Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

Τι διάρκεια μπαταρίας έχετε; [iPhone only]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
517 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.021 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/06/2013 - 01:32

iPhone 5 - Aνοιχτα τα παντα ολα - τις καθημερινες θελω 2,5 φορτισεις την ημερα(min. 30 κλησεις) ενω το ΣΚ που ειμαι χαλαρα το περναω με σχεδον 1,5 φορτιση.
Να πω λοιπον για μια ακομα φορα οτι αυτο σημαινει οτι οι κλησεις ειναι αυτες που καταναλωνουν το μεγαλυτερο ποσοστο της μπαταριας.

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 4.003 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 28/06/2013 - 01:38

iPhone 5 - Aνοιχτα τα παντα ολα - τις καθημερινες θελω 2,5 φορτισεις την ημερα(min. 30 κλησεις) ενω το ΣΚ που ειμαι χαλαρα το περναω με σχεδον 1,5 φορτιση.
Να πω λοιπον για μια ακομα φορα οτι αυτο σημαινει οτι οι κλησεις ειναι αυτες που καταναλωνουν το μεγαλυτερο ποσοστο της μπαταριας.

Με 2,5 φορτίσεις την ημέρα εσυ είσαι σε μια πρίζα συνέχεια! Χαρα στην αντοχή σου!

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#138   jimakos04

jimakos04

iPH Member

• 253 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:cob1312

Δημοσίευση 28/06/2013 - 01:53

4s ενος χρονου ακριβως με ανοιχτο wifi παντα και data οπου δεν εχω ασυρματο με ελαχιστα λεπτα κλησεων 10-15 την μερα το πολυ, χρηση μονο ιντερνετ fb,twitter,instagram,safari μου βγαζει 6 με 8 ωρες την μερα = 2φορτισεις την μερα.... @%#!!^^##%@$#

#139   Thermoman

Thermoman

iPH User

• 107 μηνύματα
  • GameCenter:Thermoman

Δημοσίευση 28/06/2013 - 02:28

εμένα με αρκετή χρήση ημερησίως μου βγάζει απο 100% έως να σβήσει 12 ώρες το πολύ.

#140   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 28/06/2013 - 05:59

παιδια καλα όλα αυτα με τις 6-7-8-9 ώρες.

εδω μιλάμε για 2,5 ώρες όμως! χωρις μεγάλη χρηση.

σε καμια περιπτωση δν ειναι λογικο κάτι τέτοιο. απλα. δεν δικαιολογέιται.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#141   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 28/06/2013 - 06:56

Ρε παιδακια τι καταναλωσεις ειναι αυτες??Εγω με λιγη χρηση το πρωι (3g) και νορμαλ τηλεφωνηματα μου κραταει 3 μερες!Μαλιστα τις τελευταιες μερες που δεν πολυμπηκα στο 3g παρα λιγο wifi ειμαι στο 45% και εκλεισα 3 μερες!
Εχω το iphone 5...
XS Max 256 Gb Space Gray

#142   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 28/06/2013 - 07:04

Όλες οι μπαταρίες είναι ίδιες από εκεί και έπειτα ανάλογα με τον χρήστη το τι έχει ανοικτά και τι κλειστά αλλάζει και η διάρκεια της μπαταρίας .

Αλοίμονο να κάτσουμε να τα έχουμε όλα κλειστά για να μπορέσουμε να βγάλουμε δύο ή και τρεις ημέρες αυτονομία .Αν ήταν να τα έχουμε όλα κλειστά δεν θα αγοράζαμε smartphone αλλά ένα απλό κινητό των 20 Ευρώ και θα είχαμε μπαταρία 3 εβδομάδες ...;-)

Εμένα όσο και να προσπαθησα να κάνω οικονομία στο iPhone 5 σε καμία περίπτωση δεν κατάφερα να βγάλω μια μέρα .Ή ήμουν οριακά να κλείσει η συσκευή ή το φόρτιζα και δεύτερη φορά.

Αγόρασα το S4 και ησύχασα δύο μέρες αυτονομία πάω για πλάκα και έχω 10 φορές ποιο πολλά πράγματα από το iPhone μέσα . Με το Google edition που βγήκε βλέπω να πηγαίνω και τρεις ημέρες ...;-)

Το στοίχημα της Apple είναι να βγάλει έτσι το iOS7 έτσι ώστε να είναι smooth ελαφρύ και να μην καταναλώνει και μπαταρία πράγμα πολύ δύσκολο αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#143   Kartisem

Kartisem

iPH Addict

• 678 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:Kartisem

Δημοσίευση 28/06/2013 - 07:18

Θα σας πώ εγώ..... Εαν ανοίξετε την πίσω μεριά του iPhone 5 σας (Προσοχή: ειναι λεπτοδουλειά..απαιτεί δύναμη,ένα σφυρί-ματσόλα και μια σφήνα την οποία καρφώνετε σαν να καρφώνετε τον άθλιο βρυκόλακα απο το TWILIGHT SAGA...)..Αφου ανοίξετε λοιπόν το πίσω μέρος,παρατηρήστε εάν εντοπίζετε μικρά "battery nom noms"...είναι ιός ορατός στο μάτι και αποφορτίζει την μπαταρία σας εαν δε τρώτε τα λαχανικά σας....
(AND THAT'S HOW YOU TROLL!!!!)

Περα όμως απ τη πλάκα...και εγω με 5άρι τρώω τρελή φρίκη.Συνείδητα όμως,αφου ολη μερα εχω ειτε 3g/LTE ανοιχτο, είτε WiFi. και χρήση iMessages όοοοοοολη μέρα.
Mια πολυ καλή λύση έιναι το Battery Doctor,το οποιο σε καβατζώνει οταν παει να πέσει σε χαμηλό ποσοστο η μπαταρια,και σου απενεργοποιει αυτόματα 3g/wifi κλπ,ώστε να μη ξεμείνεις!!!

#144   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 28/06/2013 - 07:20

Αγόρασα το S4 και ησύχασα δύο μέρες αυτονομία πάω για πλάκα και έχω 10 φορές ποιο πολλά πράγματα από το iPhone μέσα . Με το Google edition που βγήκε βλέπω να πηγαίνω και τρεις ημέρες ...;-)

Κώστα πως και εδωσες το note που κραταγε παραπανω; Λογω μεγεθους;

You'll Never Walk Alone

#145   Kartisem

Kartisem

iPH Addict

• 678 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:Kartisem

Δημοσίευση 28/06/2013 - 07:35

Κωστα,είχα το ίδιο δίλημμα....αλλα οταν τα πηρα στα χερια μου και τα δύο (γιατι είχα ευκαιρια λόγω εταιρικής επιδότησης) δεν μπόρεσα να κάνω το άλμα....Δε μετανιώνω...Καλό το S4,άλλα iPhone δεν έιναι.....Ήμουν τρομερα κοντά στο να επιλέξω το Samsung....τελικά η καρδιά όμως υπερισχύει...κ αυτη η ιστορία αγάπης δύσκολα θα λήξει....

#146   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 28/06/2013 - 08:02

Λιώσιμο μνμ κλήσεις FBI όλα τα πάντα wifi locations notifications όλα μόνιμα όνομα 10 ώρες ανομημάτων 6 περίπου χρήση με jb τώρα λόγω 7 χωρίς jb αναμονή 15 ώρες χρήση 3 5 ανάλογα πλέον δεν βάζω βγάζω tweaks χεχε

#147   Zac

Zac

iPH User

• 177 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:Zac-Rodos

Δημοσίευση 28/06/2013 - 09:31

make love not war :) τωρα θα σας πω και εγω τα δικα μου. Με jailbrake 2 φορες την μερα φορτιση για πλακα.....για πλακα ομως.....χωρις την βγαζω κ με μια.....το οποιο σημαινει jailbrake= 50% καταναλωση....Δικη μου εμπειρια παντα...

Υ.Γ: πληρωνω 700ευρω για το super γουα smartphone της αγορας και ειμαι με ενα τηλεφωνο κ ενα φορτιστη κ το αγχος αν θα με αφησει.....tragic.....πολυ μα πολυ πισω η apple σ αυτων τον τομεα....

#148   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 28/06/2013 - 09:34

make love not war :) τωρα θα σας πω και εγω τα δικα μου. Με jailbrake 2 φορες την μερα φορτιση για πλακα.....για πλακα ομως.....χωρις την βγαζω κ με μια.....το οποιο σημαινει jailbrake= 50% καταναλωση....Δικη μου εμπειρια παντα...

Υ.Γ: πληρωνω 700ευρω για το super γουα smartphone της αγορας και ειμαι με ενα τηλεφωνο κ ενα φορτιστη κ το αγχος αν θα με αφησει.....tragic.....πολυ μα πολυ πισω η apple σ αυτων τον τομεα....

Είναι γνωστό και γεγονός ότι το jb καταναλώνει μπαταρία όμως κάτι που όλοι αγνοούμε είναι πως ακόμα και όταν το βγάζουμε από screen saver καταναλώνει μπαταρία παραπάνω από όση στην αναμονή και αν παίζουμε με την οθόνη φτάνει στα επίπεδα κλήσης.

#149   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 28/06/2013 - 09:37

Το jb απο μονο του δεν καταναλωνει.

Τα tweaks που περναμε ευθυνονται για τη καταναλωση και κυριως τα cracked.

Εγω και με jb αλλα και χωρις jb δεν εχω δει σημαντικες διαφορες στη μπαταρια.

#150   Zac

Zac

iPH User

• 177 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:Zac-Rodos

Δημοσίευση 28/06/2013 - 09:39

Είναι γνωστό και γεγονός ότι το jb καταναλώνει μπαταρία όμως κάτι που όλοι αγνοούμε είναι πως ακόμα και όταν το βγάζουμε από screen saver καταναλώνει μπαταρία παραπάνω από όση στην αναμονή και αν παίζουμε με την οθόνη φτάνει στα επίπεδα κλήσης.

μιλαμε οτι ή jailbrake ειτε οχι παντα οταν το κλειδωνω κανω kill process...ειναι τραγικο....επεσα στα χερια μ δηλαδη αγορασα ενα note 2 σε καλη τιμη κ τερας οθονη κ μπαταρια κτηνος!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες