Η Apple σχεδιάζει ένα νέο φθηνότερο iPhone για αναδυόμενες αγορές στο δεύτερο μισό του 2013?
Δημοσίευση 09/01/2013 - 08:54
Ad
Δημοσίευση 09/01/2013 - 09:19
Οικονομική συσκευή αλλα με ολες τις λειτουργιές του «μεγάλου» και σε περιορισμένες εγω παλι θα έλεγα ναι στην αγορα της.
Δημοσίευση 09/01/2013 - 09:25
Τελευταία επεξεργασία από: gasgion, 09/01/2013 - 09:25.
Δημοσίευση 09/01/2013 - 09:30
Δημοσίευση 09/01/2013 - 09:56
τα στοιχεία του JB.Αν θέλει να είναι ανταγωνιστική σε σχέση με το Android που το τον τελευταίο χρόνο έκανε άλματα και έλυσε τα
περισσότερα αν όχι όλα τα προβλήματα που είχε...
Δημοσίευση 09/01/2013 - 10:17
Φυσικα και για τον καταναλωτη που θα ηθελε να εχει μια συσκευη iphone αλλα δεν διαθετει τα χρηματα που ζηταει το iphone 5...
Και δεν μπορω να ακουω οτι μονο τα ψωνια αγοραζουν iphone ή θα ονειρευονταν ενα φθηνο iphone...
Υπαρχουν και "χρηστες" (και δεν ειναι λιγοι) που πραγματικα γουσταρουν και βολευονται με iphone και οχι με android ή οτι αλλο επισης καλο και (συνηθως) πιο φθηνο...
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα πια! ΕΛΕΟΣ!
Δημοσίευση 09/01/2013 - 10:26
Δημοσίευση 09/01/2013 - 10:30
Η apple είναι μια εταιρία που πρέπει να προασπίσει τον premium χαρακτήρα της και να μην την σύρει στη... σαβούρα η samsung ή η οποιαδήποτε άλλη εταιρία.
Το λανάρισμα ενός μικρού με ταυτόχρονο λίφτινγκ του λογισμικού θα σαρώσει την αγορά... Το πειραμα του ipad mini άλλωστε φάνηκε επιτυχημένο.
Τελευταία επεξεργασία από: anderson, 09/01/2013 - 10:31.
Δημοσίευση 09/01/2013 - 11:01
Δημοσιεύματα των WSJ και Bloomberg επιβεβαιώνουν την αναφορά των Digitimes περί κυκλοφορίας ενός φθηνότερου iPhone μέσα στο 2013 παραθέτοντας για μια ακόμη φορά πληροφορίες «ανθρώπων εκ των έσω» με γνώση των σχεδίων της Apple. Η WSJ αναφέρει ότι το φθηνότερο τηλέφωνο μπορεί να διαθέτει ένα διαφορετικό σχεδιασμό για να χαμηλώσει το κόστος της συσκευής χρησιμοποιώντας σώμα από πολυανθρακικό πλαστικό. Τονίζει, ωστόσο, ότι η Apple μπορεί να μην προχωρήσει με την ιδέα αυτή (!) καθώς η εταιρεία σχεδιάζει αυτό το φθηνότερο iPhone από το 2009.
Η αλήθεια είναι ότι τόσο η WSJ όσο και το Bloomberg έχουν αναφερθεί τακτικά στο παρελθόν για αυτό το περιβόητο φθηνότερο iPhone χωρίς, βέβαια, να έχει ποτέ κυκλοφορήσει. Αν και φέτος θα μπορούσε να είναι η χρονιά που η Apple θα ακολουθούσε μια διαφορετική στρατηγική (μέχρι στιγμής η εταιρεία προσφέρει ως «φθηνό» μοντέλο τις παλαιότερες συσκευές μειώνοντας την τιμή τους με την κυκλοφορία του νέου μοντέλου κάθε χρόνο) μοιάζει περίεργη η κυκλοφορία ενός iPhone με πιθανόν μικρότερα περιθώρια κέρδους και απήχηση σε συγκεκριμένες αγορές. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι η χρονική στιγμή των «διαρροών» αυτών δεν είναι τυχαία ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η CES 2013.
[via 9to5Mac]
Follow me on twitter
Δημοσίευση 09/01/2013 - 11:13
Δημοσίευση 09/01/2013 - 11:34
Αν γενικα θελουν να το βγαλουν ας το βγαλουν.
Αν καποιος θελει κατι οικονομικο παει στο απλο 4!
Δημοσίευση 09/01/2013 - 11:51
Δημοσίευση 09/01/2013 - 12:11
Κρατάτε μικρό καλάθι στις προγνώσεις..έτσι έλεγαν κάποιοι και για το ipad mini και τελικά σπάει ταμεία..
Σπαει ταμεια το Ipad mini? τοτε το Google Nexus 7 τι κανει? Κοιμαται?
Μήπως θες και το Aφμ μου ?
Ασε μας ρε φίλε θα σου πω και που δουλεύω ,σε ξέρω και απο χτες .
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι γράφω ,δεν σου φταίω εγώ αλλά το το ότι είσαι fanboy .
Πραγματικά πλέον είμαι σίγουρος ότι έχεις μετοχές στην apple ,δεν εξηγείται τέτοιο πάθος με το iPhone .
Αλλαξε λίγο άποψη (αλλωστε σοφια ειναι να αλλαζεις αποψη )και δες τα πράγματα όπως ειναι ,πάρε σοβαρη συσκευη android στα χέρια σου και μιλάς ξανά .
Μέχρι τότε αριβεντερτσι
εχει δικαιο ο φιλος, εγω εχω παρει και android, και windows phone και τωρα εχω ios... Ολα ειναι τελεια σε Κορυφαια smartphones ΠΟΙΑ δεν ειμαι fanboy αλλα τωρα που εχω χρησιμοποιηση και τα 3 και εχω αποψη ξερω πως το καθε λειτουργει σου προσφερει διαφορετικη εμπειρια και μετα εσυ διαλεγεις ποιο σε βολευει. Και τα τρεια ειναι κορυφαια λειτουργικα σε κορυφαια κινητα.
Τελευταία επεξεργασία από: dlsdls, 09/01/2013 - 12:14.
Δημοσίευση 09/01/2013 - 13:05
Η φιλοσοφία της Apple είναι η ποιότητα κι όποιος γουστάρει αγοράζει! Cook, μάζεψε τα πράγματα σου .. όσο είναι νωρίς! Τρέμουν τα κόκκαλα του Steve μ'αυτά που κάνεις!
Δημοσίευση 09/01/2013 - 13:14
α) Υπάρχει πράγματι στο νου των ιθυνόντων μια τέτοια ιδέα και διοχετεύουν φήμες για σφυγμομέτρηση του παλμού της αγοράς. Αγορά είναι και ένα forum, μην το ξεχνάμε αυτό.
ή
β) Είναι στη σφαίρα φαντασίας κάποιων και στοχεύουν ώστε αυτές οι φήμες που διαρρέουν, να αποτελέσουν μοχλό πίεσης στην Apple για προϊοντική διεύρυνση.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες