Και μόλις εκανα Hard Reset στη συσκευη, τη συνδεσα σε itunes και το OTHER πηγε στα 780mb....Τι γινεται?Καλησπέρα και καλη χρονια παιδια. Εχοντας φτασει στο 1,3 gb OTHER λεω δε γ@μιεται και κανω restore και set up as new iphone. Περναω ξανα όσες εφαρμογες ειχα και πριν το restore οπως επισης και μουσικη και φωτο. Το αποτελεσμα, εκτος του οτι εχασα αρκετη ωρα να ξαναφτιαξω το κινητο οπως το χα, το OTHER απο 1,3 gb πηγε στα 670mb. Η χαρα μου μεγαλη και καλα δν πηγε χαμενος ο κοπος........μεσα σε 3 μερες με πραγματικα ελαχιστη χρηση Internet και εγκατασταση 3 νεων εφαρμογων συνολικου ογκου 70mb, το OTHER εκτοξευτηκε παλι στο 1,02gb! Κάθε φορα που το συνδεω στο itunes ολο και αυξάνεται! Πραγματικα δεν καταλαβαινω, αν μπορει καποιος να βοηθησει παιδια. Εχω χρησιμοποιησει και το DiskAid και το Phone Cleaner και δεν εχω δει καμια μειωση
Οδηγος [Tutorial] για την απελευθερωση του χωρου ´Other´ που φαινεται στο iTunes χωρις JB!
Δημοσίευση 03/01/2013 - 00:12
Ad
Δημοσίευση 03/01/2013 - 00:47
Για καλο ειναι δεν πειραζει...
Λοιπον στο πρρογραμμα απο οτι ειδα ειναι μεσα στον φακελο data, που ειναι προς τα κατω (απο αριστερα οπως τα δειχνει ολα). Πατας εκει και θα δεις ενα φακελο που λεγεται ApplicationArchives.
Για το iFile νομιζω καποιος το εγραψε οποτε ειναι μαλλον εκεινο για JB.
Οσοι τωρα δεν βλεπουν αρχεια σε αυτον τον φακελο τοτε θα πρεπει να ειναι αρχεια απο file sharing προγραμματα και μαλλον θα εχετε εκει μεσα αρκετα πραγματα. Πχ σε ενα προγραμμα που παιζει βιντεο να εχετε βαλει καποια ταινια ή να εχετε mp3 καπου χωμενα ή να ειναι pdf ή οτι αλλο εχετε. Ακομα και cache files του συστηματος που φυσικα αυτα ειναι λογικο να υπαρχουν και δεν πρεπει να τα πειραζουμε.
Αυτα τα ολιγα...
Παντως οσοι εχετε κολλημενα αρχεια εεγκαταστασεων απο παιχνιδια που δεν μπορεσανε να σβηστουν με ενα Hard Reset ή μια επανακκινηση να ξερετε οτι τετοια αρχεια τα εξαφανιζεται δια παντος. Οπως ειπα ειχα ενα κολλημενοι τετοιο αρχειο εγκαταστασης εκει του παιχνιδιου NFS Most Wanted που μου επιανε μονο αυτο 1.2GB!
Απο εκει ξεκινησει η αναζητηση μου και δειτε τωρα ποσο χωρο εχω παλι ελευθερο... Πολλοι αναφερανε λυση μονο το Restore αλλα τελικα υπαρχει και αλλος τροπος για αυτα τα ξεχασμενα αρχεια ττου συστηματος (συνηθως προκυπτουν απο προβληματικες εγκαταστασεις οταν ο ελευθερος χωρος ειναι οριακος και βγαζει μηνυμα να σβησουμε καποιες εφαρμογες για να προχωρησει η υπαρχουσα εγκατασταση. Καποιες ομως φορες ξεχναει το συστημα το temporary αρχειο που ειχε (αυτο συνεβηκεε σε μενα)...
Αυτα και καλη συνεχεια!
Δημοσίευση 03/01/2013 - 01:05
H σωστη ειναι : Filesystem / Media / ApplicationArchives.
Και παλι συγνωμμη...
Μόνο αν έχει υπάρξει πρόβλημα με εγκατάσταση εφαρμογής για τον οποιοδήποτε λόγο, υπάρχει περίπτωση να ξεμείνει archive της εφαρμογής στο ApplicationArchives.
Διαφορετικά θα είναι άδειο.
Ακριβως αυτο!
Δημοσίευση 03/01/2013 - 22:35
Δημοσίευση 13/01/2013 - 19:58
Δημοσίευση 13/01/2013 - 20:19
Δημοσίευση 13/01/2013 - 22:15
στα αγγλικα αλλα τιποτα λεω να κανω ρεστορε η τσαμπα θα το κανω ? 1,5 Gb pianei emena
παιδια εμενα ο καταλογος ειναι αδειος και εκανα και τις αλλες ενεργειες ποθ ειναι
στα αγγλικα αλλα τιποτα λεω να κανω ρεστορε η τσαμπα θα το κανω ? 1,5 Gb pianei emena
Δημοσίευση 13/01/2013 - 22:26
Αλλά και πάλι το other δεν σημαίνει ότι είναι τζάμπα πιασμένος χώρος και πρέπει οπωσδήποτε να διαγραφεί.. Μπορεί μετά από restore να καθαρίσει και να μειωθεί αλλά με τον καιρό πάλι θα αυξηθεί αφού είναι πολλά χρήσιμα δεδομένα αποθηκευμένα που πολύ απλά το itunes δεν μπορεί να κατηγοριοποιήσει στις κατηγορίες που έχει (apps, music, videos, ibooks κτλ), οπότε τα εμφανίζει όλα σε μια κατηγορία το γνωστό σε όλους "other".
Δεδομένα των stock εφαρμογών (από ρυθμίσεις, επαφές, safari, χάρτες, σημειώσεις, email, μηνύματα) αλλά και δεδομένα εφαρμογών (rss readers, facebook, savegames, εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας, τύπου dropbox εφαρμογές και ανταλλαγής-αποθήκευσης δεδομένων τύπου phone drive) κτλ.
Δημοσίευση 13/01/2013 - 22:35
ευχαριστω παντως
Δημοσίευση 23/01/2013 - 10:53
Εαν κάνεις ένα restore στο iPhone και μετά επιλέξεις set up as new device ή restore from back up δεν καθαρίζει?
Δημοσίευση 23/01/2013 - 10:59
Με Restore & "Set up as new", ναι θα καθαρίσει πλήρως
Δημοσίευση 23/01/2013 - 11:25
Με restore from back up από το icloud δεν θα καθαρίσει ε?
Δημοσίευση 23/01/2013 - 11:28
Το 1GB δεν είναι και τόσο δραματικό αν σκεφτείς πως μετά από Restore έχεις γύρω στο 0.5GB και ειδικά αν έχεις τραγούδια τώρα στο iPhone.
Κάνοντας Restore αν επαναφέρεις Backup, τότε το iPhone θα είναι όπως ακριβώς και τώρα. Άρα δεν θα αλλάξει κάτι.
Δημοσίευση 23/01/2013 - 11:39
Είπα κι εγώ!!
Το 1GB δεν είναι και τόσο δραματικό αν σκεφτείς πως μετά από Restore έχεις γύρω στο 0.5GB και ειδικά αν έχεις τραγούδια τώρα στο iPhone.
Κάνοντας Restore αν επαναφέρεις Backup, τότε το iPhone θα είναι όπως ακριβώς και τώρα. Άρα δεν θα αλλάξει κάτι.
Είδες ένα μηδενικό τι μας έκανε
Οπότε καλύτερο είναι να κάνεις set up as new και μετά συγχρονισμό με το icloud. Το κακό όμως είναι ότι περνάς από την αρχή εφαρμογές-ριθμίσεις εφαρμογών,ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο κινητό.Γλιτώνεις από επαφές,notes,reminders...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες