Υ.Γ. Απο ebay ή απο φιλο το πηρες αν επιτρεπεται?
Απο Ebay μεσω Δημοπρασιας, οπου σε Δημοπρασια ειναι παααααρα πολυ δυσκολο να κερδισεις κατι. Ο Πωλητης το εδινε απο παρα πολυ χαμηλη τιμη, και πεταξα εγω μια προσφορα $761,66 (583€) και ειπα σιγα μην το κερδιζα, αφου παντα στα τελευταια 10 δευτερολεπτα γινετε χαμος απο χτυπηματα, για το ποιος θα το αποκτησει.
Και ετσι την επομενη ημερα που ελαβα απο το Ebay email οτι το κερδισα τρελλαθηκα. Αχτυπητο-αγρατζουνιστο, οπως το παιρνεις απο καταστημα πχ Γερμανού. Με την διαφορα οτι δεν ειναι Σφραγισμενο δηλ σφραγισμενο με το αυτοκολλητακι...
Εξαλλου που 583€ Iphone 5 Λευκό, απο Αμερική ξεκλειδωτο εργοστασιακα, που απο Ελλάδα που το βρισκεις απο ιδιώτες απο 650€ και πάνω... Δεν συμφέρει; Εξαλλου τελευταια 2 χρονια ολοι ζητανε αποδειξη αγορας, λες και σωνει και καλά να παθει προβλημα το κινητο και να σε καλυψει η εγγυηση....
Αμα εισαι γκάο μπίου στόκος και δεν προσεχεις το κινητο σου τοτε λογικο να θες αποδειξεις. Εγω εδω και 2 χρονια ξεκινησα πλεον να χτυπαω κινητα απο Αμερικη και δεν μου εχει παθει τιποτα ΟΥΤΕ 1 κινητο γιατι τα προσεχω πιο πανω κι'απ'τα ματια μου, γι αυτο και δεν με νοιαζουν οι αποδειξεις, αφου προηγουμενως ξερω τι ψαχνω και απο που παω να το αγορασω
(απο ποιον πωλητη με αποδειχτικες φωτογραφιες καταστασης κινητου
)...
Τελευταία επεξεργασία από: giorgos15031977, 05/01/2013 - 19:41