως το hotspot είναι το μόνο που αξίζει.

#130   YuGo007

YuGo007

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:35

και μην μου λέτε κακόμοιρους προγραμματιστές αυτούς που πουλάνε το navigon 99$ :) Προφανώς η εφαρμογή που θα φτιάξει ο καθένας ανεξάρτητος προγραμματιστής θα την πουλάει σε πιο προσιτή τιμή και θα την αγοράσω. Αλλά στην αισχροκέρδεια θα πω JB :)

κοιτάτε το δέντρο και χάνεται το δάσος ... η apple χρωστάει πολλά στην JB κοινότητα ...

#131   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:37

και μην μου λέτε κακόμοιρους προγραμματιστές αυτούς που πουλάνε το navigon 99$ :) Προφανώς η εφαρμογή που θα φτιάξει ο καθένας ανεξάρτητος προγραμματιστής θα την πουλάει σε πιο προσιτή τιμή και θα την αγοράσω. Αλλά στην αισχροκέρδεια θα πω JB :)

Ένας φίλος μου δουλεύει πάνω στον προγραμματισμό και σε προγραμματισμό για gps
Έχω δει να λιωνει στη δουλειά. Νομίζω πως αξίζουν κάτι και οι developers

#132   KaraJohn

KaraJohn

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:39

Δέν χρειάζονται καβγάδες το καλύτερο θα ήταν να παρέχει η ίδια η apple δωρεάν όλες τις εφαρμογές και να πληρώνει τους developers αυτό θα την έκανε ανταγωνιστική χωρίς jb το i phone έχει μονάχα το 10% της πραγματικής του χρησιμότητας και δέν μιλάω μονο για installous εφαρμογές είναι πολλές ακόμη που δίνει το cydia για το λογισμικό του κινητού οι οποίες δεν παρέχοντε κάν απτην apple αυτες οι εφαρμογές κανουν το i phone κάτι το διαφορετικό κάτι το ανταγωνιστικό Τα smartphone δεν είναι μόνο για να πουλάς μούρη στην καφετέρια ούτε μονο για να παίρνεις τηλέφωνο και να στέλνεις μυνήματα Είναι το πάντρεμα της επικοινωνίας και της τεχνολογίας Αν δέν σου παρέχουν το κάτι διαφορετικό δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσεις και το i phone δυστυχώς δεν έφερε κάτι διαφορετικό και με τη νέα συσκευή το μόνο που άλλαξε ηταν ο επεξεργαστής η camera και το μέγεθος ο καταναλωτής θέλει θεμελιώδεις αλλαγές για να χαρεί το προιόν για το οποίο έδωσε 900€ και χωρίς jb δεν μπορείς να χαρείς αυτές τις αλλαγές. Επίσης υπάρχουν προγράμματα μέσα στο cydia που το κανουν να τρέχει πιό γρήγορα 10x για την ακρίβεια και όλα είναι τελείως ακινδυνα το πολυ αν δεν πάει κατι καλά κανεις restore και ξανά jb αλλά 3 χρονια τώρα που το κάνω αυτό δεν έχω χρειαστεί ποτέ restore μόνο αν θελήσω να αλλάξω την έκδοση και να περάσω νέα. Δεν υπάρχει λόγος να καταδικάζετε την πειρατεία όταν αυτές οι εταιρίες σας παρέχουν κινητά ενώ έχουν ήδη σχεδιάσει πολύ πιό εξελιγμένα αλλά περιμένουν πρώτα να κορεστουν τα ήδη υπάρχοντα και στο κάτω κάτω μέσα στο marketing είναι και η πειρατεία αν δεν υπήρχαν οι hackers το i phone δεν θα είχε αυτή την αξία για τους καταναλωτές ούτε θα γινόντουσα τόσο γνωστές οι εφαρμογές του applestore.

#133   YuGo007

YuGo007

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:41

και οι προγραμματιστές άλλων προγραμμάτων σε mac η σε pc αξίζουν αλλά τα torrents sites ειναι full ... Τι προσπαθούμε να πούμε ? οτι ξαφνικά όλη η Ελλάδα έγινε κατά της πειρατείας ?

δεν καβγαδίζουμε. ανταλλαγή απόψεων κάνουμε :)

#134   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:45

και οι προγραμματιστές άλλων προγραμμάτων σε mac η σε pc αξίζουν αλλά τα torrents sites ειναι full ... Τι προσπαθούμε να πούμε ? οτι ξαφνικά όλη η Ελλάδα έγινε κατά της πειρατείας ?δεν καβγαδίζουμε. ανταλλαγή απόψεων κάνουμε :)

Καλα εννοείτε αυτο αλλα μιλάμε και διάφορα στις τιμές. Ας πούμε ένα developer που βάζει μια εφαρμογή στα 2€ και δεν ξέρω και εγω ποσά κερδίζει έχει διάφορα με την adobe που έχει τι σουίτα της 1500-2000 και στο χρόνο σου ζητάει ανανέωση. Βέβαια και σε αυτο κλέφτης είμαι!

#135   magnett

magnett

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 31/12/2012 - 04:45

"Πιασατε λεφτά στα χέρια σας..."
Για πια λεφτά συζήτηση φίλε μου?! Μια Εφαρμογη συνήθως κοστίζει περίπου όσο ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και τα μισά λεφτά από ένα πακέτο τσιχλες! Δίνουμε άνετα 3€ για ένα σάντουιτς, χωρίς να το έχουμε δοκιμάσει αλλά για να δώσουμε 0.89€ για μια Εφαρμογη πρέπει να την δοκιμάσουμε πρώτα... Και αν δεν μας αρέσει θα το κάνουμε και θέμα (σε αντίθεση με το σάντουιτς).
Πολύ υποκρισία ρε παιδιά... Ο φίλος από άνω το είπε (σχεδόν) καθαρά και έξω από τα δόντια: δεν πληρώνω, δεν με νοιάζει, χ€στικ@ για τον κόπο του αλλού.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες